Chocola bedrukken met uw logo

Wie houdt er nou niet van chocola? Bestel hier voordelig chocolade met uw logo/ontwerp, zoals chocolade repen, chocolade munten, bonbons, blikjes met chocola of chocolade taartjes. Een weggever die bij ieder in de smaak zal vallen!

Snel vinden

Filter
Chocolade
(1 artikelen)
1 Bericht
Filter
Chocolade
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Levertijd chocola

Bedrukte chocolade is razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de chocolade sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage chocolade

Zoekt u chocola in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Chocolade met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere chocolade

Staat uw model chocola er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail ([email protected]) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.