Selfie artikelen bedrukken: zet uw bedrijf of uzelf in beeld

Selfie artikelen zijn onmisbaar bij het maken van leuke selfies. Met selfie sticks en selfie afstandsbedieningen is het vastleggen van mooie momenten een eitje. Samen op de foto met uw vrienden, uw hond, reisgenoten, oma of een collega. Gauw een kiekje of filmpje maken van uzelf. Het is allemaal mogelijk. Selfie artikelen zijn populaire relatiegeschenken. Zet uw bedrijf goed in beeld en laat ze via Promofit bedrukken met een tekst, logo of bedrijfsnaam. Of een selfie natuurlijk!

Snel vinden

Filter
Selfie sticks
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  Ring licht/selfie belichting
  • Vanaf 10 stuks
  • 56 LED lampjes
  • Compact formaat
Filter
Selfie sticks
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Give-aways voor gemak bij het maken van selfies

Een goede selfie maken kan best lastig zijn. Meestal zijn onze armen te kort om een mooie foto te nemen. Dankzij handige selfie artikelen is het veel makkelijker om uw smartphone verder van u af te houden en van een afstand te bedienen. Bevestig bijvoorbeeld uw mobiele telefoon op een selfie stick. Schuif de stick uit op de afstand die u wenst en gebruik de drukknop in het handvat om uw mobieltje te bedienen. Of verbind uw telefoon met een selfie afstandbediening. Leg uw mobieltje op de gewenste afstand, ga in een leuke houding staan en maak via de afstandsbediening de mooiste selfies! Breng uw bedrijf nu slim in beeld bij uw doelgroep door selfie gadgets met opdruk van uw logo!

De promotionele mogelijkheden van bedrukte selfie artikelen

Met een gepersonaliseerd selfie artikel speelt u zichzelf in de kijker bij de klant! Hiermee bouwt u een grotere naamsbekendheid op en zal uw omzet stijgen. Bedrukte selfie benodigdheden komen tijdens tal van promotieactiviteiten van pas, bijvoorbeeld bij een beursactie. Verras bezoekers van uw stand met een bijzondere fotoshoot en koppel daar een selfie stick met uw bedrukking aan als give-away. Ook tijdens evenementen, festivals, open dagen en feesten kunt u zo reclame maken voor uw producten en diensten. Of doe selfie afstandsbedieningen met uw bedrukking cadeau bij de verkoop van uw producten. En zo zijn er nog veel meer promotionele mogelijkheden met bedrukte selfie benodigdheden te bedenken!

Uw opdruk op selfie benodigdheden laten zetten

Promofit bedrukt selfie artikelen voor lage prijzen! Deze populaire relatieartikelen zijn snel leverbaar met uw eigen bedrukking, zoals een tekst, grafisch ontwerp of bedrijfsnaam. U kunt kiezen voor een opdruk in een of meerdere kleuren. In ons assortiment zit bijvoorbeeld een SelfieShutter, een handige afstandsbediening. Ook leveren we onder meer een plug & play selfie stick met een lange uitschuifbare telescoopstick. De telefoonhouder van dit model kunnen we bedrukken met uw artwork of tekst. De voordelige selfie artikelen in onze webshop zijn geschikt voor de meest gangbare telefoons. Naast selfie artikelen vindt u ook andere handige telefoonartikelen in onze webshop, zoals bedrukte vingergrip telefoonhouders en telefoonhoesjes.

Voordelen van selfie gadgets met uw bedrukking

Selfie gadgets die gepersonaliseerd zijn met uw eigen afbeelding, logo, tekst of merknaam leveren allerlei voordelen op. Dit zijn de belangrijkste:

 • Populaire give-aways waarmee de allerleukste selfies te maken zijn;
 • Praktische weggevertjes die werken bij gangbare mobiele telefoons;
 • Moderne relatieartikelen voor het vergroten van uw naamsbekendheid;
 • Compacte weggevers die bij diverse promotieacties van pas komen;
 • Promotionele artikelen voor het werven en binden van klanten;
 • Ook te leveren in kleine aantallen;
 • Leuke relatiegeschenken die snel leverbaar zijn.

Promofit: voor goedkope selfie artikelen met uw logo of bedrijfsnaam

De selfie artikelen in het assortiment van Promofit zijn goedkoop en snel te bedrukken. Deze praktische relatiegeschenken zijn gepersonaliseerd leverbaar met een prachtige opdruk, zoals uw foto, logo, artwork, telefoonnummer, website of merknaam. U kunt al leuke selfie artikelen bestellen vanaf een hoeveelheid van vijftig stuks. Bestel deze populaire gadgets online via onze webshop. U kunt eerst ook vrijblijvend een offerte voor het bedrukken van selfie gadgets opvragen. Heeft u speciale wensen of vragen? Wij helpen u graag, dus neem contact met ons op!