1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
11

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Test

Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

 • Laagste prijzen
 • Persoonlijke service
 • Spoedlevering mogelijk
 • Hoge waardering: 9,2 van 10
 • Gratis bestandscontrole
 • Gratis ontwerpservice
 • Gratis verzending in Benelux
Goedkope pennen bedrukken met uw logo of tekst

Goedkope pennen met opdruk zijn handige weggevertjes

Een pen komt altijd van pas. Nog steeds, ondanks de steeds verdergaande digitalisering, schrijven we er dagelijks mee: aantekeningen, boodschappenlijstjes, kattebelletjes, geheugensteuntjes, recepten, brieven, ansichtkaarten etc. Het is altijd handig een pen voor het grijpen te hebben. Dat maakt goedkope bedrukte balpennen ideaal als weggevertje aan uw relaties. Tijdens evenementen en beurzen maakt u iedereen blij met dit relatiegeschenk. Elke keer dat uw relaties er mee schrijven zult u in beeld zijn!
 • Onze producten
Sorteer op:
 
Luxor pennen
v.a. € 7,35

Luxor pennen

Treasure pennen
v.a. € 5,43

Treasure pennen

Costa pennen
v.a. € 0,23

Costa pennen

Paris pennen
v.a. € 0,22

Paris pennen

Dazzle pennen
v.a. € 0,22

Dazzle pennen

QuattroColour pennen
v.a. € 0,26

QuattroColour pennen

Noblesse pennen
v.a. € 0,27

Noblesse pennen

New York pennen
v.a. € 1,49

New York pennen

Zeno pennen
v.a. € 6,36

Zeno pennen

SlimWrite pennen
v.a. € 0,19

SlimWrite pennen

Nostalgie One pennen
v.a. € 0,19

Nostalgie One pennen

SilverSpargo pennen
v.a. € 0,21

SilverSpargo pennen

VistaSolid pennen
v.a. € 0,22
Aanbieding

VistaSolid pennen

Tivoli pennen
v.a. € 0,20

Tivoli pennen

SunFrost pennen
v.a. € 0,22

SunFrost pennen

SwanColour pennen
v.a. € 0,21

SwanColour pennen

Spargo pennen
v.a. € 0,19

Spargo pennen

Vista pennen
v.a. € 0,19

Vista pennen

Empire pennen
v.a. € 0,54

Empire pennen

SilverPoint pennen
v.a. € 0,92

SilverPoint pennen

Albany balpen
v.a. € 0,16
Best seller

Albany balpen

Delta pennen
v.a. € 0,92

Delta pennen

88
>

Voordelige balpennen voor lekvrij schrijfplezier

De populariteit van de balpen (of 'bic') bestaat mede dankzij de inspanningen van producent BIC. Deze pennenmaker verwierf in 1950 het patent voor het produceren van de lekvrije balpen. BIC bouwde er een wereldmerk mee op. Balpennen kostten destijds veel minder geld dan de dure vulpen. De balpen brengt door middel van een bal of kogel inkt uit een vulling over op het papier. De bic was bij de introductie de enige balpen die niet lekte en waarbij de inkt niet uitdroogde. Dankzij de balpen kunnen we tegenwoordig lekvrij en voordelig schrijven.

Goedkope pennen slim inzetten voor uw promotieacties

Eenvoudige pennen met bedrukking zijn perfect voor promotieacties met een beperkt budget. Voor weinig geld heeft u een leuke give-away die uw naamsbekendheid vergroot. Laat ze dus bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan, merknaam, logo, telefoonnummer, website, e-mailadres of reclameboodschap. U kunt ze promotioneel gebruiken tijdens congressen, festivals, open dagen, evenementen, workshops, beurzen en allerlei soorten bijeenkomsten. Ook kunt u ze slim inzetten bij klantvisites, verkoopgesprekken, kassa's, balies en direct mail. Het toevoegen van een bedrukte pen aan een mailing is bijvoorbeeld een leuk extraatje dat zeker zal opvallen tussen de andere post. Geef er eentje weg bij de offerte die u persoonlijk uitreikt of per post verstuurt. Biedt uw stylo met bedrukking gratis aan in een display bij de receptiebalie van uw kantoor, hotel, camping, kapsalon of autobedrijf. Of zorg dat uw personeel er altijd een stel paraat heeft om mee te geven aan een klant. Zo komen pennen met opdruk vast en zeker van pas bij de kassa van een modezaak, restaurant, café of fietswinkel.

Pennen ook gepersonaliseerd leverbaar

Ook kunt u pennen gepersonaliseerd laten maken: laat de naam van uw klant er op drukken of een persoonlijke boodschap. Dit geeft gegarandeerd extra aandacht bij de ontvanger! Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een stylo die op maat gemaakt / custom made is. U laat dan pennen maken met een eigen vorm en/of uw bedrijfskleuren. Door een exclusief ontwerp met opdruk zult u nog meer opvallen! Promofit helpt u graag met het ontwerpen van deze artikelen.

Bedrukking van goedkope pennen

Bij Promofit kunt u eenvoudige ballpoints snel en voordelig laten bedrukken. Wij zorgen voor een prachtige bedrukking met uw afbeelding of tekst. De opdruk van uw logo of slogan is mogelijk in een enkele kleur of meerdere kleuren. Alle oplages vanaf 50 stuks zijn mogelijk. Promofit heeft een groot aanbod voordelige pennen voor promotioneel gebruik. Zo is de Palito pen het goedkoopste model om te bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo. Ook zeer voordelig zijn bijvoorbeeld de Tip pennen, RoxySolid pennen, BlackTip pennen, Spark pennen, Roxy pennen en IceTip pennen. Behalve bedrukte pennen die weinig kosten levert Promofit ook meer exclusieve pennen en schrijfsets. Deze zijn meer geschikt als relatiegeschenk bij speciale gelegenheden.

Voordelen van voordelige pennen met bedrukking

Een kort overzicht van de voordelen:

 • Ideaal voor promotieacties met een klein budget;
 • Effectief weggevertje dat weinig kost;
 • Vergroot uw naamsbekendheid en omzet;
 • Op maat gemaakt / custom made / eigen vorm mogelijk;
 • Leverbaar in vele kleuren en modellen;
 • Razendsnelle levering.

Balpennen snel bestellen en bedrukken bij Promofit

Bij Promofit vindt u een uitgebreid assortiment goedkope pennen. Wij staan garant voor een perfecte bedrukking voor de laagste prijzen. Wij leveren snel en indien nodig met spoed. Kijk in onze webshop voor de verschillende mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie of advies. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct online.