Mokken met foto bedrukken

Onze foto sublimatie mokken zijn razend populaire relatiegeschenken! Deze mokken bedrukken we haarscherp in full color middels sublimatie, al vanaf 24 stuks! Uiteraard zijn de foto sublimatie mokken vaatwasbestendig.

Snel vinden

Filter
Mokken met foto
(18 artikelen)
18 artikelen
Filter
Mokken met foto
(18 artikelen)
18 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Pas hier uw zoekcriteria aan.

Wat is sublimatie bedrukking?

Kort gezegd is sublimatie bedrukking een proces waarbij inkt door middel van hoge druk en temperaturen wordt gehecht in het materiaaloppervlak. Hierbij neemt het inkt door de verhitting een gasvormige toestand aan en hecht zich aan het materiaal. Na dit proces neemt de inkt weer een vast toestand aan en is de inkt permanent verbonden aan het materiaal.

Gepersonaliseerde mokken als sublieme weggever

Een mok met persoonlijke opdruk zoals logo, slogan, quote of foto is altijd leuk om weg te geven of te ontvangen! Bij elke slok wordt de gebruiker herinnert aan uw bedrijf, evenement of ander boodschap. Daarnaast geeft een bedrukte koffiemok of koffiekop een professionele uitstraling aan uw bedrijf. U blijft top of mind bij de klant bij diverse contactmoment. Denk aan de lunch break of wanneer u gasten koffie aanbiedt op kantoor.

Meer informatie of advies over foto sublimatie mokken?

Er is heel veel mogelijk wat betreft het bedrukken van sublimatie foto mokken. Soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Neem dan contact met ons op via de klantenservice. Wij kunnen u vrijblijvend advies geven en we bekijken wat mogelijk is. Bel ons op +31 (0)76 - 50 182 25. Onze medewerkers staan uw graag te woord en kunnen u adviseren over de vele opties en beschikbare modellen fotomokken. Onze producten zijn goedkoop en hebben een snelle levering. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook: [email protected]. U krijgt snel een antwoord op uw vraag.