Beursmaterialen: zet uw bedrijf in de spotlights

Staat u binnenkort weer op een beurs of is er een andere gelegenheid waarbij uw bedrijf de aandacht wil trekken? Dan heeft u professioneel standmateriaal nodig. Hiermee zorgt u dat u zichtbaar en herkenbaar bent voor potentiële klanten. Een degelijke beursstand die representatief is en bijdraagt aan het succes van uw beursdeelname, is bij Promofit bereikbaar voor ieder budget. U kunt kiezen uit een uitgebreide collectie beursmaterialen van hoge kwaliteit.

Aandacht trekken met mobiele presentatiesystemen

Met de laag geprijsde mobiele beursmaterialen van Promofit trekt u de aandacht van uw doelgroep. De verschillende presentatiesystemen in onze collectie zijn echte blikvangers. Ze vergroten de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf tijdens allerlei gelegenheden. Belangrijke kenmerken van onze standmaterialen zijn de hoge kwaliteit en het gemak waarmee u ze vervoert en monteert. Onze collectie bestaat onder andere uit complete beursstands, modulaire systemen en beurswanden. Profiteer bijvoorbeeld van onze scherp geprijsde full package deals. Dit zijn voordelige pakketten met verschillende populaire combinaties van beursmaterialen. Of wat dacht u van het bedrukken van modulaire lightboxes, een pop-up beurswand of een textielframe? Wellicht zit u meer te denken aan een oprolbare beursbanner. Dit is een zeer voordelige oplossing als u een klein budget heeft en razendsnel klaar wilt zijn. Ook kunt u denken aan hangende banners en informatiedisplays. Tot slot is het mogelijk uw beurspresentatie uit te breiden met beursmeubilair, veiligheidsartikelen, stickers, doeken & posters en diverse accessoires. Hiermee is uw standruimte verder in te richten, geheel naar uw eigen wensen. Geef uw beursstand bijvoorbeeld een finishing touch door een balie, zitzakken en statafels toe te voegen. Zo creëert u een aantrekkelijk geheel dat potentiële klanten aanspreekt.

Uw bedrijf in de spotlights zetten met beursmaterialen

Zet uw bedrijf, uw producten en uw diensten in het middelpunt van de belangstelling middels representatieve beursmaterialen. Een live presentatie tijdens open dagen, events en vakbeurzen is zeer waardevol voor uw marketing. Door banners, beurswanden en aanverwante zaken zet u uw aanbod in de schijnwerpers en dit levert u nieuwe klandizie op. Uw bekendheid groeit en u zult hogere verkoopcijfers behalen. De mobiele presentatiesystemen van Promofit bieden u een grote flexibiliteit: ze zijn eenvoudig te vervoeren, snel te monteren en op tal van locaties neer te zetten. U heeft dus een groot aantal mogelijkheden om de interesse van uw doelgroep te wekken. Denk bijvoorbeeld aan het neerzetten van een banner bij een workshop of een beurswand op een informatiemarkt.

Presentatiematerialen voor beurzen bestellen

Promofit presenteert u graag een uitgebreid assortiment beursmaterialen voor de laagste prijzen. Een groot deel van het aanbod is te bedrukken met uw artwork, logo, foto’s of teksten. Als u nog geen ontwerp voor de bedrukking heeft, kunnen we u hier bij helpen. U heeft uw bestelling bovendien snel in huis. Kies bijvoorbeeld voor een complete modulaire beursstand of een losse Velcro beurswand met uw opdruk. Deze voordelige producten zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar. Schaf een compacte tafel banner met uw bedrijfsnaam aan of hang een opvallende Zipp-Up Skybox aan het plafond boven uw stand. Wilt u uw presentatie uitbreiden? Denk dan eens aan een praktische counter, een brochurehouder en kliklijsten. Zorg voor de nodige veiligheid via zaken als afzetlinten en desinfectiezuilen. Tot slot kunnen onder meer stickers, posters en lampen het effect van uw beurspresentatie vergroten. Al deze materialen vindt u in onze collectie, evenals fraaie relatiegeschenken, promotietassen en een outfit voor uw standmedewerkers. Kijk rond in onze webshop en vind de oplossing die u zoekt!

De voordelen van de beursstands en beurswanden van Promofit

Bestel uw beursmaterialen bij Promofit en profiteer van deze voordelen:

  • Goedkope promotiemiddelen;
  • Topkwaliteit;
  • Met haarscherpe bedrukking;
  • Gemak bij het transport;
  • Eenvoudige montage;
  • Compact op te bergen;
  • Verkrijgbaar in vele maten;
  • Ondersteuning bij het ontwerp voor de opdruk;
  • Veel keuze;
  • Korte levertijd.

Voordelig standmateriaal koopt u bij Promofit

Promofit is de juiste keuze als u goedkope beursmaterialen van een hoge kwaliteit zoekt, ook voor buitenreclame bent u hier op het goede adres. Diverse items zijn te voorzien van uw bedrukking, bijvoorbeeld fotomateriaal, een illustratie, uw merklogo of tekst. Zorg dat de presentatie van uw bedrijf gezien wordt en bestel onze fantastische beursmaterialen. Hiermee zult u hoge ogen scoren met uw volgende promotieactie op locatie. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Wij geven u graag advies en aanvullende informatie over de verschillende presentatiesystemen. Heeft u een keuze gemaakt en uw bestelling geplaatst? Dan gaan we meteen voor u aan de slag, zodat er snel geleverd kan worden.