Pepermunt blikjes met opdruk: verfrissende give-aways

Ze vallen altijd in de smaak. De promotionele blikjes met heerlijke pepermuntjes of 'mints'. Een fijne kleine verpakking, die gepersonaliseerd is met uw bedrukking, stopt iedereen graag in de jaszak of in de tas. Iedere keer dat uw relaties zo’n verfrissend snoepje uit het blikje pakken, zullen ze aan u denken. De bedrukte pepermuntblikjes zijn kortom goed voor uw naamsbekendheid. Bij Promofit zijn deze leuke relatiegeschenken voor lage prijzen verkrijgbaar!
 

Snel vinden

Filter
Pepermunt blikjes
(15 artikelen)
15 artikelen
Filter
Pepermunt blikjes
(15 artikelen)
15 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Leuke give-away met bedrukking voor klanten en gasten

In blikjes verpakte pepermuntjes zijn een leuke weggever. Ze zijn geheel naar eigen smaak te bedrukken met een opvallende boodschap. Dit maakt ze ideaal om uw bedrijf te promoten. Deel de blikjes, gepersonaliseerd met uw logo of afbeelding, bijvoorbeeld uit aan klanten in uw winkel. Of geef ze mee aan bezoekers van uw stand op een congres of open dag. Ze zullen zich uw bedrijfsnaam na afloop dan beter blijven herinneren. Pepermuntjes in blik zijn kortom erg effectief als promotiemateriaal. Ook zijn bedrukte pepermuntblikjes erg leuk als bedankje voor gasten van een trouwerij. Een opdruk met een foto van het bruidspaar en een tekst is dan heel toepasselijk. Een dergelijk cadeautje vormt een mooi aandenken aan een prachtige dag.

Het bedrukken van met pepermunt gevulde klikklakblikjes

Bent u op zoek naar voordelige blikvangers? Kies dan voor pepermunt in blik! Bij Promofit hebben we een ruime collectie pepermuntblikjes die te bedrukken zijn, bijvoorbeeld met een foto, grafisch ontwerp, slogan of logo. De ronde ClicTin is een voorbeeld van een populair uitdeelblikje met clic-clacsysteem: u drukt op het midden van het dekseltje en het blikje klikt open. Deze click-clackblikjes zijn gevuld met ongeveer 25 gram snoepjes. Ook leveren we de rechthoekige TinBox met uw bedrukking en pepermuntjes of chocolade. Daarnaast zitten er diverse speciale vormen in ons assortiment, zoals de MintShirt. Dit is een kunststof dispenser in de vorm van een T-shirt. Er zitten suikervrije pepermuntjes in. Wilt u uw hart laten spreken? Kies dan voor een blikje in de vorm van een hartje, de HeartMint.

Bedrukte pepermuntblikjes: de voordelen

We gunnen u graag een blik op de voordelen van pepermuntblikjes met bedrukking:

  • Compacte give-aways voor zoetekauwen;
  • Handige weggevertjes op beurzen, feesten en evenementen;
  • Goedkope relatiegeschenken gepersonaliseerd met uw tekst of afbeelding;
  • Populaire promotionele artikelen die gemakkelijk mee te nemen zijn;
  • Leuke weggevers die uw merkbekendheid verbeteren;
  • Ook te bestellen in kleine aantallen;
  • Relatieartikelen die u snel in huis heeft.

Goedkope blikjes met pepermuntjes bestellen bij Promofit

Bent u op zoek naar van die leuke bedrukte blikjes met pepermuntjes? Werp dan gauw in blik op het assortiment van Promofit! Wij leveren diverse uitvoeringen die passen in ieder budget. De pepermuntblikjes zijn te bedrukken in een kleur of meerdere kleuren. Een opdruk met uw logo, foto, tekst of bedrijfsnaam is bij ons snel geregeld, ook als u slechts een kleine oplage nodig heeft. Benieuwd naar een prijsopgave voor uw idee? Vul dan online uw gegevens in en u ontvangt gauw een offerte van ons. Heeft u nog vragen of wilt u advies over het bedrukken van pepermuntblikjes? Neem contact met ons op!