JBL koptelefoons bedrukt met uw logo of tekst

De koptelefoons van JBL zijn populair bij liefhebbers van muziek. Deze koptelefoons zijn niet alleen draadloos, maar bieden ook een persoonlijke ervaring. Met bedrukte JBL koptelefoon heeft u een uniek promotieartikel wat iedereen zal opmerken. De populaire JBL draadloze koptelefoons bieden een kwaliteitsgeluid met surroundsound, ongeacht of u thuis bent of onderweg. Het bedrukken van JBL koptelefoons is een leuke manier om uw bedrijf of boodschap in de kijker te zetten.

Snel vinden

Filter
JBL koptelefoons
(3 artikelen)
3 artikelen
 1. 1
  Populair
  JBL Tune 510BT koptelefoon
  • Vanaf 5 stuks
  • Kleur: Zwart, blauw of wit
  • Batterijduur: 40 uur
  • Optioneel: Custom Sleeve
 2. 2
  JBL Tune 600BTNC koptelefoon
  • Vanaf 5 stuks
  • Kleur: Wit
  • Batterijduur: 12 uur
  • Active noise cancelling
 3. 3
  JBL Tune 760NC koptelefoon
  • Vanaf 5 stuks
  • Kleur: Zwart, wit of blauw
  • Batterijduur: 35 uur
  • Active Noise Cancelling
Filter
JBL koptelefoons
(3 artikelen)
3 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

JBL koptelefoons met bedrukking maken uw geschenk uniek

Wil je jouw bedrijf of merk promoten met een trendy en unieke giveaway? Kijk dan niet verder en bestel uw JBL koptelefoons bedrukt met uw logo! Met onze koptelefoons van JBL kun geef je jouw klanten of personeel een prachtig geschenk. Door het bedrukken van deze hoge kwaliteit koptelefoons zal uw boodschap en logo ook buiten de organisatie zichtbaar zijn. Naast dat de ontvanger van deze koptelefoon met logo erg blij zal zijn maken ze ook direct reclame wanneer ze de koptelefoon gebruiken.

Hoge kwaliteit koptelefoons van JBL met bedrukking van uw logo

JBL koptelefoons bedrukken is de perfecte manier om je naamsbekendheid en merkwaarde te vergroten. De koptelefoons hebben een krachtig geluid en een stijlvol design, waardoor het een geweldig cadeau is voor jouw klanten. Je kunt kiezen uit een verscheidenheid aan koptelefoons, waaronder in-ear, over-ear draadloze koptelefoons.

Het bedrukken van de JBL koptelefoons bij Promofit.nl is een eenvoudig en betaalbaar proces. Je kunt kiezen uit verschillende modellen van JBL die zullen worden voorzien van een full colour druk. Je kunt het logo of ontwerp laten bedrukken op de buitenkant ook kan de verpakking worden voorzien van een custom made sleeve. Zo maak je de JBL koptelefoon nog mooier om weg te geven.

De JBL koptelefoons staan voor kwaliteit

Met bedrukte JBL koptelefoons zijn er veel mogelijkheden om je merk naar een hoger niveau te tillen. Je kunt ze aanbieden tijdens een evenement, als promotiegeschenk of als verrassing voor je bestaande klanten. Deze koptelefoons zorgen voor een hoge mate van bekendheid, waardoor je merk beter herkend wordt.

Wij bieden we ook persoonlijke service om je te helpen bij het bedrukken van je JBL koptelefoons. We kunnen je helpen met het selecteren van het juiste model, het bedrukken van je logo en het verzenden van je bestelling. We zijn er om je te helpen bij elke stap van het proces, zodat je zeker weet dat je de beste koptelefoon krijgt voor je geld. Voor het starten van de productie maken we ook altijd eerste een digitale drukproef. Pas na akkoord hierop zullen we de productie starten.

Een groot aanbod producten van JBL bedrukken we voor u met uw logo

JBL heeft vele producten van hoge kwaliteit. Één van de koptelefoons met een hoge prijs/kwaliteit verhouding is de JBL Tune 510 BT. Deze koptelefoon die is te bedrukken op beide zijden heeft een batterijduur van 40 uur en is beschikbaar in 3 verschillende kleuren. De JBL Tune 760 is een over-air koptelefoon die beschikt over een batterijduur van 35 uur en heeft active noise cancelling voor een optimale concentratie.

Naast de koptelefoons van JBL hebben we ook JBL speakers die we kunnen bedrukken. Deze speakers hebben een lange batterijduur en een helder geluid. Ook hebben we oordopjes van JBL. Deze draadloze oordopjes worden geleverd in de standaard JBL verpakking die voorzien kan worden van een custom sleeve.