Blikjes bedrukken gevuld met energydrink, mocktails of Alkaline water

Bedrukte blikjes nodig met energy drink, mocktails of Alkaline water? Kunnen we regelen! Energiedrankjes zijn nog steeds erg in trek onder jong en oud en geven een boost wanneer je het nodig hebt. Mocktails in blikjes zijn ideaal als je verantwoord wilt borrelen. Alkaline water, met zijn gezonde eigenschappen, is leuk en attent om uit te delen aan uw gasten en bezoekers op kantoor, beurs of evenement. Blikjes energydrinks bedrukt met uw logo zijn attente promotieartikelen die de dorst lessen en tevens een professionele uistraling geven aan elk bedrijf of event.

Snel vinden

Filter
Blikjes energiedrank
(3 artikelen)
3 artikelen
 1. 1
  Energydrink aluminium blikje bedrukken (250 ml)
  • Vanaf 48 stuks
  • Met taurine en cafeïne
  • Slimline blikje met uw eigen label
  • Inhoud: 250 ml
 2. 2
  Mocktails aluminium blikje bedrukken (250 ml)
  • Vanaf 48 stuks
  • Kies uit 4 smaken
  • Slimline blikje met uw eigen label
  • Inhoud: 250 ml
 3. 3
  Alkaline water aluminium blikje bedrukken (330 ml)
  • Vanaf 144 stuks
  • Met Alkaline (pH9+) water
  • Aluminium blik met uw eigen label
  • Inhoud: 330 ml
Filter
Blikjes energiedrank
(3 artikelen)
3 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Bedrukte blikjes ter promotie

Onze bedrukte blikjes zijn niet alleen functioneel, maar ook een krachtig marketingmiddel. Door uw bedrijfslogo op de blikjes te laten drukken, creëert u een blijvende indruk bij uw klanten en relaties. Het geeft uw bedrijf een professionele uitstraling op elk evenement of beursstand. Het is een subtiele, maar effectieve manier om uw merk te promoten en onder de aandacht te brengen. Bovendien zijn de blikjes een praktisch en gewild item, wat de kans vergroot dat uw doelgroep uw merk steeds weer ziet.

Daarnaast bieden wij flexibele bestelhoeveelheden en snelle levertijden, zodat u op het juiste moment uw bedrukte blikjes in huis hebt. Of u nu een klein bedrijf bent dat zijn naamsbekendheid wil vergroten, of een groot bedrijf dat indruk wil maken op een beurs of evenement, wij hebben de ervaring en expertise om u te helpen.

Blikjes met drank in diverse smaken

De blikjes kunnen worden gevuld met een verscheidenheid aan dranken, afhankelijk van uw voorkeur en de boodschap die u wilt overbrengen. Of het nu gaat om een verfrissende energy drink om een lange werkdag door te komen, een smakelijke mocktail om verantwoord te genieten of Alkaline water voor een gezonde dorstlesser, wij zorgen ervoor dat uw blikjes er niet alleen geweldig uitzien, maar ook van hoge kwaliteit zijn.

Energydrink blikjes

Energiedrankjes zijn nog steeds erg in trek onder jong en oud en geven een boost wanneer je het nodig hebt. Onze bedrukte energydrink blikjes zijn de perfecte manier om je merk op een dynamische en energieke manier te promoten. Met uw logo op de blikjes, verspreidt u niet alleen energie, maar ook uw merkboodschap. Of het nu op een sportevenement, een beurs of gewoon op kantoor is, deze blikjes zorgen ervoor dat uw bedrijf opvalt en gewaardeerd wordt.

Mocktails blikjes

Mocktails in blikjes zijn ideaal als je verantwoord wilt borrelen. Ze bieden de smaak en het plezier van een cocktail zonder de alcohol, perfect voor alle leeftijden en gelegenheden. Kies uit vier heerlijke alcoholvrije smaken: Whiskey Cola, Vodka Ice, Gin-Tonic of Italian Spritz. Bedrukte mocktail blikjes met uw logo zijn een stijlvolle en verfrissende keuze voor evenementen, feestjes of als relatiegeschenk. Ze laten zien dat uw bedrijf geeft om gezondheid en welzijn, terwijl ze tegelijkertijd een blijvende indruk maken.

Alkaline water blikjes

Alkaline water, met zijn gezonde eigenschappen, is leuk en attent om uit te delen aan uw gasten en bezoekers op kantoor, beurs of evenement. Bedrukte blikjes met Alkaline water zijn een fantastische manier om uw merk te koppelen aan gezondheid en welzijn. Ze laten zien dat u geeft om het welzijn van uw klanten en medewerkers. Deze blikjes zijn niet alleen hydraterend en verfrissend, maar ook een effectieve manier om uw merkboodschap over te brengen op een milieubewuste en verantwoorde manier.

Wat is alkaline water?

Alkaline water kan helpen bij het neutraliseren van overtollige zuren in het lichaam, wat kan bijdragen aan een betere spijsvertering en minder zure reflux. Bovendien kan het zorgen voor betere hydratatie en het ondersteunen van het immuunsysteem door zijn hogere pH-waarde en mineralen zoals calcium en magnesium.

Gratis ontwerp voor alle blikjes

Heeft u speciale wensen of ideeën voor de bedrukking van uw blikjes? Ons creatieve team staat klaar om samen met u het perfecte ontwerp te maken. Van eenvoudige logo's tot complexe designs, wij kunnen het allemaal realiseren. Een eenvoudig ontwerp kunnen we kosteloos voor u opmaken. Heeft u een specifiek ontwerp in gedachten en heeft u nog geen beeldmateriaal? Tegen een kleine vergoeding ontwerpt ons team een creatief ontwerp voor uw blikjes!

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrukte blikjes!