JBL draadloze oordopjes bedrukken met uw logo

Bent u op zoek naar een unieke manier om uw logo in het oog te springen? Kies dan voor JBL draadloze oordopjes met eigen opdruk. De wireless earphones van JBL bedrukken we in hoge kwaliteit met uw logo of tekst. Uw logo zal zichtbaar zijn in elk gewenste kleur, wat de perfecte manier is om uw bedrijf te promoten. Geniet ondertussen van de beste geluidskwaliteit die JBL te bieden heeft. Kies voor JBL draadloze oordopjes bedrukt met uw design en laat uw merk op een unieke manier opvallen!

Snel vinden

Filter
JBL draadloze oordopjes
(3 artikelen)
3 artikelen
 1. 1
  Best buy
  JBL Wave 100TWS oordopjes
  • Vanaf 5 stuks
  • Kleur: zwart of ivoor
  • Batterijduur: 20 uur
  • Optioneel: custom made sleeve
 2. 2
  JBL Wave Flex oordopjes
  • Vanaf 5 stuks
  • Kleur: zwart, wit of blauw
  • Batterijduur: 32 uur
  • IP54-gecertificeerd
 3. 3
  JBL Wave Beam oordopjes
  • Vanaf 5 stuks
  • Kleur: zwart, wit, blauw, beige
  • Batterijduur: 30 uur
  • Optioneel: custom made sleeve
Filter
JBL draadloze oordopjes
(3 artikelen)
3 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

JBL Draadloze Oordopjes bedrukken doe je bij Promofit

Bent u op zoek naar een kleine, handige manier om uw bedrijf of merk te promoten? Kies dan voor het bedrukken van JBL draadloze oordopjes. JBL draadloze oordopjes bedrukken met uw logo zorgt ervoor dat u een kwaliteitsproduct heeft dat uw bedrijf of merk perfect representeert. Deze draadloze oordopjes zijn een geweldige manier om uw bedrijf of merk te promoten, omdat ze een unieke manier bieden om uw boodschap over te brengen.

Uw boodschap of logo op JBL oordopjes bedrukken

Bij Promofit kunt u JBL draadloze oordopjes bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam. U kunt kiezen uit verschillende soorten oordopjes, zoals de goedkope JBL Wave oordopjes met een batterijduur van ca. 20 uur of de luxe JBL Tune 230 oordopjes met een batterijduur van ruim 40 uur. Alle oordopjes worden voorzien van een hoogwaardig bedrukking dat zal zorgen voor een langdurige en duurzame promotie van uw bedrijf.

De oordopjes van JBL zijn van hoge kwaliteit en duurzaam

JBL draadloze oordopjes zijn licht van gewicht en bieden uitstekende geluidskwaliteit. Ze zijn waterdicht en comfortabel in het gebruik, wat betekent dat ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. De draadloze technologie van de oordopjes maakt het mogelijk om tot 40 uur muziek te luisteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen van de oordopjes.

Het bedrukken van JBL draadloze oordopjes bij Promofit is een gemakkelijke en betaalbare manier om uw bedrijf of merk te promoten. U kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en stijlen. Bij Promofit kunt u ook gebruik maken van onze professionele ontwerp- en bedrukkingsdiensten om uw oordopjes een unieke look te geven. Voordat wij de productie van de JBL oordopjes starten zullen we altijd eerst een digitaal voorbeeld toesturen ter controle en na akkoord hierop starten met de productie.

Producten van JBL bedrukt met uw logo zijn uniek

Het bedrukken van JBL draadloze oordopjes bij Promofit biedt u een geweldige manier om uw bedrijf of merk te promoten. U kunt kiezen uit een breed scala aan JBL producten en de bedrukking is van hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat uw bedrijf of merk er perfect uit zal zien. Met deze oordopjes kunt u uw boodschap overbrengen op een krachtige en unieke manier, waardoor uw bedrijf of merk zal opvallen.

Kortom, als u op zoek bent naar een kleine, handige manier om uw bedrijf of merk te promoten, dan zijn JBL draadloze oordopjes bedrukt met logo de perfecte oplossing. U krijgt een kwaliteitsproduct dat uw bedrijf of merk perfect representeert en uw boodschap op een unieke manier overbrengt. Ook benieuwd naar de andere JBL producten die wij kunnen bedrukken? Bekijk dan ook onze JBL speakers en JBL koptelefoons