Bedrukte mobiele opladers bestellen

Hoe lang ze de batterijduur voor telefoons ook kunnen maken, er is altijd wel een moment dat je telefoon leeg raakt en er geen stopcontact of USB-lader in de buurt is. Voorzie je telefoon of tablets snel en gemakkelijk van extra stroomcapaciteit door onze bedrukte powerbanks. Door de Pokémon-rage is de powerbank met opdruk enorm in populariteit toegenomen en is de oplader momenteel een zeer gewild relatiegeschenk. Een echte gadget als give-away. Ook op festivals en open lucht evenementen worden powerbank opladers veelvuldig gebruikt. Het is altijd handig om een bedrukte powerbank in de tas of jaszak bij te hebben. Bestel de mobiele opladers met opdruk snel en eenvoudig via onze website. Maak een keuze uit verschillende kleuren voor een powerbank die aansluit op je huisstijl.

Goedkope opladers kopen

Wij hebben vele verschillende opladers in ons assortiment, waarbij de batterijcapaciteit het meest bepalend is voor de prijs. Zo is een bedrukte oplader met een batterijcapaciteit van 2600 mAh voldoende om je smartphone 1 keer op te laden. Binnen ieder budget kunt u onze goedkope powerbank opladers kopen. Kies voor bedrukking van 1 tot 4 kleuren, of voor digitale full-colour bedrukking op de grote rechthoekige powerbanks. Zo kunt u bijvoorbeeld ook foto's laten drukken voor een persoonlijke touch. Laat de powerbank opladers van aluminium graveren voor chique relatiegeschenk.

Powerbank oplader op zonne-energie

Op vakantie, onderweg of op een festival? Maak je nooit meer zorgen over je accu. Ook niet over het opladen van je accu. Kies uit een van onze bedrukte powerbank opladers die werken op zonne-energie. Deze mobiele opladers zijn voorzien van een zonnepaneel en laadt zich daarmee vanzelf op. Zo is je smartphone of tablet voortdurend van stroom voorzien en kun je oneindig lang je games spelen tijdens de autorit. De powerbank oplader met bedrukking is ook op te laden via het netstroom, zodat je in het donker ook verder kunt met waar je mee bezig was op de je smartphone of tablet.

Op maat gemaakte powerbank opladers

Wilt u de powerbank volledig personaliseren, dan kunnen wij de mobiele oplader voor u geheel op maat maken. Op maat gemaakt klinkt duur, maar dat is het zeker niet. We kunnen de powerbank oplader in ieder gewenste vorm en kleuren maken. Laat uw logo in verschillende hoogte op de powerbank terugkomen. De powerbank hoeft u niet meer te bedrukken. Stuur ons uw logo toe en wij zullen dan een ontwerp toesturen met de mogelijkheden van uw logo.