1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Notitieboekjes bedrukken met uw logo of tekst

Notitieboekjes bedrukken met uw logo

Notitieboekjes met opdruk van uw logo zijn momenteel een populair relatiegeschenk. De bedrukte notitieboekjes zijn een mooi voorbeeld van give-aways, waarvan je zeker weet dat ze door de ontvanger worden gebruikt. Kies uit de vele verschillende modellen en kleuren die wij aanbieden. Promofit biedt u het ruimste assortiment, noteer dat!
  • Onze producten
Sorteer op:
 
RecycleNote-L notitieboekje
v.a. € 0,92
Populair

RecycleNote-L notitieboekje

SilverNote memohouder
v.a. € 0,63

SilverNote memohouder

Pocket A7 notitieboekje
v.a. € 0,79

Pocket A7 notitieboekje

Appearance Geschenkset
v.a. € 2,39

Appearance Geschenkset

NoteBook A6 notitieboek
v.a. € 0,87

NoteBook A6 notitieboek

Pocket Notebook A6
v.a. € 0,92

Pocket Notebook A6

Pocket Notebook A5
v.a. € 1,56
Aanbieding

Pocket Notebook A5

NoteBook A5 notitieboek
v.a. € 1,35

NoteBook A5 notitieboek

Pocket Notebook A4
v.a. € 2,76

Pocket Notebook A4

NoteBook A4 notitieboek
v.a. € 2,31

NoteBook A4 notitieboek

Notitieboekje Novel A6
v.a. € 2,98

Notitieboekje Novel A6

Notitieboekje Canvas A6
v.a. € 2,32

Notitieboekje Canvas A6

Notitieboek Eco
v.a. € 0,60

Notitieboek Eco

Notice notitieboekje
v.a. € 0,71

Notice notitieboekje

Notitieboekje Canvas A5
v.a. € 3,45

Notitieboekje Canvas A5

42
>

Bedrukte notitieblokken

Het ouderwets opschrijven van notities en aantekeningen in een bedrukt notitieboekje, schrijfblok of notebook is momenteel populairder dan ooit. Het is altijd handig om een notitieboekje met opdruk in je laptoptas, schooltas, of handtas te hebben. Bedrukte notitieboeken zijn zeer geschikt als relatiegeschenk, vanwege de bedrukkingsmogelijkheden. De gladde en grote drukoppervlakte laat uw logo of slogan mooi uitkomen. Een notitieblok met bedrukking zal altijd gewaardeerd worden door de ontvanger. Kies uit en afmetingen, zodat er altijd wel een passende notebook is binnen uw budget.

Goedkope notitieboekjes

Kies uit verschillende kleuren notitieboekjes, om deze als ideale give-away te personaliseren. Voor goedkope notitieboekjes moet u bij Promofit zijn. Onze notitieblokjes zijn laag geprijsd, maar zeker van goede kwaliteit. Ideaal als give-away tijdens beurzen en congressen, maar ook voor uw eigen medewerkers. De notebook zal enthousiast ontvangen worden.

Snel notitieboekjes bestellen

Bestel snel en gemakkelijk notitieblokjes met bedrukking. Door ons grote aanbod van verschillende kleuren, is er altijd een notitieblok die past bij uw huisstijl. Het is soms ook mogelijk om binnen 1 order van notitieboekjes verschillende kleuren te combineren. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Tip: Bestel de notitieboekjes in combinatie met onze bedrukte pennen, voor een compleet setje. Indien u uw logo of tekst meestuurt bij de offerte aanvraag, dan zullen wij u de offerte toesturen samen met het ontwerp van de notitieblokjes.

Notebooks met bedrukking

Wij kunnen uw notitieboekjes personaliseren door ze te voorzien van het logo in kleur, door bedrukking. Kies voor 1 kleur of meer, of zelfs voor een full-colour bedrukking. U ook schrijfboekjes kopen, waarop het logo in reliëf wordt geplaatst door middel van pregen. Het pregen geeft uw notebook een chique afwerking van het logo, die door relaties zeker zal worden gewaardeerd. Hiernaast kunnen wij het bedrijfslogo of tekst op het notitieboekje drukken door middel van gekleurde folie. De meest gebruikte foliekleur op de notitieboekjes is goud of zilver. Voor sommige modellen is het zelfs mogelijk om uw logo of slogan aan de binnenkant te bedrukken.

Schrijfblokken bestellen

Bent u op zoek naar een specifiek notitieboekje met bedrukking, maar zit het notitieboekje hier niet bij? Stuur ons dan een aanvraag. In de meeste gevallen, kunnen wij het gewenste model wel leveren. Bent u toch niet op zoek naar bedrukte notitieboekjes, wellicht dat onze overzicht met overige papierwaar met bedrukking wel een oplossing biedt.