Viva Pens: goedkope pennen met opdruk van uw logo

Bent u op zoek naar design pennen voor een redelijke prijs? Dan zijn de pennen van het Poolse Viva Pens een uitstekende keuze! De collectie bestaat uit goedkope plastic pennen en metalen pennen van hoge kwaliteit. Wilt u graag een stukje extra beleving en stijl? Kies dan voor de bedrukking van pennen uit de speciale Prestige collectie van Viva Pens. Deze pennen zijn voorzien van een luxe afwerking en hierop zal uw bedrukking nog beter opvallen!
 

Snel vinden

Deze producten komen binnenkort online!
Heeft u ze nu al nodig? Stuur een e-mail met uw wensen naar [email protected] of bel 076-50 182 25.

Lang leve de betaalbare design pennen van Viva Pens

‘Viva’ betekent leven. Viva pennen hebben een modern uiterlijk en zorgen voor leven in de brouwerij. Kies voor Viva Pens en beleef de positieve effecten op uw doelgroep. De pennen die gepersonaliseerd zijn met uw opdruk zullen opvallen en hierdoor groeit uw naamsbekendheid. Als gevolg hiervan zal uw omzet met sprongen vooruit gaan. De pennen zijn van hoge kwaliteit en zeer betaalbaar, dus u bereikt voor weinig geld een groot publiek. Laat ze bijvoorbeeld bedrukken met uw logo, grafisch ontwerp, contactgegevens, bedrijfsnaam of slogan. Kies een model dat aansluit op uw huisstijl en marketingplan en vergroot zo de impact van uw inspanningen.

Effectieve promotie van uw bedrijf met bedrukte pennen

Bedrukte Viva pennen zorgen voor een effectieve promotie. Ze ondersteunen bij het overbrengen van de boodschap van uw reclamecampagne. Bied de pennen met uw bedrukking bijvoorbeeld aan in uw beursstand of uw winkel. Of stuur een gepersonaliseerd exemplaar mee bij een direct mail, zodat uw brief beter opvalt tussen de overige post. Geef een bedrukte pen cadeau aan klanten die een aankoop doen of verras uw jubilerende medewerkers ermee. Doordat de opdruk van uw bedrijfsnaam of logo tijdens het schrijven veelvuldig te zien is, zal uw naamsbekendheid groeien. Zo brengt u uw merk steeds meer tot leven en komt uw business tot bloei.

De bedrukking van Viva pennen

Via Promofit zijn de voordelige pennen uit de collectie van Viva Pens te bedrukken of graveren met uw logo, tekst of afbeelding. Bij een bedrukking kunt u kiezen voor een kleur, meerdere kleuren of full colour. De pennen zijn zowel in grote als kleine aantallen gepersonaliseerd te bestellen. De kunststof modellen Rico Solid en Ines Color zijn voorbeelden van de goedkoopste pennen uit het Viva Pens assortiment. Zoekt u stijlvolle pennen die luxe uitstralen? Kies dan voor het bedrukken van pennen uit de Prestige Collection van Viva Pens. Laat bijvoorbeeld de mooie Tess pen van uw opdruk of gravering voorzien. Deze aluminium balpen is leverbaar in tien prachtige kleuren. Of ga voor de luxueze Xeno balpennen. Dit model heeft een aluminium body en elegante details in een kleur van uw keuze. Ook dit model is zowel te bedrukken als te graveren met uw promotionele boodschap. Kies ook voor promotie met Viva Pens en laat zo zien dat u met uw bedrijf volop in het leven staat.

Pennen met opdruk: beleef de voordelen van Viva Pens

Kies voor de bedrukking van pennen van het merk Viva Pens en beleef de voordelen:

  • Mooie weggevertjes voor uw promotieactiviteiten;
  • Goedkope design relatiegeschenken;
  • Effectieve give-aways om uw naamsbekendheid te laten groeien;
  • Promotionele artikelen die uw bedrijf tot bloei brengen;
  • Handige relatieartikelen voor een brede doelgroep;
  • Weggevers die u snel in huis heeft.

Pennen van het merk Viva Pens bedrukken bij Promofit

Voor de succesvolle uitvoering van uw promotieplannen is de inzet van de reclamepennen van het merk Viva Pens een goed idee! Bestel deze voordelige relatiegeschenken met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam via Promofit. Wij garanderen scherpe prijzen en leveren snel. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel direct het gewenste aantal bedrukte pennen. Wilt u meer weten over Viva Pens en de mogelijkheden? Vraag het ons verkoopteam, want wij zijn u graag van dienst bij de realisatie van uw plannen.