BIC pennen bedrukken: vergroot uw naamsbekendheid met kwaliteitspennen

Wilt u uw bedrijf op een effectieve en voordelige manier promoten? Kies dan voor BIC pennen bedrukken met uw logo, naam, slogan of tekst. BIC pennen zijn wereldwijd bekend om hun kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten, zodat u altijd een BIC balpen vindt die bij uw huisstijl en doelgroep past.

Snel vinden

Filter
BIC
(3 artikelen)
3 artikelen
 1. 1
  Populair
  BIC M10 Clic balpen
  • Vanaf 500 stuks
  • 8 kleuren beschikbaar
  • Long-life en snel drogende inkt
  • Max. 2 kleuren bedrukking
 2. 2
  BIC Style balpen
  • Vanaf 500 stuks
  • 4 kleurencombinaties beschikbaar
  • Schrijfkleur: Blauw of zwart
  • Max. 2 kleuren bedrukking
 3. 3
  BIC Style balpen transparant
  • Vanaf 500 stuks
  • 6 kleurencombinaties beschikbaar
  • Schrijfkleur: Blauw of zwart
  • Max. 2 kleuren bedrukking
Filter
BIC
(3 artikelen)
3 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Waarom BIC pennen bedrukken?

Bedrukte BIC pennen zijn het ideale relatiegeschenk, giveaway of promotiemateriaal voor uw bedrijf. U maakt van elke pen een uniek en persoonlijk visitekaartje voor uw bedrijf. U vergroot uw naamsbekendheid, klantloyaliteit en omzet met deze simpele maar effectieve marketingtool.

Bovendien profiteert u van de vele voordelen van BIC pennen:

 • Ze hebben een lange levensduur en schrijven tot wel 2 kilometer
 • Ze hebben een comfortabele grip en een soepele schrijfervaring
 • Ze hebben een milieuvriendelijk ontwerp en zijn gemaakt van gerecycled materiaal
 • Ze hebben een breed assortiment aan modellen, zoals balpennen, vulpennen, potloden, markers en meer

Hoe kunt u BIC pennen laten bedrukken?

Bij ons kunt u eenvoudig en snel BIC pennen laten bedrukken. U kunt al bestellen vanaf 500 stuks. U kunt kiezen uit verschillende modellen en kleuren. Zoals u van ons gewend bent, ontvangt u altijd een gratis digitaal voorbeeld van uw ontwerp, zodat u precies kunt zien hoe uw BIC pennen eruit zien met uw bedrukking. Pas na uw akkoord starten wij met het drukproces.

Wij garanderen u een snelle levering, scherpe prijzen en uitstekende service. Wij hebben jarenlange ervaring met het bedrukken van BIC pennen en andere promotionele artikelen. Wij helpen u graag verder met al uw vragen en wensen.

Grijp nu uw kans en bestel uw bedrukte BIC pennen!

BIC pennen met logo zijn meer dan alleen pennen. Ze zijn een krachtig middel om uw bedrijf te presenteren en te onderscheiden. Met BIC pennen met logo laat u zien dat u kiest voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. U laat zien dat u geeft om uw klanten en het milieu. U laat zien dat u een professionele en moderne uitstraling heeft.

BIC pennen met logo zijn ook een geweldig cadeau voor uw relaties. U kunt ze weggeven op beurzen, evenementen, vergaderingen of als bedankje. U kunt ze ook gebruiken als onderdeel van uw huisstijl of als ondersteuning van uw campagnes. U kunt ze zelfs personaliseren met de naam of boodschap van uw klant.

Met BIC pennen met logo maakt u een blijvende indruk op uw doelgroep. U zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd in beeld is bij uw klanten. U zorgt ervoor dat uw bedrijf altijd wordt herinnerd en aanbevolen.

BIC pennen met logo zijn dus een slimme investering voor uw bedrijf. Ze zijn goedkoop, effectief en veelzijdig. Ze zijn de ideale manier om uw bedrijf te promoten en te laten groeien.

BIC pen blijft een praktische give-away om mee te schrijven

De balpen is de meest bekende en populaire verschijningsvorm. Dit is mede te danken aan producent BIC. Iedereen heeft weleens het BIC M10 model in zijn handen gehad. De balpennen van bic waren destijds de enige lekvrije pennen. Ze waren bovendien een stuk goedkoper dan de ouderwetse vulpen. Met de lekvrije balpen verwierf BIC wereldfaam. Door de huidige massaproductie van goedkope balpennen door verschillende leveranciers kan iedereen tegenwoordig soepel en lekvrij schrijven. Ondanks de digitalisering gebruiken we pennen nog steeds massaal, onder meer voor het maken van notities en het schrijven van boodschappenlijstjes.