Dreampens: promotionele pennen om van te dromen

Het Poolse merk Dreampen maakt dromen graag waar en ontwerpt goedkope kwaliteitspennen voor promotioneel gebruik. Het komt met innovatief vormgegeven pennen die aansluiten bij de wensen van verschillende doelgroepen. Er dus een ruime keuze aan prachtige modellen en kleuren. De pennen van Dreampen zijn geheel naar uw wens te personaliseren met een mooie opdruk van uw tekst, bedrijfsnaam, logo of afbeelding.

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 182 25.

Bedrukte pennen van Dreampen zorgen voor naamsbekendheid

Als u pennen met uw bedrukking weggeeft als relatiegeschenk, promoot u de naam en de producten van uw bedrijf. Doordat bestaande en potentiële klanten met de pennen schrijven, zullen zij zich uw bedrijfsnaam en uw reclameboodschap steeds beter herinneren. Als ze dan weer een product of dienst nodig hebben die u verkoopt, zal men gauw aan u denken en zo vergroot u de kans dat u meer verkoopt. Een gepersonaliseerd pennetje kan kortom een groot effect hebben. Benut deze kans en bestel nu bij Promofit een voorraadje bedrukte pennen van het merk Dreampen. Wij bedrukken deze relatieartikelen voor een aantrekkelijk tarief.

Balpennen van het merk Dreampen bedrukken

Promofit heeft diverse goedkope balpennen van Dreampen in het assortiment. Deze kunnen we snel voorzien van uw opdruk, zoals een logo of slogan. De bedrukking is uit te voeren in een enkele kleur, meerdere kleuren of full colour. Dit verschilt per model. Promofit levert Dreampennen zowel in grote als in kleine oplages. Een voorbeeld van een laag geprijsde Dreampen is de Polo Neon pen. Dit type pen heeft een handig draaimechanisme en is in opvallende neon kleuren verkrijgbaar. Bedrukken is mogelijk op twee posities op de pen: de body en/of de clip. Staat de Dreampen die u zoekt niet in onze webshop? Neem dan contact met ons verkoopteam op, want wij helpen u graag aan de Dreampen van uw dromen.

De voordelen van Dreampennen met opdruk

Bedrukte Dreampennen laten de mooiste dromen qua promotie uitkomen. U profiteert van de volgende voordelen:

  • Mooie kwaliteitspennen voor een lage prijs;
  • Praktische weggevers voor beurzen, congressen en dergelijke;
  • Kleine give-aways om uw mailing te laten opvallen;
  • Relatiegeschenken met innovatief ontwerp;
  • Promotionele topartikelen die uw naamsbekendheid vergroten;
  • Gepersonaliseerd weggevertje dat snel leverbaar is, ook in een kleine aantallen.

Voordelige bedrukking van de pennen van Dreampen bij Promofit

De reclamepennen van het merk Dreampen zijn via Promofit voor lage prijzen te bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor een opdruk met uw bedrijfsnaam, contactgegevens, slogan, afbeelding, logo of grafisch ontwerp. Wij geven u hiervoor gratis een vrijblijvend ontwerp. Bekijk de specifieke mogelijkheden voor bedrukking bij de diverse pennen in onze website. Online uw bestelling plaatsen voor deze scherp geprijsde relatiegeschenken is bij ons veilig en eenvoudig. Wilt u aanvullende informatie over het bedrukken of heeft u specifieke wensen? Neem contact met ons op, want wij voorzien u graag van de pennen van uw dromen.