Parasols bedrukken voor een plekje uit de zon

Parasols zijn vrolijke verschijningen die ideaal zijn om te bedrukken met een promotionele boodschap. Ze vallen immers erg goed op! Op vele plekken trekken de fleurige parasols de aandacht van het publiek, zoals het strand en het terras. Zeker tijdens evenementen, festivals, feesten en beurzen zijn bedrukte parasols slimme blikvangers. Daarnaast zijn ze zeer populair als gepersonaliseerd relatiegeschenk. Tijdens zonnige dagen vergroten reclameparasols op een goedkope manier uw zichtbaarheid en bekendheid.

Snel vinden

Filter
Parasols
(2 artikelen)
2 artikelen
 1. 1
  PARASUN Parasol Ø150cm
  • Vanaf 10 stuks
  • Gemaakt van 210T polyester met UV coating
  • Directe bescherming tegen de zon
  • Makkelijk mee te nemen in draagzak
 2. 2
  Strandparasol bedrukken 200cm
  • Vanaf 1 stuks
  • Parasol 200 x 200 cm met uw opdruk
  • Complete set, los doek of los systeem
  • Parasoldoek makkelijk te verwisselen
  • UV 93% en waterafstotend
Filter
Parasols
(2 artikelen)
2 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Een plek in de schaduw onder een parasol met uw opdruk

Lang in de zon zitten, staan of liggen is helaas niet altijd een pretje, zeker bij hoge temperaturen. Het kan bij warm weer daarom erg fijn zijn om in de schaduw van een parasol te zitten. Even wat verkoeling zoeken op een zomerse dag in de tuin, op het terras, in het park, bij het zwembad of aan het strand. Zo kunt u toch lekker buiten zijn en genieten van het prachtige weer. Ook tijdens een vakantie op de camping of met een plezierjacht is een parasol onmisbaar, want hiermee creëert u overal snel een schaduwrijk plekje. Daarnaast dragen vrolijk gekleurde en bedrukte parasols bij aan de sfeer en feestvreugde tijdens een feest, picknick of barbecue. Deze handige zonneschermen zijn opvallend en erg populair tijdens zonovergoten dagen. Bied uw relaties eens een leuke parasol met uw bedrukking aan, want zo bouwt u aan een stuk klantenbinding en naamsbekendheid!

Bedrukte parasols voor effectieve marketing

Met bedrukte parasols vergroot u de herkenbaarheid van uw merk op tal van locaties. Ze zijn bijvoorbeeld in te zetten op uw eigen bedrijfslocatie. Ook zijn reclameparasols met uw opdruk ideaal voor beurzen en events. U zet ze gauw neer en valt meteen op. Verder zijn parasols met uw bedrukking leuke weggevers bij allerlei promotionele activiteiten. Zo valt een gratis parasol bij de aankoop van uw product of dienst altijd in de smaak bij klanten. Kondig uw actie bijvoorbeeld aan via een advertentie of nieuwsbrief en trek zo meer klandizie. Parasols met uw logo of tekst zijn kortom ideaal voor een zomerse promotieactie!

De bedrukking van parasols

Via Promofit kunt u eenvoudig goedkope parasols met uw bedrukking kopen. Bij ons kunt u veilig online shoppen en uw bestelling doorgeven. De Parasun Parasol is bijvoorbeeld prachtig te bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Dit voordelige model geeft bescherming tegen UV-straling en leveren we in een handige draagtas. De parasols in onze collectie zijn leverbaar in diverse actuele kleuren, zoals rood, blauw, roze, groen en oranje. Bij de omschrijving van elke parasol vindt u de beschikbare kleuren. Elke parasol is geheel naar wens te bedrukken in een of meerdere kleuren. Bij Promofit zijn tevens andere zomerse geschenken met uw opdruk verkrijgbaar, zoals strandmatjesluchtbedden en zonnebrillen. Er zijn dus vele mogelijkheden om relatieartikelen gepersonaliseerd te bestellen.

Parasols bedrukken? Profiteer van de voordelen!

Het bedrukken van parasols voor reclamedoeleinden heeft vele voordelen, zoals:

 • Leuk promotiemiddel voor acties met een zomers tintje;
 • Opvallende drager voor uw promotionele opdruk;
 • Goedkope give-away voor uw klanten en andere relaties;
 • Handige eyecatcher op evenementen, festivals en beurzen;
 • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat alle leeftijden aanspreekt;
 • Mooie weggever die uw naamsbekendheid verbetert;
 • Snel leverbaar, ook bij kleine oplages.

Voor lage prijzen parasols bestellen? Bij Promofit zit u goed!

Het assortiment van Promofit bestaat uit goedkope parasols van goede kwaliteit! Deze zomerse relatiegeschenken kunnen wij leveren inclusief een mooie opdruk van uw logo, reclametekst, afbeelding of bedrijfsnaam. Voor zowel grote als kleine aantallen bedrukte parasols kunt u bij ons terecht. Uw bestelling leveren we snel en indien nodig is een spoedlevering vaak mogelijk. Daarnaast geven we u graag ondersteuning bij het maken van een goed ontwerp voor de bedrukking van de parasols. Heeft u vragen of staat de parasol die u zoekt er niet bij? Wij staan voor u klaar, dus neem gerust contact met ons op!