Beurswanden bedrukken voor een professionele stand

Wilt u bij de volgende beurs goed uit de verf komen met uw bedrijf? Kies dan voor het bedrukken van een beurswand van Promofit! Onze stevige wandsystemen vormen een opvallende verschijning tijdens congressen, evenementen, open dagen en dergelijke. Onze mobiele beurswanden zijn gemakkelijk te vervoeren en te monteren. Zet uw producten en diensten op professionele wijze in het zonnetje en profiteer van onze lage prijzen!

Plaats uw product of bedrijf in het middelpunt van de aandacht

Op een beurs probeert ieder bedrijf de aandacht van de bezoekers te trekken. Het is dus belangrijk om een stand te hebben die opvalt in de massa en uw doelgroep te interesseren voor uw producten en diensten. Middels een professioneel vormgegeven beurswand van Promofit zet u de schijnwerpers op uw bedrijfspresentatie. Dit is te danken aan het uitgekiende ontwerp en de superieure bedrukking. Zo krijgt uw boodschap op onze beurswanden volop ruimte. Uw fotomateriaal, uw logo en tekst is vanaf een grote afstand dus goed te zien. Het doek of de panelen zitten mooi strak aan het frame en dit straalt de nodige professionaliteit uit. Daarnaast zorgen spotjes voor een optimale belichting. In combinatie met mooie zakelijke relatiegeschenken trekt u zeker de aandacht van alle gasten.

Geslaagde beurs dankzij een representatieve reclamewand

Als u op een beurs staat wilt u potentiële klanten nieuwsgierig maken en de pluspunten van uw diensten en producten voor het voetlicht brengen. U wenst een grotere naamsbekendheid en een bepaald imago. Om dit te bereiken is het zaak goed na te denken over de standmaterialen en grafische vormgeving van uw reclameboodschap. Door een slim bedrukte beurswand zullen de bezoekers van een evenement graag in contact komen met uw bedrijf. Zo draagt het bedrukken van beurswanden bij aan de merkbeleving en sfeer in uw stand. Een prominente plaatsing van uw logo of bedrijfsnaam is bijvoorbeeld een belangrijk onderdeel van het grafische ontwerp van de wanden. Hierdoor zullen uw relaties zich uw merknaam beter herinneren. Een representatieve reclamewand in samenwerking met promotionele give-aways is de basis voor een geslaagde beurs!

Een met uw foto's, teksten en logo bedrukte beurswand

Promofit kan een aantal laag geprijsde beurswanden voor u bedrukken. Bij diverse modellen is bovendien een bijpassende balie leverbaar. Bij de meeste varianten is daarnaast een handige draagtas of trolley leverbaar. Ons goedkoopste systeem is de Simple Wall Display. Dit type bestaat uit een reclamedoek met tunnelzomen dat u over de buizen van het frame schuift. Voor een klein budget kunt u ook een wand op basis van een vrijstaand textielframe bestellen. Wilt u meer gemak bij het opzetten van de wand? Kies dan bijvoorbeeld voor de Velcro Pop-Up Display 3x3. Zo?n model heeft flexibel polydeco doek dat middels klittenband aan het uitklapbare frame te bevestigen is. Of wat dacht u van de Zipp-Up Display Curved? Dit type bestaat uit een stretchdoek met ritssluiting die u om een uitvouwbaar aluminium frame spant. U zet deze display binnen vijf minuten op. De topper in ons assortiment is de serie oersterke vouwwanden van Pop-Up Display PRO. De bedrukte panelen van deze beurswanden bevestigt u via een magneetsysteem aan het frame.

Pluspunten van de bedrukking van presentatiewanden

Het bedrukken van een beurswand heeft vele voordelen voor uw bedrijf! We geven u een lijstje van de belangrijkste argumenten:

  • Professioneel standmateriaal;
  • Breed inzetbaar;
  • Opvallen in de massa;
  • Verbeter uw bekendheid;
  • Eenvoudig transport;
  • Snel te monteren;
  • Een jaar garantie op het systeem;
  • Voordelig;
  • Snel te leveren.

Voordelig een beurswand van topklasse kopen via Promofit

De mobiele beurswanden van Promofit zijn van topkwaliteit! Ze zijn bovendien zeer voordelig aan te schaffen. Laat zo'n praktische wand bedrukken met een ontwerp in uw huisstijl en steel overal de show. Elk model uit onze collectie voorzien wij van een sublieme print. U kunt kiezen uit diverse formaten en online uw bestelling doorgeven. Naast de standaardmaten kunnen we beursmateriaal ook op maat leveren. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan.