Frisbees: zomerse relatiegeschenken voor veel speelplezier

Frisbees nodigen uit tot een spelletje, voornamelijk in de zomer. Voor jong en oud betekent het spelen met een frisbee veel plezier! Dat is heerlijk om te doen op het strand, maar ook bij het zwembad, in het water, op de camping, in het park of op het grasveld tijdens uw vakantie in een bungalow. Sportief bezig zijn met een frisbee is gewoon ontzettend leuk! Maak uw relaties dus blij met een frisbee met uw opdruk!

Snel vinden

Filter
Frisbees
(8 artikelen)
8 artikelen
Filter
Frisbees
(8 artikelen)
8 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Spelen met frisbees: gooien en vangen

Een frisbee is een lichtgewicht schijf waar u mee kunt gooien. Meestal is de schijf van plastic gemaakt. Spelen met een frisbee gebeurt vaak in tweetallen, waarbij de één gooit en de ander vangt. Dit gebeurt om de beurt. Ook met meerdere mensen kunt u de frisbee overgooien en er is zelfs een teamsport op dit gebied: ultimate frisbee. Het gooien en vangen is een sportieve bezigheid, die goed is voor de lichamelijke conditie en het coördinatievermogen. Het samenspel van de spelers levert blije gezichten op. Door frisbees te laten bedrukken met uw reclame kunt u hier op inspelen en bijvoorbeeld werken aan een sportief imago!

Bedrukte frisbees: populaire give-aways met opdruk van uw reclame

In de lente en zomer zijn bedrukte frisbees erg populair. Ze passen goed binnen promotionele acties met de thema’s vakantie, outdoor, reizen en strand. Frisbees met uw opdruk kunt u dan bijvoorbeeld koppelen aan een promotieactie rond deze thema’s. Dit kunt u doen door ze als gepersonaliseerd relatiegeschenk gratis weg te geven bij de aankoop van uw product. Door dit aan te kondigen via een folder of direct mail trekt u klanten naar uw winkel, online of offline, en verhoogt u uw omzet. Ook tijdens een beurs, festival, evenement of open dag zijn vrolijke frisbees met bedrukking gewilde give-aways. Via een bedrukte frisbee bereikt u een groot publiek en dit is goed voor uw marketing!

Frisbees kopen en bedrukken met uw logo

Frisbees kunt u in verschillende maten en kleuren kopen bij Promofit! Wij hebben verschillende soorten in ons assortiment die we kunnen bedrukken met uw bedrijfsnaam, artwork, logo, slogan of reclameboodschap. Dit is mogelijk in één kleur of meerdere kleuren. Voor elk budget zijn er mogelijkheden. De laag geprijsde Florida frisbee is bijvoorbeeld een opvouwbare frisbee van polyester. Dit model leveren we in een bijpassende opberghoes. Zowel de frisbee als de hoes zijn te bedrukken met uw logo of tekst. De Sydney Frisbee heeft een diameter van 23 centimeter en is leverbaar in zes prachtige kleuren. Of kies voor de leuke UFO frisbee! In onze webshop vindt u nog meer soorten frisbees, die ook in kleine aantallen te bedrukken en te bestellen zijn. Ze zijn overigens erg goed te combineren met andere strandartikelen, zoals zonnebrillen en slippers!

Voordelen van frisbees met bedrukking

Laat sportieve frisbees bedrukken! Dit heeft de volgende voordelen:

  • Zomerse give-away die weinig kost;
  • Leuk gepersonaliseerd relatiegeschenk voor alle leeftijden;
  • Sportief promotioneel artikel dat uw naamsbekendheid vergroot;
  • Snelle levering;
  • Een kleine afname bestellen is ook mogelijk.

Goedkope frisbees bestellen met uw opdruk bij Promofit

Goedkope frisbees met bedrukking van uw logo, bedrijfsnaam en/of slogan bestelt u bij Promofit! Deze voordelige give-aways leveren wij snel, bedrukt of onbedrukt. Bij de artikelen in onze webshop staat informatie over de mogelijkheden. Ook het bestellen van een kleine afname bedrukte frisbees is bij ons een optie. Heeft u vragen? Onze medewerkers staan voor u klaar om u te informeren en te adviseren. Vraag via onze webshop een aantrekkelijke offerte aan of plaats uw bestelling direct.