Visitekaarthouders bedrukken

Tijdens verkoopgesprekken en netwerkborrels komen visitekaarthouders goed van pas! Hiermee heeft u altijd uw visitekaartjes bij de hand om uit te delen aan klanten en nieuwe contacten. Uw business cards zijn opgeborgen in een nette etui of elegant doosje dat bescherming biedt tegen vuil en beschadiging. Met een visitekaartjeshouder die gepersonaliseerd is met uw logo of bedrijfsnaam komen u en uw medewerkers professioneel voor de dag. Ook zijn het erg leuke relatiegeschenken!

Snel vinden

Filter
Visitekaarthouders
(9 artikelen)
9 artikelen
Filter
Visitekaarthouders
(9 artikelen)
9 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Praktische give-aways voor het bewaren van visitekaartjes

Netwerken is met visitekaarthouders een makkie. U haalt gauw en netjes uw visitekaartjes tevoorschijn uit uw tas of jaszak. Ook bergt u kaartjes die u van anderen krijgt ordelijk op. Onhandig graaien en nerveus zoeken naar dat ene kaartje is zo verleden tijd. De visitekaarthouder voorkomt bovendien dat de visitekaartjes vol lelijke kreukels komen te zitten. Uw visitekaartjes behouden zo hun representatieve uiterlijk. Zo kunt u tijdens een kennismaking op een beurs, congres of evenement eenvoudig en professioneel uw gesprekspartners voorzien van uw contactgegevens. Dit maak het aanknopen van nieuwe zakenrelaties, het maken van afspraken en de follow-up een stuk eenvoudiger. Tevens kunt u visitekaarthouders gebruiken voor het bewaren van allerlei pasjes, zoals klantenkaarten, ledenpasjes, cadeaukaarten en bankpasjes. Visitekaarthouders met uw opdruk zijn handige reclamedragers en bovendien zeer geschikt als gepersonaliseerd relatiegeschenk!

Bedrukte visitekaarthouders inzetten voor marketingdoeleinden

Voor de marketing van uw bedrijf zijn visitekaarthouders zeer interessant. Door ze te laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam, slogan of reclameboodschap verbetert u de naamsbekendheid van uw bedrijf. De bedrukte visitekaartjeshouders zijn enerzijds te gebruiken door uw eigen medewerkers. Zij kunnen hun eigen naamkaartjes in de houders bewaren en deze gebruiken bij hun zakelijke afspraken en netwerkbijeenkomsten. Anderzijds zijn ze in te zetten als give-away voor bestaande en potentiële klanten. Deel de visitekaarthouders met uw promotionele boodschap bijvoorbeeld uit tijdens een beurs, evenement, open dag of congres. Ook zijn ze gemakkelijk mee te sturen met een mailing. Dit geeft uw direct mail extra attentiewaarde. Zo leveren visitekaarthouders met uw opdruk u meer bekendheid en een groter netwerk op!

De bedrukking van visitekaarthouders

Visitekaarthouders zijn via Promofit voordelig te bedrukken met uw grafisch ontwerp, logo, merk of tekst. In ons assortiment vindt u voor elk budget een passend product. De bedrukking van de visitekaarthouders is mogelijk in een of meerdere kleuren. Een voorbeeld is de goedkope Smalle kaarthouder. Dit hoesje is gemaakt van kunststof en leverbaar in acht verschillende kleuren. De Cards creditcardetui is een imitatieleren etui met een handig adresboekje en zes insteekvakjes. Bent u op zoek naar een aluminium visitekaarthouder? Dan is de bedrukking van de stijlvolle New York visitekaarthouder een perfecte keuze. Of wat dacht u van een elegant doosje met een gravure van uw tekst? Hiervoor is de Carta visitekaarthouder de juiste keuze. Bekijk het complete assortiment in onze webwinkel. Naast visitekaarthouders levert Promofit ook diverse soorten naamkaarthouders.

De voordelen van visitekaartjeshouders met opdruk

Het bedrukken van visitekaarthouders biedt een aantal interessante voordelen. Hieronder volgen de belangrijkste:

  • Ideale oplossing voor het meenemen en bewaren van visitekaartjes;
  • Professionele uitstraling bij bijeenkomsten, congressen en evenementen;
  • Snel leverbare relatiegeschenken;
  • Goedkope reclamedrager;
  • Leuke give-away die uw naamsbekendheid verbetert;
  • Praktische weggevertjes tijdens allerlei promotionele activiteiten;
  • Mooie relatieartikelen die in grote en kleine aantallen te leveren zijn.

Online goedkope visitekaarthouders bestellen bij Promofit

Bij Promofit is het aanschaffen van bedrukte visitekaarthouders online eenvoudig en gauw geregeld. Wij leveren snel een ruim assortiment voordelige visitekaarthouders, met of zonder bedrukking van uw logo, bedrijfsnaam, afbeelding, tekst of grafisch ontwerp. U kunt zowel een hoge als een lage afname bij ons laten bedrukken. Kijk rond in onze webshop en maak uw keuze. Komt u er niet uit en wilt u meer informatie of advies? Neem contact met ons op, dan kijken we samen of we een passende oplossing kunnen vinden.