1

Capaciteit

Toon meer
1

Materiaal

Toon meer
11

Model

Toon meer
1

Prijs

Toon meer
1

Merk

Toon meer
1

Breedte

Toon meer
1

Maat

Toon meer
1

Diameter

Toon meer
1

Pasvorm

Toon meer
1

Kwaliteit

Toon meer
1

Druktechniek

Toon meer
1

Minimale afname

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
1

Inhoud

Toon meer
0
Hoe bedrukken wij onze artikelen? Bekijk op ons Youtube kanaal

Daarom Promofit.

  • Laagste prijs garantie
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Hoge klantbeoordeling 9+
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis vrijblijvend ontwerp
  • Gratis verzending in Benelux
Glazen bedrukken met uw logo

Glazen met uw logo of ontwerp

Bedrukte glazen zijn een echte eye catcher binnen uw bedrijf maar de perfecte give-away. Wij bieden verschillende modellen glazen aan welke ideaal te bedrukken zijn met uw logo, foto, tekst, of ander ontwerp. Bedrukte glazen met uw logo geven bijvoorbeeld uw bedrijf, evenement of beursstand een professionele uitstraling. Biedt uw klanten een drankje aan en bezorg ze een onvergetelijk moment met uw gepersonaliseerde glazen.
  • Onze producten
Sorteer op:
 
bierpul-minden-1
v.a. € 3,37

Minden bierpul

bierpul-stuttgart-1
v.a. € 3,84

Stuttgart bierpul

bierpul-salzburg-1
v.a. € 3,69
Best seller

Salzburg bierpul

bierpul-dortmund-1
v.a. € 3,67

Dortmund bierpul

bierpul-denver-1
v.a. € 3,53

Denver bierpul

bierpul-bavaria-1
v.a. € 3,67

Bavaria bierpul

bierpul-ludwig-1
v.a. € 3,67

Ludwig bierpul

bierpul-habsburg-1
v.a. € 3,63

Habsburg bierpul

bierpul-malt-1
v.a. € 4,89

Malt bierpul

bierpul-tokyo-1
v.a. € 3,06

Tokyo bierpul

mo9358
v.a. € 1,71
Populair

Utah Glass drinkfles

glas-zip-1
v.a. € 1,87

Zip glas

glas-max-1
v.a. € 1,90

Max glas

glas-impilabile-1
v.a. € 1,95

Impilabile glas

glazen-mok-boston-1
v.a. € 2,13

Boston mok

mo9709
19

Goedkope glazen snel bedrukt

Alle glazen die wij aanbieden zijn scherp geprijsd te bedrukken in verschillende kleuren. Op deze manier kunt u uw eigen draai geven aan een veel gebruikt item op kantoren, beurzen, festivals en andere evenementen. De glazen in ons assortiment zijn al te bestellen vanaf 24 stuks en op verschillende plaatsen te drukken. Daarbij kunnen wij ook in alle PMS kleuren en full colour CMYK drukken. De levertijd van bedrukte glazen is standaard 3-4 weken na akkoord op de offerte en het ontwerp. Mocht u een spoedlevering willen is dit mogelijk tegen een kleine meerprijs. Op deze manier kunt u eerder gebruik maken van uw personaliseerde, goedkope en kwalitatief goede glazen.

Verschillende glazen met opdruk

Met een groot assortiment glazen die zowel bedrukt als onbedrukt geleverd kunnen worden hebben wij voor ieder wat wils. Met een variërend aanbod van glazen voor uw evenement tot gepersonaliseerde bierglazen voor bij een vrijgezellenfeest kunnen wij in al uw wensen voorzien. Alle glazen kunnen bedrukt worden van 1 tot en met 6 kleuren maar ook in full-colour CMYK. Daarbij zijn er verschillende optionele bedrukkingen mogelijk zoals het bedrukken van de binnenzijde, het bedrukken van de onderzijde maar ook het personaliseren van de glazen of het drukken in zilver of goud bestaat tot de mogelijkheden.

Onbedrukte glazen bestellen

Al onze modellen zijn zowel bedrukt als onbedrukt te bestellen. De onbedrukte glazen zijn scherp geprijsd en in grote hoeveelheden op voorraad. Deze kunnen dan ook snel geleverd worden en binnen 3-5 werkdagen bij u in huis zijn. Mocht u deze sneller geleverd willen hebben neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Verpakking glazen met opdruk

Standaard worden de bedrukte en onbedrukte glazen per 24 stuks in een doos verpakt en verstuurd op een pallet om de kans op schade te voorkomen. Indien u een gepersonaliseerde verpakking wilt vernemen wij dit graag. Hierin zijn verschillende mogelijkheden zoals het per stuk verpakken maar ook het bedrukken van deze verpakking staat tot de mogelijkheden. Deze verpakkingen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en voor haast alle modellen beschikbaar.

Bijzondere aanvragen voor bedrukte glazen

Heeft u, naast de verschillende opties die wij al aanbieden, nog een speciaal verzoek voor het bedrukken van glazen of de verpakking hiervan vernemen wij dit uiteraard graag. U kunt hiervoor contact opnemen via de mail op het adres: sales@promofit.nl ook kunt u contact met ons opnemen via de telefoon op het nummer +31(0)76-50 182 25.