1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Toegangscontrole artikelen: festivalbandjes, siliconen polsbandjes, keycords, etc.

Toegangscontrole bedrukken

Onder toegangscontrole verstaan we artikelen die gebruikt worden om bijvoorbeeld de ingang bij festivals en VIP ruimtes te beveiligen/controleren, zoals festival bandjes, tyvek bandjes, siliconen polsbandjes, keycords en badgehouders. Deze artikelen kunnen we haarscherp bedrukken met uw logo, tekst of afbeelding, met uitzondering van badgehouders. De artikelen voor toegangscontrole zijn leverbaar vanaf 50 stuks.
Sorteer op:
 
69
>

Polsbandjes als toegangscontrole

De meest gebruikte methode voor toegangscontrole is de polsband. Wij bedrukken deze polsbandjes met uw logo, tekst of ander ontwerp. Al jarenlang weten vele bedrijven en particulieren ons te vinden voor polsbandjes ter toegangscontrole of als souvenir voor hun feesten en evenementen.

In het assortiment hebben we bijv. siliconen polsbandjes. Deze worden vaak besteld om weg te geven bij acties, op scholen, maar ook op bruiloften. De polsbandjes van zacht rubber zijn erg populair onder jong en oud.

Iedereen kent wel de stoffen bandjes van festivals, zoals Pinkpop en andere grote muziekevenementen. Deze festivalbandjes bieden we aan met diverse soorten sluitingen, zoals de bekende aluminium ringen die dichtgeknepen kunnen worden met een speciale tang. Deze sluittang bieden wij extra voordelig aan bij een bestelling van stoffen bandjes. Naast deze permanente sluitingen bieden we ook tijdelijk sluitingen aan, waarmee de festival band zonder door te knippen kan worden afgedaan. Ideaal als souvenir en zeer geschikt voor bijv. bruiloften en andere feesten zonder strenge toegangscontrole.

Tyvek bandjes van scheurbestendig papier

Tyvek bandjes zijn ook bekend onder de festival- en feestgangers. Deze Tyvek bandjes zijn gemaakt van scheurbestendig papier en daardoor ook zeer geschikt als toegangscontrole. Deze papieren bandjes hebben een plakstrip, daardoor kan deze op elk gewenste lengte vastgemaakt worden. Bedrukking is mogelijk met zwart.

Badgehouders voor toegangscontrole

Voor een professionele uitstraling aan uw beurs, evenement of feest met toegangscontrole zijn de keycords met uw opdruk eigenlijk onmisbaar. De keycords kunnen we leveren met verschillende soorten bewerkingen. Denk bijvoorbeeld aan bedrukking, borduring, weving. Maar ook glow in the dark is mogelijk om nog meer op te vallen met uw logo of boodschap.

De keycords zijn uit te breiden met handige accessoires zoals andere soort haakjes, skipashouders met uittrekbaar koord en badgehouders. De populaire badgehouders zijn het voordeligst bij Promofit en leveren we in diverse afmetingen. Toegangskaarten en ID kaarten passen perfect in de badgehouders en worden vaak ingezet voor toegangscontrole backstage en op beurzen.