1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Overige spellen bedrukken met uw logo of tekst

Overige spellen bedrukken

Op deze pagina vindt u nog meer leuke spelletjes die te bedrukken zijn met uw logo of tekst! Denk aan bijv. domino of mikado. Spelletjes spreken een grote doelgroep aan van zowel volwassenen als kinderen. Bedrukte spellen zijn dus voordelige weggevers, maar hebben toch een groot bereik.
Sorteer op:
 
Jump springtouw
v.a. € 1,59

Jump springtouw

Mikado spel
v.a. € 0,60

Mikado spel

Domino spel
v.a. € 0,68

Domino spel

3

Levertijd spellen

Bedrukte spellen zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de spellen sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage spellen

Zoekt u spellen in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Spellen met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere spellen

Staat uw spel er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.