Luidsprekers: promotieartikelen waar muziek in zit

Bijna iedereen houdt van muziek en we luisteren er graag overal naar. Als we onderweg zijn met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Tijdens het sporten, het werk of het huishouden. Een goede portable bluetooth speaker komt daarom altijd van pas! Verras uw relaties ermee, zodat ze altijd en overal muziek kunnen beluisteren. Een luidspreker met uw opdruk zullen ze erg waarderen en dat maakt dat er voor u promotioneel gezien.. muziek in zit!

Snel vinden

Filter
Speakers
(95 artikelen)
1-18 van 95 artikelen
 1. Move IPX6 outdoorspeaker met RGB sfeerlicht
  • Vanaf 10 stuks
  • Afmeting : 11 x 7,4 x 7,4 cm
  • Afspeeltijd van 4,5 uur op max volume
  • Met spraakassistent 
 2. Clip-Clap 2 Bluetooth®-speaker
  • Vanaf 50 stuks
  • Afmetingen: 4,7 x 12,7 x 1,8 cm
  • Met full-colour opdruk
  • Beschikbaar in 4 kleuren
 3. Eco artikel
  SWING Speaker van recycled ABS
  • Vanaf 10 stuks
  • Afmetingen : Ø6,9 x 7,1 cm 
  • Gemaakt van gerecycled ABS
  • Inclusief een oplaadbare batterij
Filter
Speakers
(95 artikelen)
1-18 van 95 artikelen

Veel luistergenot met losse luidsprekers

Onze smartphone en tablet gebruiken we vaak om naar muziek te luisteren, bijvoorbeeld via mp3’s, Spotify of iTunes. Helaas is het geluid vaak niet super. Een losse luidspreker is dan praktisch: deze is draagbaar en geeft meer volume en een betere geluidskwaliteit. Er zijn verschillende soorten op de markt. Zo zijn er modellen die u met een kabel aansluit op de ingang van de koptelefoon of via USB. Daarnaast zijn er draadloze modellen verkrijgbaar. Deze werken via Bluetooth of WiFi. Over het algemeen hebben de wat duurdere modellen een groter vermogen en daarom leveren deze vaak het beste geluid. De portable luidspreker is gemakkelijk mee te nemen en komt overal van pas, zoals op de camping, op het werk, bij een workshop en tijdens een feestje. Met losse luidsprekers kunt u op een gemakkelijke manier overal uw muziek (of ander geluid) beluisteren en delen met anderen!

Luidsprekers bedrukken en gebruiken als promotioneel artikel

Door luidsprekers te voorzien van een bedrukking kunt u ze inzetten als promotioneel artikel. Laat ze bijvoorbeeld bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, artwork, grafisch ontwerp, reclameboodschap, slogan, website of andere tekst. Een artikel met uw opdruk zal zorgen dat de naamsbekendheid van uw bedrijf groeit. Uw opdruk zal namelijk door zowel de eigenaar van de speaker als zijn of haar familie, vrienden en collega’s gezien worden. Bedrukte geluidsboxen zijn een leuke give-away tijdens beurzen, congressen, evenementen, festivals en open dagen. U kunt er een leuke promotie-actie aan koppelen, bijvoorbeeld door dit artikel met bedrukking weg te geven bij de aankoop van uw product of dienst. Ook kunt u de bedrukte luidspreker koppelen aan een spaaractie of direct mail. Door een luidspreker met opdruk cadeau te doen, laat u zien dat u uw klanten waardeert en zet u uw bedrijf in de schijnwerpers. Dit relatiegeschenk is echt een topper!

Het bedrukken van luidsprekers

Promofit heeft verschillende soorten luidsprekers in het assortiment. Deze zijn bedrukbaar in één kleur, meerdere kleuren en/of full colour. We bedrukken de artikelen graag met uw tekst, bedrijfsnaam, logo, afbeelding, slogan, foto, artwork of grafisch design. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor het bedrukken van de goedkope Doremi draadloze speaker, een ronde roll draadloze speakerMushroom draadloze luidsprekerDraadloze Mushroom Light speaker (in meerdere kleuren leverbaar), een radiomodel met powerbank en een Sonictwo draadloze luidspreker.

Gepersonaliseerd bedrukken van luidsprekers

Luidsprekers zijn een erg goed te personaliseren relatiegeschenk. Een box met een persoonlijke opdruk, bijvoorbeeld een voornaam samen met uw logo, zal bij de ontvanger erg goed in de smaak vallen. Een dergelijk gepersonaliseerd artikel kunt u goed inzetten bij een slimme promotieactie, bedrijfsfeest, jubileum of verjaardag. 

Voordelen van bedrukte geluidsboxen

We geven een kort overzicht van een aantal voordelen:

 • Zeer geschikt voor verschillende effectieve promotieacties
 • Te bedrukken met uw logo, tekst en/of afbeelding
 • Erg leuk als gepersonaliseerd relatiegeschenk
 • Give-away die bijdraagt aan uw imago, naamsbekendheid en omzet
 • Snel leverbaar

Bedrukte luidsprekers bestellen bij Promofit: goedkoop en snel

Voor de leukste en goedkoopste luidsprekers met of zonder bedrukking moet u bij Promofit zijn. Wij garanderen de laagste prijzen en voorzien u graag van een vrijblijvende offerte. Uw bestelling leveren we snel en ook spoedlevering is mogelijk. Maak uw keuze uit de verschillende goedkope geluidsboxen in onze webshop. Bij elk model vindt u meer informatie over de kenmerken van het product en de mogelijkheden qua bedrukking. In de online shop kunt u direct een bestelling doen of offerte aanvragen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag.