Popcornbakjes bedrukken

Geef uw evenement, feest of andere gelegenheid net dat beetje extra met onze bedrukte popcornbakjes! Deze popcorndozen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen en worden bedrukt in full color, elk ontwerp is dus mogelijk! Bovendien kunt u kiezen voor een boogrand of een feestelijk gegolfde rand. Onze popcornbekers zijn van hoge kwaliteit en voedselveilig materiaal. Laat uw bedrijf of evenement dus extra opvallen met onze bedrukte popcornbakjes!

Snel vinden

Filter
Popcorndozen
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  Popcorn bakjes bedrukken met popcorn
  • Vanaf 250 stuks
  • Doos met gegolfde rand
  • All-over full color bedrukt
  • Zakje popcorn 75 gram, zoet of zout
 2. 2
  Popcorn bakjes bedrukken full color
  • Vanaf 100 stuks
  • Kies uit 3 maten
  • Met uw full color opdruk
  • Boog of gegolfde rand
Filter
Popcorndozen
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Geschiedenis van de popcorndoos

Popcornbakjes zijn een relatief nieuwe uitvinding. De eerste popcorndozen werden in de jaren 1800 gemaakt, toen de eerste popcornmachine werd uitgevonden. De eerste popcornbekers waren eenvoudige papieren zakken die werden gebruikt om de gepofte maïs te verkopen. Deze zakken waren niet erg stevig en konden gemakkelijk scheuren, maar ze waren goedkoop en gemakkelijk te maken.

In de jaren 1920 begonnen bedrijven met het maken van metalen popcornbakjes. Deze metalen bakjes hadden een kartonnen bodem en werden gebruikt om popcorn te verkopen aan consumenten. De metalen doosjes waren duurder, maar veel steviger en duurzamer dan de papieren zakken.

In de jaren 1950 kwamen de eerste plastic popcornbakjes op de markt. Deze plastic doosjes hadden een plastic bodem en werden gebruikt om gepofte maïs te verkopen aan consumenten. De plastic popcorndoosjes waren goedkoper en steviger dan de metalen doosjes, maar ze hadden nog steeds een kartonnen bodem.

De moderne popcorndozen zoals we die vandaag de dag kennen, werden in de jaren 1960 uitgevonden. Deze doosjes waren gemaakt van dun plastic, wat goedkoper en duurzamer was dan de metalen en plastic doosjes die voorheen werden gebruikt. Tegenwoordig zijn de meeste popcornbakjes gemaakt van karton.

Waarom bedrukte popcornbakjes?

 1. Popcornbakjes met bedrukking bieden een krachtige en herkenbare merkbeleving. Ze kunnen worden bedrukt met ondernemingslogo's, slogans en andere merkartikelen om een ​​krachtige visuele aanwezigheid te creëren.
 2. Popcorndozen met eigen opdruk maken het gemakkelijk om merkwaardigheid te creëren. Ze kunnen worden bedrukt in verschillende kleuren, ontwerpen en teksten om unieke en herkenbare bedrukkingen te creëren.
 3. Bedrukte popcornbekers zijn een kosteneffectieve manier om uw merk te promoten. Ze zijn goedkoop in aanschaf en verbeteren de zichtbaarheid van uw merk met een minimale investering.
 4. Onze popcornbakjes met opdruk zijn veilig in gebruik, doordat er gebruik wordt gemaakt van voedselveilig materiaal dat tevens biologisch afbreekbaar en Halal gecertificeerd is (nr. 01201/19/1).
 5. Popcorndozen met bedrukking helpen om de verkoop te verhogen. Ze maken het gemakkelijker voor klanten om te identificeren en te kopen wat u aanbiedt, waardoor de verkoop wordt gestimuleerd.