Voetballen bedrukken met eigen logo

Voetbal is de meest populaire teamsport. Jong en oud genieten ervan, door zelf te voetballen of er naar te kijken. Speel in op deze populariteit en laat voetballen bedrukken met uw eigen logo. U bereikt hiermee uw doelgroep en bouwt snel een grotere bekendheid op. U trekt meer klanten aan en dat is goed voor uw omzet. Bedrukte voetballen zijn ontzettend leuk als weggever bij uw promotieacties. Ga voor winst en scoor met de schitterende voetballen uit het assortiment van Promofit!

Snel vinden

Filter
Voetballen
(4 artikelen)
4 artikelen
 1. 1
  MINI SOCCER Kleine voetbal 15cm
  • Vanaf 10 stuks
  • Diameter: 15cm
  • Niet opgepompt geleverd
  • Inclusief naald om de bal op te pompen
 2. 2
  SOCCER PVC voetbal 21.5cm
  • Vanaf 10 stuks
  • Kleur: Wit/zwart
  • Maat: 5
  • Bedrukbaar op 1 vak
 3. SOCCERINI PVC voetbal 21.5cm
  • Vanaf 10 stuks
  • Maat 5: 68-70 cm
  • Diverse druktechnieken mogelijk
  • Max. drukformaat 40x40 mm
Filter
Voetballen
(4 artikelen)
4 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Op het doel af met bedrukte voetballen

Een potje voetbal geeft plezier. Jongeren, kinderen en volwassenen spelen graag een wedstrijd bij de plaatselijke voetbalclub. Behalve op het voetbalveld zie je jongens en meisjes ook op straat, in het park en in de tuin spelen met een voetbal. Voetballen is uitdagend en gezond. Je krijgt er een keigoeie conditie van als je regelmatig traint. Het is ook goed voor je coördinatievermogen. Verder zorgt deze teamsport voor verbinding tussen de spelers. Een voetbalteam moet immers goed kunnen samenwerken om een doelpunt te maken. Veel voetbalfans hebben vaak een langdurige band met een voetbalclub. Ze spelen zelf in een team of volgen alle voetbalwedstrijden van hun favoriete elftal. Het is een belangrijk onderdeel van hun leven. Kijk maar naar de ongekend populaire landelijke en Europese voetbalcompetities. Of wat dacht u van een EK of WK voetbal? Dan is het overal stil op straat. Wilt u met uw marketing recht op uw doel af en scoren? Laat dan voetballen bedrukken met uw naam of logo!

Voetbal met uw reclame? Daar scoort u mee!

Een voetbal met opdruk van uw reclame valt op. Dus breng uw eigen bedrukte voetballen in het spel en ga voor winst. Het zijn gewilde give-aways tijdens evenementen, beurzen en festivals. Met een bedrukte voetbal zijn bijvoorbeeld hele leuke beursacties te organiseren. Denk aan het neerzetten van een tafelvoetbalspel, laat belangstellenden ermee spelen en beloon de winnaar met zo’n mooie bedrukte voetbal. U scoort er ook mee als u voetballen weggeeft als extraatje bij de verkoop van uw producten. Verder zijn voetballen ideaal voor sponsorreclame. Een lokale voetbalvereniging kan bijvoorbeeld een lokaal bedrijf vragen om de voetballen van de club te sponsoren. Op de ballen komt dan de reclame van de sponsor. Ook voetballen met de opdruk van het logo van een voetbalclub zijn vaak erg populair. Of denk aan speciale exemplaren voor een promotieactie rondom een EK of WK. Met promotionele voetballen zet u een sportief imago neer en scoort u bij uw doelgroep!

Voetballen met opdruk laten maken

Wilt u in de aanval en voetballen laten maken met uw eigen bedrukking? Dan zit u goed bij Promofit. In ons assortiment vindt u diverse prachtige exemplaren die te bedrukken zijn met uw bedrijfsnaam, logo, tekst of grafisch ontwerp. Iedere print is van een hoge kwaliteit. Wij kunnen u gratis helpen bij het ontwerp voor de opdruk. De voetballen zijn leverbaar in diverse maten, designs en kleuren. Laat bijvoorbeeld een paneel van een voetbal met 32 panelen, zoals de coole Slazenger Laporteria, bedrukken. Of bestel voordelige Soccerini voetballen van PVC of witte Impact voetballen met uw bedrukking. Wilt u opvallen met een exclusief ontwerp? Kies dan voor het bedrukken van de Slazenger Libertadores voetbal (maat 5). Deze heeft een exclusief 6-vlaks ontwerp dat veel ruimte biedt voor uw afbeelding. Tot slot noemen we hier nog de hoogwaardige Slazenger Balondorro. Deze met de hand gestikte voetbal heeft een trendy design en een speciale textuur die topprestaties oplevert. Kijk gauw verder in ons aanbod en maak uw keuze.

Bedrukte voetbal voor uw promotie? De voordelen op een rij!

Ga voor een goede opstelling van de promotie voor uw bedrijf en profiteer van de voordelen van bedrukte voetballen:

 • Gave weggevers voor voetballiefhebbers;
 • Relatiegeschenken die voor een sportief imago zorgen;
 • Goedkope give-aways die uw bekendheid vergroten;
 • Leuke promotionele artikelen voor sporters;
 • Ook ideaal voor sponsorreclame;
 • Op maat te maken;
 • Snelle levering.

Snel in de aanval: voordelige voetballen bestellen bij Promofit

Wilt gauw kampioen worden in uw markt? Ga dan snel in de aanval en laat voetballen bedrukken met uw bedrijfslogo of tekst. Bestel deze sportieve relatiegeschenken nu voor lage prijzen bij Promofit. U kunt rekenen op een snelle levering. Als het binnen de planning mogelijk is, kunnen wij zelfs met spoed leveren. Heeft u speciale wensen voor de productie van custom made voetballen? Ook dan kunt u de bal op Promofit spelen. Onze deskundige medewerkers vertellen u er graag meer over. Vraag ons gerust vrijblijvend om een offerte of advies.