Baniervlaggen met opdruk: opvallende reclame

Bent u op zoek naar opvallende buitenreclame? Steek dan eens een baniervlag uit! Dit type vlag is dankzij het grote doek een echte blikvanger bij uw hotel, winkel, kantoorpand, tankstation, congres of evenement. Met een baniervlag zorgt u dat uw locatie vanaf een flinke afstand herkenbaar is voor klanten en andere relaties. Deze reclamevlaggen zijn prachtig te bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding.

Snel vinden

Filter
Baniervlaggen
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  Mobiele Vlaggenmast
  • Vanaf 1 stuks
  • Gigantische eyecatcher!
  • Uitschuifbare vlaggenmast
  • Verkrijgbaar in 2 afmetingen
 2. 2
  Baniervlag
  • Vanaf 1 stuks
  • Mastvlag in hoogformaat
  • Diverse afmetingen
  • Hoge resolutie print in full colour
Filter
Baniervlaggen
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Uw bedrijf promoten met een of meerdere reclamevlaggen

Hoe de wind ook waait, met een baniervlag trekt u buitenshuis altijd de aandacht. Zo’n vlag is eenvoudig te bevestigen aan een vlaggenmast en ideaal voor reclame op locatie. Plaats bijvoorbeeld baniervlaggen bij uw bedrijfslocatie. Dit zorgt dat potentiële klanten uw zaak sneller kunnen vinden. Of gebruik de vlaggen voor het promoten van de diverse evenementen in uw gemeente. Een aantal vrolijk wapperende promotievlaggen langs invalswegen van uw stad of in winkelcentra zal zorgen voor een grotere bekendheid van ieder festijn dat u organiseert. Baniervlaggen zijn in full colour te bedrukken met uw reclameboodschap en in diverse maten leverbaar.

Professionele baniervlaggen voor uw bedrijfslocatie of evenement

Masten waarin baniervlaggen in uw huisstijl hangen, zorgen voor een professionele aankleding van de buitenruimte bij uw bedrijfspand of evenement. Het met uw logo bedrukte vlaggendoek zal altijd fier in de wind wapperen. De staande vlaggen zullen niemand ontgaan en geven iedere locatie de gewenste uitstraling. Doordat deze mastvlaggen op enige hoogte hangen, zijn ze al van verre door bezoekers, klanten, leveranciers en gasten te zien. Zij weten zo dat ze op de juiste plek zijn. Met het bedrukken van baniervlaggen vergroot u zowel uw herkenbaarheid, vindbaarheid als naamsbekendheid.

Het bedrukken van baniervlaggen met uw logo

Promofit kan baniervlaggen in hoge resolutie bedrukken. Denk bijvoorbeeld aan een full colour opdruk van uw productfoto’s, bedrijfsnaam, logo en/of slogan. De rechthoekige vlaggen hebben een verstevigde bies langs de lange zijde. Met D-haken klikt u een baniervlag vast aan een hoge vlaggenmast. Onderaan de vlag zit bovendien een extra haak om eventueel een gewicht aan te bevestigen. Bij uw bestelling kunt u aangeven of u een afwerking met of zonder tunnel wenst. Deze is voor de bevestiging aan een banieruithouder aan de bovenzijde van de vlag. Hiermee blijft de baniervlag onder alle omstandigheden mooi recht hangen, dus zelfs als er geen zuchtje wind staat. Uw opdruk is dus voortdurend goed zichtbaar. Bij Promofit kunt u kiezen uit baniervlaggen in diverse afmetingen, zoals de Baniervlag 100x200cm of de Baniervlag 150x300cm. Ook hebben we een Mobiele Vlaggenmast met baniervlag in ons assortiment. Dit model is ideaal voor evenementen waar geen normale vlaggenmasten (kunnen) staan. De verplaatsbare vlaggenmast met vlag en voet is een gigantische blikvanger. Het geheel is compact op te bergen in een meegeleverde tas en eenvoudig te vervoeren. Uiteraard leveren we ook deze baniervlag inclusief een kleurechte print van uw afbeelding.

De vele voordelen van dit type vlag

Schaf baniervlaggen met uw opdruk aan en profiteer van deze voordelen:

 • Goedkope eyecatchers voor uw bedrijf, festival of evenement;
 • Professionele promotiemiddelen die buiten te gebruiken zijn, in weer en wind;
 • Verbeterde zichtbaarheid en vindbaarheid van uw bedrijfslocatie;
 • Reclamedragers die uw bekendheid een boost geven;
 • Vlaggen die altijd strak hangen of het nu waait of niet;
 • Promotiemateriaal van hoge kwaliteit;
 • Snel te leveren.

Goedkope baniervlaggen: snel geleverd door Promofit

Wilt u op een voordelige wijze in de openlucht aandacht trekken voor uw bedrijf of evenement? Dan zijn de baniervlaggen van Promofit de oplossing! Onze vlaggen hebben een lange levensduur en zijn ideaal om buiten de deur reclame te maken voor uw producten en diensten. De diverse varianten in ons assortiment zijn in full colour te bedrukken met uw bedrijfsnaam, artwork, grafisch ontwerp, foto, logo of tekst. Ontvang vrijblijvend een offerte of bestel direct. Onze medewerkers staan bovendien klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.