Automagneten: slim en voordelig reclame maken op auto's

Automagneten zijn een slimme oplossing voor ondernemers die hun auto willen laten opvallen. Maak er handig reclame mee door uw logo en contactgegevens er op te laten drukken. U kunt de automagneet op uw auto bevestigen op die momenten dat u dat wilt, want de magneet plakt u er in een handomdraai op en haalt u er net zo gemakkelijk weer af. Ook kunt u gemakkelijk de reclameboodschap wijzigen door een andere magneet te gebruiken.
 

Snel vinden

Filter
Automagneten
(1 artikelen)
1 Bericht
 1. 1
  Auto Magneetsticker bedrukken
  • Vanaf 1 stuks
  • In elke vorm/afmeting geproduceerd
  • Inclusief full colour bedrukking
  • Snelle levering
Filter
Automagneten
(1 artikelen)
1 Bericht
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Met een automagneet worden auto's rijdende reclameborden

Automagneten zijn perfect voor promotioneel gebruik, dus laat uw uiting er op printen. Dit geldt voor elk soort bedrijf. Of u nu een bakkerij, timmerbedrijf of schoonheidssalon heeft, het maakt niet uit. De magneetstickers zijn gemakkelijk op uw bedrijfswagen aan te brengen. Dankzij de sterke magnetische kleefkracht blijven ze uitstekend zitten, ook als u hard rijdt. Breng ze aan op de zijkant, de achterkant en/of de voorkant van uw auto en val op! Met een bedrukte automagneet tovert u uw auto om tot een rijdend reclamebord. Doordat automagneten ook weer eenvoudig te verwijderen zijn, bepaalt u zelf wanneer en hoelang u ze gebruikt. Zo kunt u ze bijvoorbeeld tijdens de weekenden weglaten of vervangen door een andere magneet. Dit laatste is handig als u regelmatig nieuwe promotieacties heeft.

De bedrukte magneten hebben een laag die beschermt tegen UV-licht. Hierdoor blijven de kleuren twee jaar lang gegarandeerd mooi. Daarnaast zijn automagneten veilig voor de lak van de auto. Deze raakt niet beschadigd. Door uw auto te voorzien van een bedrukte automagneet wordt u zichtbaar voor iedereen die uw auto ziet rijden. Uw auto wordt met uw logo, bedrijfsnaam en tekst een rijdend reclamebord. Als u veel op de weg bent zult u dus een enorme exposure behalen. Dit levert u naamsbekendheid en nieuwe opdrachten op. Grijp deze kans en laat uw eigen automagneten nu drukken!

Automagneten laten maken en bedrukken

Promofit maakt automagneten geheel op naar uw wens. U kunt ze laten maken in een eigen vorm of rechthoekig met rechte of afgeronde hoeken. We drukken of printen in full colour uw ontwerp er op. Automagneten zijn een ideaal promotioneel item voor de opdruk van uw logo, afbeelding, bedrijfsnaam, slogan, contactgegevens, website, artwork, grafisch ontwerp of reclameboodschap. U kunt ze bijvoorbeeld ook gebruiken voor de promotie van een nieuw product of een aantrekkelijke kortingsactie, de werving van nieuwe medewerkers, een geldinzamelingsactie voor een goed doel, een liefdesverklaring en het gewoon versieren van een auto. Laat de magneten zo groot maken als u wilt, zodat uw (reclame)boodschap goed leesbaar en zichtbaar is. Wilt u een ontwerp op maat gemaakt / custom made? Ook dat is mogelijk bij Promofit. Onze eigen ontwerpstudio gaat graag voor u aan de slag.

Voordelen van automagneten als promotiemiddel

De voordelen van bedrukte automagneten op een rij:

 • Goedkope functionele drager van uw reclame en logo
 • Voor het snel aanbrengen en verwijderen van reclame op auto?s
 • Ook bruikbaar op andere metalen oppervlaktes
 • Vlug te verwisselen met een andere automagneet
 • Ideaal voor tijdelijke en wisselende promotieacties
 • Mogelijkheid om zowel met als zonder reclame rond te rijden
 • Draagt bij aan naamsbekendheid en klantenbinding
 • Laat uw boodschap drukken / printen in full colour
 • Supersnel leverbaar
 • Eigen vorm / op maat gemaakt / custom made mogelijk

Bestel automagneten goedkoop en snel bij Promofit

Promofit levert automagneten goedkoop en snel. Wij kunnen bovendien met spoed elke oplage leveren. Promofit garandeert de laagste prijzen en is hét adres voor de bedrukking en borduring van uw relatiegeschenken. Het op maat maken, printen, drukken en borduren is bij ons in goede handen. Kijk voor meer informatie over de verschillende automagneten in onze webshop. Wilt u advies, neem dan gerust contact op. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst. Heeft u al een keuze kunnen maken? Bestel dan direct of vraag eerst een offerte aan.