1

Prijs

Toon meer
1

Formaat

Toon meer
00000000000000

Daarom Promofit.

  • Laagste prijzen
  • Persoonlijke service
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis bestandscontrole
  • Gratis ontwerpservice
  • Gratis verzending in Benelux
Vraag de Promofit brochure hier aan!
 
Festival accessoires bedrukken met uw logo

Festival accessoires bedrukken

Organiseer je een groot of klein festival? Vergeet dan niet de weggevers en promotie artikelen! Deze festival accessoires bestelt u het voordeligst op 1 adres: bij Promofit.nl. We bieden diverse festival accessoires aan, geschikt voor elk budget. Denk aan bijvoorbeeld petjes, zonnebrillen, waaiers, regenponcho’s en glow in the dark artikelen.
Sorteer op:
 
86
>

Succesvolle promo voor uw festival

Voor een succesvolle promotie van uw festival of feest moet u niet de kracht van promotionele artikelen onderschatten. Sommige festivalgangers van bijvoorbeeld Pinkpop dragen jarenlang de stoffen bandjes! Andere manieren om reclame te maken voor festivals zijn bijvoorbeeld bedrukte caps en zonnebrillen. Ideale weggevers voor openluchtfestivals. Elke bezoeker zal het promo artikel zeker gebruiken. Op het festival/feest wordt hierdoor een saamhorigheidsgevoel gecreëerd.

Zelfs wanneer uw festival wordt geteisterd door regenbuien, biedt dit een uitstekende gelegenheid om reclame te maken voor uw feest of ander boodschap: namelijk met regenponcho’s. Deze voordelige weggevers leveren we in diverse soorten. Bedrukking is mogelijk alleen op de verpakking.

Festival souvenir

Een mooi souvenir zorgt ervoor dat de bezoeker met goede herinneringen terugdenkt aan uw succesvolle feest of festival. Een goed promo artikel hiervoor is de pin of speld in de vorm van uw logo, of bedrukt met uw ontwerp. Pins en speldjes zijn hip en worden vaak met een paar tegelijk opgespeld op (spijker)jasjes. Deze pins zijn de laatste jaren erg populair geworden als modeaccessoire. Leverbaar met diverse bewerkingen en groottes, vanaf 50 stuks.

Opvallende festival accessoires

Wilt u echt opvallen tijdens festivals en feesten, denk dan eens aan de populaire lichtgevende producten! Iedereen kent wel de LED-polsbandjes die tijdens concerten in diverse kleuren knipperen (bijv. bij Coldplay). Bij ons kunt u terecht voor diverse modellen knipperende armbandjes met of zonder opdruk.
 
Andere opvallende festival accessoires die vaak worden besteld zijn de glow in the dark producten. Deze producten gloeien op in het donker nadat ze blootgesteld zijn aan zonlicht. Ook geven deze licht wanneer er een blacklight op schijnt. Deze glow in the dark artikelen zijn zeer geschikt voor bijv. neon parties! Wij bieden diverse soorten glow in the dark artikelen aan, zoals lanyards en polsbandjes. Ook deze artikelen zijn leverbaar vanaf 50 stuks, ideaal voor kleine en grote feesten.