Werkkleding personaliseren: professioneel werken

Het dragen van gepersonaliseerde werkkleding is professioneel. Kleren met opdruk van uw eigen logo zorgen ervoor dat uw medewerkers herkenbaar zijn. Klanten weten hierdoor wie ze kunnen aanspreken en het vergroot uw naamsbekendheid. Bedrukte werkkleding komt in alle branches en beroepen van pas, van de horeca tot de detailhandel en van de bouw tot de zorg. Promofit is expert op het gebied van bedrukte bedrijfskleding. Ontdek de vele mogelijkheden voor uw bedrijf!

Snel vinden

Filter
Werkkleding
(9 artikelen)
9 artikelen
Filter
Werkkleding
(9 artikelen)
9 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Werkkleren voor comfort, veiligheid en herkenbaarheid

Geef uw bedrijf en medewerkers een professionele uitstraling met werkkleding in uw eigen stijl. Voor veel beroepen is speciale werkkleding een must, omdat het werk dat vereist. Het is zeer functioneel en sterk, zit comfortabel en biedt veiligheid. Bedrijfskleding die is voorzien van uw bedrijfsnaam zorgt er bovendien voor dat iedereen in de werkomgeving ziet dat het uw medewerkers zijn. Dit is vaak zelfs een belangrijke voorwaarde om het werk goed te kunnen doen. Denk maar aan winkelmedewerkers, obers, thuiszorgmedewerkers en schilders. Bedrukte werkkleding maakt het (potentiële) klanten gemakkelijk om uw personeel te herkennen. Dit geldt op de werkvloer binnen uw bedrijf en zeker ook voor medewerkers die in de buitendienst of bij evenementen werken. Tot slot maakt u via de werkkleding met uw logo heel eenvoudig reclame voor uw bedrijf.

Zet personeel aan het werk in werkkleding met uw logo

Werkkleding met uw eigen bedrukking is een slim promotiemiddel. Allerlei soorten kledingstukken zijn te bedrukken met uw tekst, bedrijfslogo of afbeelding. Zet uw personeel aan het werk in werkkleding met uw opdruk en vergroot hiermee het effect van uw marketing. Laat bijvoorbeeld werkjassen, werkbroeken, werktruien of werkschoenen voorzien van uw bedrukking. Dit valt gegarandeerd op en u onderstreept hiermee bovendien de vakkundigheid van uw medewerkers. Bedrukte bedrijfskleding draagt verder bij aan het teamgevoel onder uw personeel en de identificatie met uw bedrijf. Dit geldt zowel voor vaste medewerkers als tijdelijke krachten en vrijwilligers. Overal waar uw mensen aan de slag zijn, liggen kansen om met gepersonaliseerde werkkledij te scoren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de serveersters op het terras, het personeel in de bouwmarkt, de caissières in de supermarkt en de crew van dat leuke festival? Ook voor uw bedrijf biedt bedrukte werkkleding tal van mogelijkheden.

Werkkledij van hoge kwaliteit bedrukken voor lage prijzen

Kleed uw vakkrachten van top tot teen aan in uw eigen bedrijfskleding. Bestel bij Promofit prachtige werkkleren met opdruk van uw logo, grafisch ontwerp of slogan. De diverse kledingstukken in ons assortiment zijn gemaakt van sterke materialen en ze hebben een goede pasvorm. Omdat de kleding intensief gebruikt zal worden, besteden wij extra aandacht aan een duurzame bedrukking of borduring. In ons aanbod vindt u onder andere voordelige schorten, werkoveralls, werkvesten, hesjes, shirts en werkbroeken. Een voorbeeld van een populair item is SOL'S NORTH Heren fleece Jacket. Deze gewilde polar fleece werkjas is zeer geschikt voor het werktenue van vele beroepsgroepen, zoals timmerlui en bezorgers. Deze jas heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is voorzien van een gevoerde rechtopstaande kraag, twee jaszakken en een verstelbare tailleband. Dit fijne werkvest is te borduren met uw logo. Dit kan op de mouwen, de borst en de achterzijde. Ook het bedrukken van SOL'S IMPERIAL Dames t-shirt is erg populair. Deze shirts van 100% katoen danken hun populariteit aan de fantastische afwerking en kwaliteit. De shirts zijn in vele kleuren en maten verkrijgbaar. Surf door onze webshop en maak uw keuze.

De pluspunten van bedrukte werkkleding

We geven u een opsomming van de belangrijkste voordelen van werkkleding met bedrukking:

  • Functionele kleren voor uw personeel;
  • Vergroot de herkenbaarheid van uw medewerkers;
  • Promotiemiddel waarmee u meer naamsbekendheid opbouwt;
  • Professionele uitstraling voor uw medewerkers en bedrijf;
  • Leverbaar in kleine en grote oplages;
  • Korte levertijd.

Fijne werkkleding met eigen opdruk nodig? Bestel bij Promofit!

Bij Promofit stellen we alles in het werk om u voor scherpe prijzen snel van degelijke werkkleding te voorzien. Voor elk budget zijn er mogelijkheden om de kledingstukken te laten bedrukken of borduren. Kleine ondernemers kunnen bijvoorbeeld lage hoeveelheden bestellen. We bieden mogelijkheden voor de productie van custom made items. Deze zijn geheel volgens uw eigen wensen te maken. We geven u hier graag vrijblijvend een offerte voor. Onze medewerkers geven u graag advies bij het uitkiezen van passende kledij voor uw personeel. Verder helpen wij u graag bij het maken van een ontwerp voor de bedrukking van uw nieuwe bedrijfskleding. U kunt rekenen op topkwaliteit, een snelle levering en een uitstekende service.