Het gemak van draadloos opladen

Een wireless charger is een praktisch apparaatje om de batterij van uw mobiele telefoon draadloos op te laden. De oplader is via een kabel en stekker verbonden met het stroomnet, maar u heeft geen kabeltje meer aan uw telefoon nodig. U legt gewoon het mobieltje, of een ander mobiel apparaat dat Qi draadloos opladen ondersteunt, op het oplaadstation en de accu zal opgeladen worden. Het aan- en afkoppelen van een snoer is dus overbodig en dat scheelt tijd. De wireless charger kunt u op een voor u handige plek installeren, zoals een dressoir of een bureau. Steeds meer mobiele apparaten, inclusief iPhones en Android smartphones, zijn voorzien van de zogenaamde Qi-standaard die het draadloze opladen mogelijk maakt. Dit gebeurt via inductie. Bent u regelmatig onderweg? Dan biedt een draadloze powerbank uitkomst. Promofit levert draadloze opladers in diverse mooie ontwerpen, met of zonder uw opdruk.

Het bedrukken van wireless chargers: effectieve reclame

Geef uw marketing een boost met de bedrukking van wireless chargers. De opdruk van uw tekst, logo of bedrijfsnaam zal zeker de aandacht trekken van uw (potentiële) klanten. Bedrukte draadloze opladers lenen zich uitstekend voor wervende promotieacties. Denk aan het uitreiken als gratis extraatje bij de aankoop van uw producten en diensten. Dit kan klanten vaak sneller tot kopen verleiden. Of beloon er bijvoorbeeld vaste klanten of bezoekers van uw beursstand mee. Een gepersonaliseerd weggevertje, zoals een wireless chargers met uw opdruk, draagt bij aan uw naamsbekendheid, de opbouw van een gewenst imago en uw omzet.

Draadloze opladers met bedrukking kopen

Via Promofit bestelt u voor een lage prijs prachtige bedrukte wireless chargers. Bijna elke gewenste oplage is mogelijk, dus ook voor mkb?ers die kleine hoeveelheden nodig hebben zijn er volop mogelijkheden. We geven u een aantal voorbeelden uit ons assortiment. Zo is het model Thor krachtig, efficiënt en lekker laag geprijsd. Dit compacte vierkante laadstation is leverbaar in wit en zwart. Laat het bijvoorbeeld met uw logo of foto bedrukken, in een enkele kleur, meerdere kleuren of in full colour digitale print. Of steel de show met de LogoBoost Wireless Light Up oplader. Het oplaadvlak van dit type is te voorzien van een lasergravure. Deze zal prachtig oplichten bij het aansluiten van de lader. Hierbij is uw tekst of logo ook onder donkere omstandigheden zeer goed zichtbaar. Ook hebben we diverse powerbanks met draadloze oplaadfunctie in de collectie, zoals een variant van 4000mAh.

Profiteer nu van de voordelen van bedrukte wireless chargers

Laat nu via Promofit draadloze opladers bedrukken met uw afbeelding, logo of tekst. De pluspunten op een rij:
  • Leuk relatiegeschenk voor het opladen van smartphones;
  • Moderne blikvanger voor uw reclame;
  • Praktische give-away die uw naamsbekendheid verbetert;
  • Laag geprijsde weggever;
  • Verkrijgbaar als laadstation of powerbank;
  • Te bestellen in kleine en grote aantallen;
  • Snel leverbaar.

Webshop Promofit: bestel voordelige wireless chargers met opdruk

Vind bij Promofit online gauw voordelige wireless chargers die te bedrukken zijn met uw grafisch ontwerp, foto, logo of tekst. Via onze webshop kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en/of direct bestellen. U kunt rekenen op een snelle levering, desgewenst is zelfs het leveren met spoed vaak mogelijk. Onze medewerkers staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, telefonisch, via de chat of een ander kanaal. Wij zijn u graag van dienst!