Neem de heupfles mee op zak

Heupflessen zijn afgeplat en hebben veelal een maanvorm. Hierdoor passen ze gemakkelijk in uw broekzak of jaszak. Een heupflacon of "platvink" is meestal gemaakt van metaal, bijvoorbeeld roestvrij staal (RVS). Bij de meeste flacons is de metalen schroefdop aan de fles verbonden met een kleine hendel. Dit voorkomt dat de dop zoek raakt. De huidige vorm van de heupfles ontstond in de 18e eeuw. De zakflessen waren in het begin vooral populair in de hogere sociale klassen, maar al gauw verspreidde het gebruik zich onder arbeiders en soldaten. Tegenwoordig zijn de drinkflessen erg gewild om een persoonlijk voorraadje alcoholhoudende drank op zak te hebben. Als u behoefte heeft aan een slokje wodka, jenever, whisky of rum, is dit ideaal. Bedrukte heupflacons zijn een gewaardeerd cadeau voor speciale gelegenheden, zoals een jubileum of een vrijgezellenfeest.
 

Een gepersonaliseerd heupflesje: goede marketing

Een zakflacon met opdruk van uw logo is goed voor de marketing van uw bedrijf. Ook het toevoegen van een persoonlijke boodschap voor de ontvanger is mogelijk. Denk aan het graveren van felicitaties, een dankwoord of de naam van uw relatie. De heupflacon is een zeer toepasselijke weggever voor onder meer de horeca. Bedrukte heupflesjes zijn op vele manieren inzetbaar voor het promoten van uw bedrijf. Geef flessen die gepersonaliseerd zijn met uw opdruk bijvoorbeeld weg aan belangstellenden bij een evenement of op een beurs. Of tuig een promotieactie op waarbij klanten een bedrukte flacon bij elkaar kunnen sparen door een bepaald aantal producten uit uw assortiment te kopen. Heupflesjes met bedrukking zijn luxe give-aways die u een stoer imago en grotere bekendheid geven. Ze vormen zo een knap staaltje marketing.
 

Heupflessen bedrukken of graveren met uw afbeelding of tekst

In het aanbod van Promofit vindt u voordelige heupflacons met zowel een moderne als klassieke uitstraling. Deze chique promotionele artikelen kunnen we voor u graveren of bedrukken. Laat bijvoorbeeld de roestvrijstalen Slimmy Flask Heupfles bedrukken met uw logo, grafisch ontwerp of bedrijfsnaam. Of kies voor een stijlvolle lasergravure op de bijzonder fraaie HipFlask heupfles. Ook met de bedrukking van de robuuste Tennessee heupfles zult u goed scoren bij uw doelgroep. Het bedrukken van deze flessen is mogelijk in een, twee, drie of vier kleuren. Daarnaast zijn de flessen te personaliseren met een stijlvolle gravering, bijvoorbeeld een afbeelding, een logo of een tekst. Te denken valt aan een toost, een citaat of iets wat uw vriendschap onderstreept. Promofit levert uw bestelling snel. Dit geldt voor grote en kleine oplages.
 

Benut de voordelen van bedrukte heupflessen

De belangrijkste voordelen van bedrukte flacons zijn de volgende:
  • Bijzondere cadeaus voor speciale klanten en relaties;
  • Effectieve promotiemiddelen;
  • Leuke give-aways voor mannen;
  • Handige weggevers die een stoer imago opleveren;
  • Praktische drinkflesjes op zakformaat voor gebruik buitenshuis;
  • Promotionele artikelen die snel gepersonaliseerd leverbaar zijn;
  • Ook in kleine aantallen verkrijgbaar.

De bedrukking van goedkope heupflacons via Promofit

Promotionele heupflessen geven uw merk een stoer imago. Laat daarom deze compacte drinkflessen bedrukken of graveren met uw logo, uw bedrijfsnaam of een persoonlijke boodschap. Promofit kan diverse goedkope heup flacons voorzien van uw opdruk. We zorgen bovendien voor een snelle levering van de bedrukte flesjes. Vraag eerst een vrijblijvende offerte aan of bestel online direct het gewenste aantal flessen van uw keuze. Heeft u een vraag? Stel deze gerust aan onze verkoopmedewerkers. Dit kan telefonisch, via e-mail, social media, ons contactformulier en de online chat.