De vele mogelijkheden van stickers op de grond

De opties om vloerstickers aan te brengen zijn zeer divers. U plakt ze eenvoudig op vele typen ondergronden, zoals tegels, beton en laminaat. In een handomdraai heeft u er een krachtig communicatiemiddel bij. De vloermarkering is perfect voor het aangeven van looproutes, het afbakenen van ruimtes, het geven van instructies en het aandacht trekken voor promotieacties. Denk bijvoorbeeld aan belijning in een hal of een promotiesticker die in uw winkel de locatie van een nieuw product aangeeft. Ook zijn vloerstickers bruikbaar als aankleding; ter verfraaiing of voor meer sfeer in een ruimte. Zo geeft u er elke locatie de door u gewenste uitstraling mee. Vloerstickers zijn eenvoudig aan te brengen en te verwijderen. Als u regelmatig nieuwe aanbiedingen wilt promoten, zijn ze dus een prachtige oplossing. In het aanbod van Promofit vindt u vloerstickers van hoge kwaliteit. Voor een lage prijs zijn te voorzien van uw opdruk.

Toepassing vloerstickers voor evenementen of winkels

Vloerstickers trekken de aandacht van een groot publiek. U stuurt er op een eenvoudige manier het gedrag van mensen mee, bijvoorbeeld voor de marketing van producten. In supermarkten, modezaken en op andere verkooppunten vormen stickers op de grond een effectieve en voordelige manier om een tijdelijke actie aan te prijzen. Dit bevordert de verkoop. Op vele locaties, zoals bij een beurs of een evenement, zijn vloerstickers een uitkomst voor de bewegwijzering. Ze zorgen dat bezoekers gemakkelijk de weg vinden, bijvoorbeeld naar een bepaalde zaal. De stickers lenen zich kortom voor het geven van allerlei aanwijzingen. Plak vloerstickers voor het aangeven van een verzamelplaats, het afzetten van een veilige zone, het herkenbaar maken van een speciale actie of het markeren van een route. U kunt werken met teksten, pictogrammen, logo?s en foto?s om uw klanten, bezoekers, gasten en leveranciers instructies te geven.

Het bedrukken van grondstickers

Verbeter uw communicatie met full color vloerstickers en maak uw keuze uit het laag geprijsde assortiment van Promofit! Wij maken deze stickers in vele afmetingen en in iedere vorm die u wenst. U kunt rekenen op een snelle levering. Een mooi voorbeeld zijn vloerstickers van zelfklevende PET film. Dit type is antislip en leverbaar in drie varianten. Zo is er een lichte versie en een extra sterk model dat slijtvast is en geschikt voor onder meer zwembaden. De stickers zijn te voorzien van een full color bedrukking met uw mededeling, instructie, reclame, afbeelding of foto.

De vele voordelen van vloerstickers

Veeg de vloer aan met de concurrentie en profiteer van de pluspunten van vloerstickers:
  • Opvallend communicatiemiddel;
  • Ideaal voor reclame van producten op locatie;
  • Perfect voor effectieve bewegwijzering;
  • Inzetbaar voor instructies of voor afbakening;
  • Eenvoudig aan te brengen en te verwijderen;
  • Zelfklevend;
  • Antislip;
  • Verkrijgbaar in vele vormen en afmetingen;
  • In grote en kleine aantallen te bestellen;
  • Snelle levering.

Promofit: voordelige vloerstickers met uw eigen bedrukking

Koop nu goedkope vloerstickers, custom made en voorzien van uw eigen tekst of afbeelding, via Promofit! De grondstickers uit onze collectie maken wij geheel op maat. Ze zijn in full color te bedrukken met uw grafisch ontwerp, een logo, een foto en/of een instructie. Wij kunnen u helpen met het maken van een ontwerp en geven u graag vrijblijvend een offerte. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen bij het maken van uw keuze.