Touchscreen artikelen: handige weggevers

Laat handige touchscreen artikelen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en u heeft ontzettend leuke weggevers voor allerlei promotionele activiteiten! Ze leveren plezier en gemak op bij het gebruik van apparaten met een touchscreen. Tablets, smartwatches, e-readers en smartphones zijn eenvoudiger en nauwkeuriger te bedienen. Met bijvoorbeeld een styluspen voorkomt u typefouten en vette vlekken op het scherm. En dankzij touchscreen handschoenen levert het aanraken van het scherm geen koude vingers op tijdens winters weer.
 

Snel vinden

Filter
Touchscreen
(3 artikelen)
3 artikelen
 1. 3
  Microvezel Brillendoekjes Full Colour
  • Vanaf 100 stuks
  • Full colour sublimatie
  • Per stuk verpakt
  • Afmeting: 15 x 15 cm
Filter
Touchscreen
(3 artikelen)
3 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Relatiegeschenken voor gebruik bij aanraakschermen

Touchscreens, of aanraakschermen, zijn schermen die reageren op aanraking. Met een vinger of een speciale pen (stylus pen) kunt u touchscreens bedienen. Denk aan het indrukken van knoppen of icoontjes van apps, het typen van een tekst of het tekenen van een huis. De bediening met de vingers kan echter onnauwkeurig zijn en vette vingerafdrukken op het scherm geven. Deze problemen spelen vooral bij kleinere schermen en mensen met dikkere vingers of lange nagels. Met een stylus pen heeft u hier geen last van. De styluspen heeft een speciaal bol topje van rubber materiaal. Als u hiermee het scherm aanraakt, kunt u het touchscreen heel precies bedienen. Bij koud weer kunnen touchscreen handschoenen een uitkomst zijn. Als u gewone handschoenen aan heeft, zult u namelijk het scherm van uw smartphone of tablet niet meer kunnen bedienen. En dan is het balen als u buiten in de vrieskou verkleumde vingers oploopt bij het schrijven van een berichtje. Kies voor de bedrukking van touchscreenartikelen en zet ze in bij uw promotieacties!

Effectief reclame maken met bedrukte touchscreen artikelen

Laat touchscreen accessoires bedrukken en maak er effectief reclame mee! Bedrukte styluspennen, touchscreen handschoenen en dergelijke zijn populaire give-aways tijdens beurzen, congressen, open dagen, festivals en evenementen. Ook kunt u touchscreen artikelen met uw opdruk gebruiken als leuke premium bij een verkoopactie van uw producten. Vanwege het compacte formaat kunt u ze bovendien gemakkelijk meesturen bij een direct mail. Hierdoor zal uw mailing extra goed opvallen! Het weggeven van een gepersonaliseerd touchscreen artikel is een eenvoudig gebaar om uw waardering aan bestaande klanten te tonen. Hiermee werkt u aan klantenbinding, een modern imago en een grotere bekendheid voor uw bedrijf!

De bedrukking van promotionele touchscreen artikelen

In het assortiment van Promofit vindt u allerlei leuke promotionele touchscreen artikelen, bijvoorbeeld de goedkope TouchCleaner telefoonhanger. Deze handige gadget is te bedrukken met uw logo en heeft een screen cleaner en rubberen top. Ook bedrukte TripleSwitch pennen kunt u bij Promofit bestellen. Deze hippe pennen bestaan uit een praktische combinatie van een balpen, een stylus pen en een screen cleaner. Of wat dacht u van een mooie bedrukking op TouchGlove handschoenen? Deze vrolijke touchscreen wanten hebben een universele maat en zijn leverbaar in diverse kleuren. Bij de diverse artikelen in onze webshop vindt u meer informatie over elk product en de mogelijkheden qua bedrukking. Wilt u advies of zoekt u iets anders? Neem contact op met onze medewerkers, want zij helpen u graag. Naast goedkope touchscreen artikelen kan Promofit bijvoorbeeld ook tablethoesjes bedrukken.

Voordelen van touchscreen benodigdheden met uw opdruk

Het bedrukken van touchscreen artikelen is aantrekkelijk. Voordelen van deze bedrukte relatiegeschenken zijn onder andere:

 • Handige weggevers voor bedieningsgemak bij touchscreens;
 • Moderne give-aways;
 • Originele relatieartikelen waarmee u klanten werft en bindt;
 • Effectieve reclamedragers;
 • Snel leverbare weggevertjes die uw naamsbekendheid verbeteren;
 • Te bestellen in grote en kleine oplages.

Laag geprijsde touchscreen accessoires aanschaffen via Promofit

Het bestellen van touchscreen artikelen met uw opdruk is een slimme zet! Bij Promofit kunt u prachtige styluspennen en andere touchscreen accessoires bestellen en laten bedrukken. Een bedrukking met uw grafisch ontwerp, logo, bedrijfsnaam of een speciale tekst verzorgen wij voordelig, goed en snel. De specifieke mogelijkheden staan bij elk touchscreen artikel in onze webshop beschreven. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren of te assisteren bij uw keuze.