1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
11

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
0
Vraag de Promofit brochure hier aan!

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge waardering: 9,2 van 10
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Mokken bedrukken met uw logo

Mokken bedrukken met uw logo

Bent u op zoek naar een originele mok om te bedrukken met uw logo of tekst? Of zoekt u een goedkoop promotie artikel om weg te geven op een beurs of festival? Kijk dan eens hier naar de vele soorten mokken en bedrukmogelijkheden en bestel meteen! We hebben een ruime keuze uit mokken en kopjes en ze zijn zeer voordelig. We leveren bedrukte mokken al vanaf tien stuks en we bezorgen gratis en snel in heel Nederland en België. Op onze pagina vindt u een ruim aanbod van koffiemokken, theemokken, magische mokken, beschrijfbare mokken, fotomokken en meer!

  • Onze producten
Sorteer op:
 
Tomek Classic mok
v.a. € 1,60
Best seller

Tomek Classic mok

Ilona Premium mok
v.a. € 2,60
Populair

Ilona Premium mok

Handy mok
v.a. € 1,94
Populair

Handy mok

Joy mok
v.a. € 2,70

Joy mok

Star mok
v.a. € 2,28

Star mok

Magnetic mok
v.a. € 3,70

Magnetic mok

Romantic mok
v.a. € 3,73

Romantic mok

Krijt mok
v.a. € 1,40

Krijt mok

Americano mok
v.a. € 2,85

Americano mok

Manhattan mok
v.a. € 2,62

Manhattan mok

Medellin mok
v.a. € 1,88

Medellin mok

Sublimatie mok
v.a. € 2,08

Sublimatie mok

Java mok
v.a. € 1,96

Java mok

Kick mok
v.a. € 2,45

Kick mok

Geo mok
v.a. € 2,27

Geo mok

Play&Go mok
v.a. € 3,73

Play&Go mok

Play mok
v.a. € 3,31

Play mok

Freedom mok
v.a. € 4,48

Freedom mok

Coffee 2 Go mok
v.a. € 3,83

Coffee 2 Go mok

Tomek Big mok
v.a. € 2,19

Tomek Big mok

Ocean mok
v.a. € 2,23

Ocean mok

Ergo mok
v.a. € 2,46

Ergo mok

KittyMug mok
v.a. € 0,79

KittyMug mok

Royal mok
v.a. € 0,79

Royal mok

102
>

Koffiemokken bedrukken 

Koffiemokken met een costum made opdruk hebben een grote promotionele waarde. Een mok met uw eigen logo is leuk om weg te geven en voor de klant leuk om te krijgen. Gebruik deze mokken ook voor vergaderingen in huis en voor de lunches met uw medewerkers. Het voordeel is dat ze voordelig zijn in vergelijking met andere relatiegeschenken. Als u de bekers wilt laten bedrukken met uw logo of tekst zijn er vele mogelijkheden. U kunt kiezen voor een bedrukking die helemaal rondom de mok gaat of alleen een bedrijfsnaam laten bedrukken en een deel onbedrukt laten (zie het voorbeeld). Er is een gepersonaliseerd ontwerp mogelijk in allerlei kleuren. En wat dacht u van een elegante kop met een subtiele opdruk op het oor? We kunnen ook een opdruk zetten binnen in de mok of op de bodem en de rest onbedrukt laten. Dit geeft een speels effect, want uw bedrukte boodschap is pas te zien zodra de koffie of andere drank op is. Klik op koffiemokken voor onze mokken.

Zandstralen van mokken

Er zijn nog meer manieren om een mok van uw ontwerp te voorzien. U kunt de mokken laten zandstralen, wat een chique reliëf veroorzaakt. Dit reliëf is op te vullen met kleur om een boodschap extra te benadrukken. Het resultaat is een zeer elegante kop

Theekopjes bedrukken

Theekopjes en theemokken zijn vaak gemaakt van glas. U kunt ze laten bedrukken met uw slogan of bedrijfsnaam, maar ook laten graveren. Het resultaat is een zeer gepersonaliseerd kopje. Theekopjes met uw logo erop zijn een perfect relatiegeschenk en ze zijn ook populair om binnen de eigen organisatie te gebruiken. Kijk ook eens bij de kop en schotels. 

Magische mokken

De magische mokken hebben een opdruk of fotoprint die verandert van kleur zodra er hete thee of koffie in wordt gedaan. Zie de magie als een afbeelding verschijnt of verandert van kleur. Onze specialisten kunnen u advies geven over een ontwerp dat past bij dit type mok

Fotomokken

Fotomokken hebben een bedrukte foto rondom of op een deel van de mok. Leuk als relatiegeschenk, als cadeau voor uw medewerkers of als herinnering op een verjaardag of feest! Deze bekers zijn goedkoop en worden snel geleverd. 

Beschrijfbare mokken

Deze promotionele bekers hebben een speciale coating waarop geschreven kan worden met krijtjes. Geef ze weg aan kinderen of gebruik ze tijdens een creatieve meeting. Succes gegarandeerd! Klik op beschrijfbare mok.

Vaatwasserbestendig

Onze mokken en kopjes zijn van porselein, keramiek en glas. De mokken van porselein en keramiek hebben een bedrukking die wordt ingebrand met temperaturen tussen 800 en 840 graden Celsius, waardoor ze vaatwasserbestendig zijn. De mokken, kopjes en bekers van glas worden op minder hoge temperaturen bewerkt en zijn daardoor minder geschikt voor de vaatwasser. Dit geldt ook voor de magische mokken en thermosbekers.

Meer informatie of advies?

Er is heel veel mogelijk wat betreft het bedrukken of graveren van uw mokken. Soms is het echter moeilijk om te weten wat de beste bedrukking is bij uw ontwerp en type mok. Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Wij kunnen u vrijblijvend advies geven en we bekijken wat mogelijk is. Bel ons op +31 (0)76 - 50 182 25. Onze medewerkers staan uw graag te woord en kunnen u adviseren over de vele opties en beschikbare modellen bekers en kopjes. Onze producten zijn goedkoop en hebben een snelle levering. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: sales@promofit.nl. U krijgt snel een antwoord op uw vraag.