1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Ontspannings artikelen bedrukken

Ontspanningsartikelen bedrukken

Artikelen voor ontspanning zoals massage stenen, waterkruiken, geurkaarsen en meer vindt u natuurlijk ook bij Promofit! Bedruk deze leuke ontspanningsartikelen met uw logo om weg te geven als relatiegeschenk.
Sorteer op:
 
HeatPad warmtepad
v.a. € 0,55

HeatPad warmtepad

Hot&Cold Pack warmtepad
v.a. € 0,76

Hot&Cold Pack warmtepad

Pleasant geurset
v.a. € 1,27

Pleasant geurset

CandleTin geurkaarsje
v.a. € 0,79

CandleTin geurkaarsje

4

Levertijd ontspanningsartikelen

Bedrukte ontspanningsartikelen zijn razendsnel leverbaar. Bij elk artikel is de gemiddelde levertijd aangegeven. Heeft u de ontspanningsartikelen sneller nodig? Neem dan contact met ons op voor de huidige voorraad en de mogelijkheden qua planning. Neem ook eens een kijkje bij onze spoedartikelen.

Kleine oplage ontspanningsartikelen

Zoekt u ontspanningsartikelen in kleine oplages? Bestel dan voordelig bij Promofit! Ontspanningsartikelen met (of zonder) bedrukking zijn namelijk leverbaar in grote en kleine oplages. Kleine oplages zijn ideaal als voordelige weggever bij kleinschalige evenementen en bedrijven.

Andere ontspanningsartikelen

Staat uw ontspanningsartikel er niet bij? Maak uw wensen kenbaar via e-mail (sales@promofit) of bel +31(0)76 - 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij zullen u graag te woord staan en u adviseren over de vele mogelijkheden en beschikbare modellen.