Bedrukte tablethoesjes: uw reclameboodschap goed in beeld

Op tablethoesjes komt uw reclameboodschap goed in beeld! Deze handige hoezen zorgen dat uw tablet geen krassen of andere beschadigingen oploopt. Dit maakt ze ideaal voor onderweg. Daarnaast kunt u uw tablet er thuis of op de zaak mooi in opbergen. Veel tablets en hoezen worden dagelijks intensief gebruikt, dus met bedrukte tablethoesjes is uw boodschap vaak in beeld. Laat tablethoesjes personaliseren met de opdruk van uw bedrijfsnaam of logo en maak zo slim reclame!

Snel vinden

Filter
Tablethoesjes
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 2
  Verstelbaar telefoon lanyard
  • Vanaf 100 stuks
  • Full colour bedrukking
  • Lengte ca. 80 cm
  • Incl. paaltje voor in telefoonhoesje
Filter
Tablethoesjes
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Beschermhoezen voor tablet computers

Tablet hoezen zijn zowel thuis als onderweg onmisbaar. Tablets zijn compact en u neemt ze gemakkelijk mee in uw tas. Dan zou het jammer zijn als er dan lelijke krasjes op komen door andere spullen in uw tas, zoals een sleutelbos. Of misschien laat u uw tas wel thuis en neemt u uw tablet zo mee. Dan wilt u uw dure apparaat niet zonder bescherming tegen stoten en vuil in uw fietstas stoppen of op de achterbank van uw auto leggen. Tablethoesjes voorkomen allerlei nare beschadigingen. Zo kunt u uw tablet zorgeloos meenemen naar het werk, een bijeenkomst of een vakantiebestemming. Door tablethoesjes met uw bedrukking uit te reiken aan uw relaties, biedt u ze een erg praktisch relatiegeschenk aan!

Tablethoesjes gepersonaliseerd met uw opdruk voor promotieacties

Bij allerlei promotionele activiteiten kunt u bedrukte tablethoesjes inzetten. Tablet hoezen die gepersonaliseerd zijn met uw eigen bedrukking zorgen voor een betere herkenbaarheid en bekendheid van uw bedrijf. Het zijn perfecte reclamedragers voor gebruik binnen en buiten uw organisatie. Als uw medewerkers hun tablet gebruiken bij besprekingen met klanten, zakenpartners en andere relaties zal een tablethoes met opdruk van uw bedrijfsnaam of logo een professionele indruk maken. Daarnaast zijn bedrukte tablethoezen leuke give-aways tijdens promotieacties op beurzen, festivals, evenementen, congressen en open dagen. Tevens zijn ze gemakkelijk per post te vesturen, dus u maakt een wervende direct mail er extra opvallend mee.

Voordelige bedrukking van tablethoesjes

Tablethoesjes zijn voordelig te bedrukken via de webshop van Promofit! Ons assortiment bestaat uit diverse goedkope tablet opberghoezen, die snel leverbaar zijn met uw promotionele opdruk. De tablethoezen passen perfect om de meeste tablets. In ons aanbod vindt u laag geprijsde Tablethouders. Of wilt u de uitklapbare In it 12-1 tablethoes laten bedrukken met uw logo? Dit type is geschikt voor Chromebook of Ultrabook met een scherm van 12.1" of kleiner. Ritsvak aan de buitenkant voor lader, snoeren en accessoires. Naast beschermhoezen voor tablets kan Promofit ook andere tablet accessoires bedrukken, zoals tablethouders en toetsenborden.

De vele voordelen van bedrukte tablet hoezen

We zetten ze even op een rij, de vele voordelen van bedrukte tablethoesjes:

 • Handige give-aways die bescherming bieden aan tablets;
 • Moderne weggevertjes waarop uw opdruk goed in beeld komt;
 • Leuke relatiegeschenken voor een brede doelgroep;
 • Snel te leveren weggevers waarmee u uw naamsbekendheid verbetert;
 • Promotionele artikelen voor allerlei promotieacties;
 • Te bestellen in grote en kleine oplages.

Uw bedrukking op goedkope tablethoesjes laten zetten via Promofit

Wilt u goedkope tablethoesjes bestellen en van uw bedrukking laten voorzien? Dan zit u goed bij Promofit! Wij bedrukken deze moderne relatiegeschenken snel met uw bedrijfsnaam, logo, telefoonnummer, e-mailadres of slogan. Tablet hoezen die gepersonaliseerd zijn met uw eigen ontwerp leveren wij gegarandeerd voor de laagste prijzen! Indien u dat wenst en mogelijk is, doen we dat met spoed. Bij elk hoesje in onze webshop vindt u meer informatie over de bedrukkingsmogelijkheden. Bestellen en een offerte aanvragen is eenvoudig online te regelen. Neem contact met ons op als u vragen heeft of advies wilt. Wij staan voor u klaar!