Pop-up beurswanden met panelen in full color

Een pop-up beurswand bestaat uit een opvouwbaar frame en meerdere panelen met uw opdruk. Promofit kan de panelen voor u bedrukken in de hoogste kwaliteit. Deze prints zijn middels magneten eenvoudig aan het frame te bevestigen. Dankzij het ingenieuze ontwerp gebeurt dit vrijwel zonder naden. Mocht u op de beurs te maken hebben met een ongelijke vloer, dan is de wand stabiel en recht neer te zetten dankzij de verstelbare pootjes. Dit voorkomt omvallen en scheef hangende panelen. Alle onderdelen worden geleverd in een praktische trolley. Hiermee is uw stand gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. De pop-up display is verkrijgbaar in diverse afmetingen en uit te breiden met een aantal handige accessoires.

Verbeter uw marketing met een pop-up display van hoge kwaliteit

Kies voor het bedrukken van een pop-up beurswand en vergroot hiermee de impact van uw marketing tijdens beurzen, evenementen en congressen. Met dit systeem bent u verzekerd van een professionele presentatie van uw bedrijf. Zorg voor een opdruk met aansprekende beelden van uw producten en diensten. Voeg ook vooral uw logo toe, zodat u al van verre te herkennen bent. Verder kunt u denken aan een wervende slogan. Door te zorgen voor een goed ontwerp voor de bedrukking van de panelen, trekt u de aandacht van uw doelgroep. Potentiële klanten zullen nieuwsgierig worden en een bezoekje aan uw beursstand brengen. Met zo'n prachtige pop-up display vergroot u daarnaast uw naamsbekendheid.

Het laten bedrukken van een pop-up beurswand

Profiteer van de sublieme kenmerken van de pop-up display en laat hem bedrukken met uw reclame, logo, fotomateriaal en/of teksten. Bij Promofit printen we de banen voor dit type beurswand in de hoogste resolutie, dus het resultaat is echt haarscherp. Deze panelen zijn krasvast, dus uw stand zal er lang schitterend uit blijven zien. Het is bij de pop-up beurswand overigens ook mogelijk om panelen voor de achterzijde te bedrukken. Daarnaast kunt u desgewenst bijpassende spotjes meebestellen. De stand wordt standaard geleverd met een praktische softcase trolley, maar u kunt tegen een kleine meerprijs ook een hardcase trolley aanschaffen. Beide trolleys bieden gemak bij het vervoer. De hardcase trolley is echter robuuster en in te zetten als balie. U kunt kiezen uit diverse varianten van de pop-up display, zoals de Pop-Up Display PRO 2x3 Straight of de Pop-Up Display PRO 5x3 Curved. Zo kunt u een vorm en grootte kiezen die perfect past bij uw wensen.

Voordelen van een pop-up beurswand met opdruk

Deze gewilde beurswand heeft een aantal fantastische voordelen:
  • Eenvoudig en snel neer te zetten;
  • Goedkope oplossing voor deelname aan beurzen en dergelijke;
  • Prachtige blikvanger voor uw logo, producten en diensten;
  • Effectief promotiemiddel dat u naamsbekendheid oplevert;
  • Topkwaliteit prints;
  • Gemakkelijk te vervoeren in de bijgeleverde trolley;
  • Garantie;
  • Korte levertijd.

Goedkope pop-up displays online kopen via Promofit

Schaf via Promofit zo'n voordelige pop-up display met uw opdruk aan! Dit mobiele presentatiesysteem biedt u volop gebruiksgemak en kansen voor het succesvol promoten van uw bedrijf. We bedrukken de wand in full colour met uw reclameboodschap en u kunt kiezen uit diverse opties voor bij te leveren extra's. Zowel de modellen met een rechte als een gebogen beurswand zijn leverbaar in vijf maten. Indien u nog geen afbeelding heeft voor de bedrukking, kunt u gebruik maken van onze ontwerpservice. Heeft u vragen of specifieke wensen? Geef het aan bij uw offerteaanvraag of bestelling.