Gezondheid & Wellness: weldadige relatieartikelen

Bij gezondheid en wellness draait het om een gezond en gelukkig leven. Beter in je vel zitten en goed functioneren dankzij een bewuste keuze voor een gezonde leefstijl. Belangrijke zaken om dit te bereiken zijn voeding, hygiëne, lichaamsverzorging, ontspanning en inspanning. Op dit vlak biedt Promofit u een groot assortiment voordelige artikelen. Deze zijn stuk voor stuk te bedrukken met uw logo of tekst en in te zetten voor effectieve promotieacties.

Gezond en gelukkig: lichaam en geest in balans

Een gezonde levensstijl is belangrijk voor iedereen, van jong tot oud. Welzijn en gezondheid zijn voor vele doelgroepen van belang. Denk bijvoorbeeld aan kinderen, ouderen, werknemers, mannen, vrouwen en studenten. Een fysieke en mentale gezondheid, oftewel het in balans zijn van lichaam en geest, staan aan de basis van je geluk. Wellness is goed voor het immuunsysteem, het helpt ontstressen en zorgt voor een betere doorbloeding. Relaxen in de sauna en een ontspannende massage dragen bij aan een goed gevoel. Fitness, yoga en andere sporten trainen de spieren en leveren een goede conditie op. Een goede hygiëne voorkomt besmettingen met virussen en bacteriën. Door te kiezen voor een gezonde levensstijl is de kans op ziektes minder en blijven mensen ook op hogere leeftijd langer vitaal. Voor werkgevers levert dit een lager ziekteverzuim en betere presterende werknemers op. Geef uw (potentiële) klanten een steuntje in de rug middels een leuke weggever op het vlak van gezondheid en wellness. Dit is een slimme manier om reclame te maken.

Wellness en gezondheid als thema voor uw reclame

De onderwerpen gezondheid en wellness spreken veel mensen aan. Maak hier slim gebruik van en maak er een thema van bij het promoten van uw producten en diensten. Dit doet u bijvoorbeeld door wellness- en gezondheidsartikelen te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of tekst. Dergelijke items zijn erg populair als weggever tijdens open dagen, workshops, beurzen en evenementen. Ook in uw winkel, praktijk of showroom komen de give-aways goed van pas. Zeker als u een wellnesscentrum, sportschool, massagesalon of sauna heeft, past dit thema perfect. Bent u een werkgever en wilt u een gezonde lifestyle onder uw personeel stimuleren? Dan passen relatieartikelen voor gezondheid en wellness daar erg goed bij. U versterkt hiermee het effect van uw boodschap. Ook voor verkoopmailings zijn diverse leuke artikelen met opdruk van uw afbeelding of foto verkrijgbaar. Hiermee vergroot u het succes van uw marketing. Bekijk de collectie van Promofit en ontdek de vele mogelijkheden.

Gezondheids- en wellnessartikelen met uw logo

Met de artikelen uit het aanbod van Promofit zorgt u voor de juiste klik en ‘fit’ met uw doelgroep. Laat wellness- en gezondheidsartikelen voorzien van een haarscherpe opdruk, zoals een bedrukking met uw bedrijfslogo, contactgegevens, grafisch ontwerp of illustratie. U heeft de keuze uit talloze modellen in vele vormen, afmetingen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor het bedrukken van hygiëneartikelen, zoals mondkapjes. Denk aan bedrukte gezondheidsproducten voor een volgende promotieactie. Tandenborstels met uw logo zijn hier een voorbeeld van. Leg de focus op wellness met onder meer zeepjes, nagelvijlen en manicuresets. Kies voor het comfort van zacht badtextiel of zet in op een fit lijf via bedrukte sport- en fitnessartikelen, bijvoorbeeld sportkleding of fitnesstassen. De diverse producten in onze collectie bieden we aan voor de laagste prijzen, dus bestel nu en profiteer!

De voordelen van bedrukte wellness- en gezondheidsproducten

Alles goed en wel, maar wat zijn nu de belangrijkste voordelen als u wellness- en gezondheidsartikelen laat bedrukken? Een overzicht:

  • Voordelige give-aways voor een gezonde levensstijl;
  • Leuke relatiegeschenken voor een grote doelgroep;
  • Praktische relatiegeschenken;
  • Vergroot het succes van uw marketing;
  • Mooie weggevers voor uw promotieacties;
  • Producten van hoge kwaliteit;
  • Sublieme opdruk;
  • Groot aanbod;
  • Hulp bij het ontwerp voor de bedrukking;
  • Snel geleverd.

Gezonde levensstijl promoten? Bestel voordelige give-aways bij Promofit!

Wilt u gezondheid en welzijn stimuleren bij uw doelgroepen? Kijk dan gauw rond in de collectie relatiegeschenken van Promofit en bestel voor lage prijzen bedrukte gezondheid- en wellnessproducten. Wij kunnen diverse items voor u bedrukken in een enkele kleur, meerdere kleuren of full colour. De mogelijkheden hiertoe staan bij elk artikel vermeld. Heeft u grote aantallen of juist een kleine oplage give-aways nodig? Wij zijn van alle markten thuis en hebben voor elk budget een oplossing. Zo is het zelfs mogelijk om op maat gemaakte relatieartikelen te bestellen. Wilt u meer informatie of advies? Onze medewerkers helpen u graag.