De autolader: onmisbaar relatiegeschenk voor onderweg

Autoladers zijn erg welkom voor iedereen die onderweg is en met een lege batterij van een mobiel apparaat komt te zitten. En dit komt steeds vaker voor, want we gebruiken onze mobiele telefoons, tablets en andere mobiele apparatuur intensief. Dan zijn autoladers onmisbaar. Een autolader met bedrukking is daarom een perfect artikel om promotie voor uw bedrijf of product te maken.

Snel vinden

Filter
Autoladers
(4 artikelen)
4 artikelen
Filter
Autoladers
(4 artikelen)
4 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Met een autolader zijn accu’s weer snel geladen

Als u onderweg bent met de auto is het erg vervelend als de accu van uw mobiele telefoon leeg is. Net als u deze nodig hebt voor de navigatie of het voeren van een gesprek. Of voor al die andere zaken waar we de smartphone tegenwoordig voor gebruiken. Dan biedt een autolader met USB uitkomst. Hiermee is het mogelijk om mobiele apparaten in de auto vlug weer op te laden. Dit gebeurt via de sigarettenaansteker. De autolader past daar in en de accu van het mobiele apparaat laadt op via de USB-kabel. Autoladers zijn dus erg handig voor iedereen die regelmatig met de auto reist. Ze zijn bruikbaar voor vele mobiele apparaten, zoals smartphones, navigatieapparatuur, MP3 spelers, spelcomputers, e-readers, iPads en tablets. Geef uw klanten een autolader met uw opdruk, bijvoorbeeld uw logo. U toont hiermee uw waardering voor de klant. Door het herhaalde gebruik van de autolader met uw bedrukking zult u vaak bij de klant in beeld zijn! 

Promotioneel gebruik van autoladers

Door autoladers te laten bedrukken kunt u ze gebruiken als promotioneel artikel. U zet uw merk, bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap in de schijnwerpers. Verras uw klanten met dit erg functionele relatiegeschenk. Dit levert naamsbekendheid en klantenbinding op. Voor elk bedrijf zijn autoladers met bedrukking een ideaal promotie-artikel. En het biedt erg interessante mogelijkheden voor bedrijven in de autobranche. U kunt ze laten bedrukken en inzetten voor direct mail en bij verschillende promotie-acties. Alles wat met auto’s te maken heeft leent zich hiervoor, van een verzekering tot een vakantie. Autoladers met opdruk zullen het ook goed doen tijdens beurzen, congressen en evenementen. Daarnaast zijn ze ook gepersonaliseerd inzetbaar, bijvoorbeeld door de autolader met uw logo en de naam van de klant te laten bedrukken. Klanten zullen dit bijzonder leuk vinden. De bedrukte autolader is kortom een ideaal relatiegeschenk!

Bedrukte autoladers

Bij Promofit kunt u autoladers laten bedrukken in één kleur of meerdere kleuren. De autolader leent zich voor een prachtige opdruk van uw logo, bedrijfsnaam of tekst. We leveren verschillende soorten en kleuren autoladers. Promofit biedt autoladers voor elke wens en elk budget. We hebben luxe en goedkope autoladers in ons assortiment. Een op maat gemaakt / custom made autolader met een eigen vorm is bijvoorbeeld ook mogelijk. En naast autoladers hebben we tevens powerbanks in het assortiment. Deze handige mobiele laders kunt u overal als extra accu gebruiken, dus ook op de hei of in de trein. Informeer naar de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst. 

Voordelen van de autolader als promotioneel artikel

De voordelen van autoladers met bedrukking op een rijtje:

  • Goedkope functionele weggever;
  • Draagt bij aan naamsbekendheid en klantenbinding;
  • Supervlug leverbaar, met of zonder opdruk;
  • Autoladers zijn leverbaar in verschillende modellen en kleuren;
  • Gepersonaliseerd inzetbaar;
  • Autoladers op maat gemaakt / custom made / eigen vorm mogelijk.

Bestel autoladers snel en voordelig bij Promofit

Bij Promofit bestelt u bedrukte autoladers snel en voordelig. Wij garanderen de laagste prijzen en zijn hét adres voor het bedrukken van uw relatiegeschenken. Wij leveren desgewenst met spoed elke oplage, groot of klein. Kijk verder in onze webshop voor productbeschrijvingen met meer informatie over de verschillende autoladers. Heeft u uw keuze gemaakt? Bestel direct of vraag een offerte aan.