Soorten bedrukte USB-sticks

In ons assortiment zijn er verschillende USB-sticks die wij kunnen bedrukken of graveren. Het kan daarbij gaan om klassieke usb-sticks of om zogenaamde flat usb-sticks. Die laatste zijn extra smal en kunnen bijvoorbeeld aan een sleutelbos gehangen worden. Verder hebben wij ook luxe USB-sticks die bijvoorbeeld in een pen of in een bamboo jasje zijn gestoken. Hoe dan ook kunnen wij al deze usb-sticks bedrukken of graveren, bijvoorbeeld met het logo van uw bedrijf.

Opgelet: niet al onze USB-sticks kunnen bedrukt of gegraveerd worden. Een en ander is afhankelijk van het gebruikte materiaal en het aanwezige machinepark. Daarom geven wij steeds concreet aan of een USB-stick al dan niet gegraveerd of bedrukt kan worden. Raadpleeg onze productpagina's voor meer informatie.

USB-sticks als geen ander gepersonaliseerd

Dankzij onze ruime keuzemogelijkheden zijn onze usb-sticks 100% gepersonaliseerd. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om de usb-sticks te bedrukken met een eigen logo of uiteraard met een andere bedrukking. We denken hierbij bijvoorbeeld aan een bedrijfsslogan maar ook een andere opdruk zoals bijvoorbeeld bepaalde contactgegevens of een dankbericht behoort tot de mogelijkheden.

Weet trouwens dat wij ook verder gaan louter opdruk, aangezien wij ook informatie kunnen opslaan op de USB-sticks. Zo kunnen de sticks bijvoorbeeld aan beginnende werknemers uitgedeeld worden, waarbij de sticks handige informatie bevatten zoals het arbeidsreglement, het evacuatieplan of standaard formulieren. De mogelijkheden van onze USB-sticks lijken dan ook eindeloos.

Goedkoop marketingmateriaal

Deze bedrukte USB-sticks kunnen gebruikt worden als promotioneel materiaal voor uw bedrijf. We denken hierbij bijvoorbeeld aan het uitdelen van bedrukte USB-sticks op een jaarbeurs of evenement. Vooral in de technologische sector lijken deze USB-sticks het dan ook heel erg goed te doen. Dat is dan ook logisch: ze zijn niet alleen snel en goedkoop te verkrijgen, maar dankzij het opdruk en het logo dragen ze heel snel bij tot de naamsbekendheid van de onderneming in kwestie. Nood aan bedrukte USB-sticks? Wij doen het snel en goedkoop.

Promotioneel materiaal met ultieme opslagcapaciteit

Relatiegeschenken horen kwalitatief te zijn, net als jullie relatie. Afhankelijk van het beschikbare budget en het gewenste effect kan er gekozen worden voor verschillende opslagcapaciteiten, gaande van 1 tot en met 32 GB aan ultieme opslagkracht. Uiteraard zal de keuze afhangen van het beschikbare budget, het benodigde aantal en het na te streven resultaat. Zo zal men bij een relatiecadeau de voorkeur geven aan een 32 GB USB-stick met logo, terwijl men bij een promotionele actie liever kiest voor kwantiteit dan kwaliteit (maar vergis je niet: wij weten beiden te combineren). Bij een marketingactie mogen bedrukte geschenken met opdruk dan ook een stuk goedkoper zijn.

USB-sticks met lasergravure of bedrukking?

Afhankelijk van het gekozen type USB-stick hebt u de keuze tussen een bedrukking of een lasergravure. Een lasergravure oogt over het algemeen luxueuzer en is beter aangewezen als een relatiecadeau. Een bedrukking is dan weer veel voordeliger, waardoor het bedrukken van materiaal vooral aangewezen is voor het uitdelen ervan op grotere schaal. Weet in dat laatste geval trouwens dat wij moeiteloos enkele duizenden exemplaren kunnen bedrukken en leveren, zodat u steeds voldoende marketingmateriaal voorhanden hebt.

Meer weten?

Uiteraard staan wij u graag bij gedurende het volledige proces. Het is dan ook belangrijk dat uw promotiemateriaal aan al uw wensen voldoet, zeker indien zovele gebruikers ze mogelijks nog in handen zullen krijgen. Contacteer ons daarom voor meer informatie of eventuele ondersteuning bij het plaatsen van uw bestelling.