Het leukste speelgoed voor een spetterend watergevecht

Spelen met waterpistolen is hartstikke cool! De achtertuin, het strand, de camping en het park zijn favoriete plekken voor de leukste watergevechten. Een waterpistool is tijdens vakanties een belangrijk stuk speelgoed voor de kids. Ze kunnen zich er urenlang met hun vriendjes en vriendinnetjes mee vermaken. Lekker achter elkaar aan rennen en mekaar een nat hemd bezorgen. Zeker bij hoge temperaturen zorgt deze waterpret voor de nodige verkoeling. Bedrukte waterpistolen zijn perfect voor het bereiken van een jonge doelgroep!

Waterpistooltjes met bedrukking voor uw promotieacties

Voor promotionele activiteiten in de zomer zijn waterpistooltjes met opdruk een schot in de roos. Het zijn populaire items voor allerlei sportieve spelactiviteiten, bijvoorbeeld op de camping of op een sportdag in de openlucht. Ook op festivals en feesten kunnen waterpistolen met uw bedrukking voor veel vertier zorgen. Ze dragen bij aan de feestvreugde en de beleving van uw evenement. Geef de bedrukte watergeweren bijvoorbeeld cadeau bij de verkoop van uw producten of diensten. Door dit in een nieuwsbrief, folder, advertentie of direct mail aan te kondigen, verhoogt u het succes van uw verkoopactie. Ook zijn waterpistooltjes met uw logo of bedrijfsnaam leuke weggevertjes op beurzen. U toont hiermee uw waardering aan uw klanten en vergroot uw naamsbekendheid.

Watergeweren met uw logo laten bedrukken

Bij Promofit zijn grote waterpistolen en kleine waterpistolen te koop, dus voor ieder budget is er een betaalbare oplossing! Wij kunnen deze leuke relatiegeschenken gepersonaliseerd leveren met opdruk van uw bedrijfsnaam, afbeelding, cartoon, grafisch ontwerp, tekst of logo. Een voorbeeld uit ons assortiment is het goedkope Daira waterpistool. Dit plastic pistool is verkrijgbaar in de kleuren rood, geel en blauw. De bedrukking is uit te voeren in een kleur of twee kleuren. Bedrukken is al mogelijk bij een kleine afname van vijftig stuks. Staat het type waterpistool dat u zoekt niet in onze webshop? Neem dan contact met ons op, want we helpen u graag aan het gewenste product! Naast waterpistolen kan Promofit ook andere zomerse speelartikelen bedrukken, zoals bellenblaasfrisbees en strandballen. We hebben overigens ook emmers in ons aanbod en die zijn handig om het waterpistool gauw bij te vullen!

Profiteren van het voordeel van bedrukte waterpistolen

Door waterpistolen met uw opdruk in te zetten voor uw marketing zult u bijdragen aan veel speelplezier. Uw bedrijf zal daarnaast veel plezier beleven aan de volgende voordelen:
  • Voordelige relatiegeschenken voor zomerse promotieacties;
  • Leuke weggevers voor kinderen;
  • Geinige give-aways die bijdragen aan uw bekendheid;
  • Relatieartikelen die sport en spel bevorderen;
  • Promotionele artikelen die snel gepersonaliseerd te leveren zijn;
  • Verkrijgbaar in vrolijke kleuren;
  • Populaire geschenken die ook bij een lage afname te bedrukken zijn.

Goedkope waterpistolen met opdruk kopen bij Promofit

Promofit levert snel goedkope waterpistolen met uw bedrukking, zoals een afbeelding, uw logo, een slogan of uw bedrijfsnaam. De watergeweren zijn in de kleur van uw keuze te bedrukken. Meestal is ook een opdruk in meerdere kleuren mogelijk. Bij ons zijn waterpistolen in grote en kleine aantallen te bestellen, ook onbedrukt. Via onze website is het eenvoudig een offerte aan te vragen en uw bestelling te plaatsen. We leveren snel, maar vaak zijn er ook mogelijkheden om met spoed te bezorgen. Wilt u iets vragen of heeft u specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan middels de telefoon, de chat, social media en e-mail.