Powerbank met opdruk: populair relatiegeschenk voor extra energie en klantenbinding

De powerbank is een onmisbare externe batterij voor het opladen van mobiele telefoons, tablets, spelcomputers, e-readers, muziekspelers en MP3- en MP4-spelers. Als de batterij of accu leeg raakt en er is geen stopcontact in de buurt, is dit apparaat de redder in nood. Uw relaties zullen gegarandeerd blij zijn met zo?n apparaat met uw opdruk! Geef uw naamsbekendheid en imago een boost door te kiezen voor dit praktische artikel om uw bedrijf of product te promoten.

Snel vinden

Filter
Powerbanks
(114 artikelen)
1-18 van 114 artikelen
Filter
Powerbanks
(114 artikelen)
1-18 van 114 artikelen

Dé snelle oplossing voor een lege batterij

Doordat we onze mobiele apparatuur overal en altijd gebruiken, zijn powerbanks niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ze komen van pas als we buitenshuis zijn, voor werk en privé. Bijvoorbeeld bij een rit naar een klant, een wandeling in het bos, in het café of het museum, op het strand, tijdens een boottocht of een middagje shoppen. Als we onderweg zijn met de auto, de trein, de bus, de tram, de scooter of de fiets. Het is dé oplossing voor het opladen van uw smartphone, laptop, fotocamera, smartwatch, navigatieapparatuur of videocamera. Powerbanks zijn handige mobiele opladers, want ze zijn klein en gemakkelijk mee te nemen. Met een bedrukt artikel als relatiegeschenk toont u waardering aan uw relaties en u brengt uw bedrijfsnaam en logo voor het voetlicht!

Powerbank met bedrukking inzetbaar als promotioneel topartikel

Laat mobiele laders bedrukken met uw reclameboodschap of logo en gebruik ze om uw promotieacties mee vorm te geven. Ze zijn zeer gewild en dus erg effectief voor de marketing van uw bedrijf en producten. Met uw bedrukking erop verbetert uw naamsbekendheid, imago en omzet. Door deze handige externe batterijen te laten bedrukken zet u uw product, dienst, merk, slogan, bedrijfsnaam, website, logo of reclameboodschap in de schijnwerpers. Gesprekken met klanten, beurzen, evenementen, open dagen en congressen lenen zich erg goed voor het weggeven van uw bedrukte artikel. Bestaande en potentiële klanten zult u hiermee gunstig stemmen en aan uw binden. Ook kunt u denken aan een direct mail van een tijdelijke promotieactie. Hierbij kunt u een gepersonaliseerd artikel met opdruk aanbieden als cadeau bij de aankoop van uw product of dienst. De bedrukte powerbank is een goedkope aandachttrekker en een promotioneel topartikel!

Bedrukte powerbanks

Externe batterijen kunt u bij Promofit laten voorzien van elke gewenste opdruk, zoals een grafisch ontwerp, tekst, bedrijfsnaam, adres, telefoonnummer, website, foto of logo. Bedrukken kan in één kleur, twee kleuren, drie kleuren, vier kleuren of full colour. Op sommige modellen is ook het graveren van uw reclameboodschap mogelijk. Er zijn verschillende soorten, maten en kleuren leverbaar. Een voorbeeld is een type met een solarpaneel. Let bij het maken van uw keuze ook op de gewenste capaciteit. Opladers met een capaciteit van 2200 mAh zijn bijvoorbeeld heel geschikt om een gemiddelde smartphone geheel op te laden. Voor het goed opladen van grotere apparaten, zoals tablets, is een variant met een hogere capaciteit gewenst. Een goedkoper en kleiner type heeft meestal een lagere capaciteit dan de grotere en duurdere opladers. In het assortiment van Promofit vindt u goedkope en luxe draadloze powerbank met bedrukking voor elk budget! 

Powerbank met bedrukking op maat gemaakt / custom made

Promofit levert ook gepersonaliseerde powerbanks geheel op maat gemaakt / custom made. Dit levert een exclusief ontwerp en eigen vorm van uw eigen lader op. Daarnaast kan Promofit ook een bijpassende geschenkverpakking op maat gemaakt / custom made leveren en bedrukken. Deze artikelen zijn absoluut betaalbaar! Neem voor advies, een offerte of een ontwerp voor een eigen vorm en gepersonaliseerd artikel contact met ons. Wij beantwoorden graag al uw vragen en komen met een graag met een aantrekkelijk voorstel. 

Mobiele opladers snel en voordelig bestellen bij Promofit

Promofit is hét adres voor het bedrukken van goedkope relatiegeschenken. Bij ons bestelt u elke give-away snel en voordelig. Wij garanderen de laagste prijzen. Wij leveren elke oplage en indien nodig met spoed. Ons complete assortiment mobiele opladers met productbeschrijvingen vindt u in onze webshop. Bij elk product heeft u de mogelijkheid om een offerte aan te vragen of direct te bestellen.