1

Diameter

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
1

Capaciteit

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
0000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Badgehouders bestellen, voordelig en snel geleverd

Badgehouders

Badgehouders (ook bekend als naambadges, naamkaarthouders, badgeholders, pashouders of perskaarthouders) zijn handige transparante houders voor bijvoorbeeld perskaarten, PVC pasjes, ID-kaarten, conferenties, lanyards, etc. Badgehouders zijn verkrijgbaar in diverse maten en modellen; bijvoorbeeld badgehouders met clip en speld, badgehouders met oprolbaar koord, of badgehouders met gaten geschikt voor lanyards en keycords.
Sorteer op:
 
12

Levertijd badgehouders

Badgehouders zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de badgehouder sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage badgehouders

Zoekt u badgehouders in kleine oplages? Bestel deze dan voordelig bij Promofit! Badgehouders zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere modellen badgehouders

Staat uw gewenste badgehouder er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij hebben in de voorgaande jaren een groot netwerk opgebouwd, wellicht kunnen wij u helpen met een passende oplossing.