Bedrukte Handspinners

Promofit biedt een ruim assortiment aan bedrukte handspinners aan. Deze zijn nu voordelig te bedrukken met uw logo, slogan of persoonlijke boodschap. Een ideale manier om jou bedrijfsnaam de wereld in te draaien! Uw gepersonaliseerde opdruk zal zeker aanwezig zijn bij de gebruiker. Juist omdat deze gadgets een grote hype zijn worden ze overal graag in handen genomen. Naast het bedrukken van Fidget Spinners zijn deze ook onbedrukt te bestellen in diverse kleuren.

Fidget Hand Spinners online bestellen

In ons assortiment vind u verschillende soorten Fidget Spinners. Wanneer u bij ons een offerte aanvraagt zullen wij vrijblijvend voor u een ontwerp maken. Wij sturen u het ontwerp toe en u geeft ons feedback. Wij willen dat onze klanten tevreden zijn met hun product. Dus wij horen graag wat u ervan vind of dat u graag een aanpassing ziet aan het huidige ontwerp. Via onze persoonlijke orderbegeleiding komen we samen tot een mooi eindresultaat.

Levertijd fidget spinners

Onze Fidget Spinners zijn razendsnel leverbaar. Uiteraard zit hier verschil in wanneer u deze bedrukt of onbedrukt wilt. Wanneer u een offerte aanvraagt ziet u de gemiddelde levertijd bij het product. Wanneer u spoed heeft is het altijd slim om gelijk contact met ons op te nemen. Dit kan via de e-mail ([email protected]) of bel +31(0)76 0 50 182 25 met één van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord om u te adviseren bij het maken van uw keuzes en informeren u graag verder over de huidige voorraad en mogelijkheden qua planning.

Daarnaast hebben wij ook een speciale pagina met spoedproducten. Wanneer u een spoed aanvraag heeft is het altijd ten zeerste aangeraden om daarbij gelijk het juiste bestand aan te leveren. Dit zodat wij de aanvraag sneller kunnen afhandelen en het ontwerp perfect en sneller kunnen afwerken.