Fietsbellen: functionele relatiegeschenken voor aan de fiets

Ons land telt miljoenen fietsen en fietsers. Fietsbellen zijn een verplicht onderdeel van fietsen en daarom is er een grote markt voor. Door te bellen met uw fietsbel waarschuwt u andere verkeersdeelnemers voor gevaar, bijvoorbeeld als zij u niet aan zien komen. Bedrukte fietsbellen zijn erg populaire give-aways tijdens evenementen, beurzen, congressen en festivals. Verras uw relaties ook met een vrolijke fietsbel met opdruk van uw logo, bedrijfsnaam of afbeelding!

Snel vinden

Filter
Fietsbellen
(3 artikelen)
3 artikelen
 1. 1
  Fietsbel
  • Vanaf 50 stuks
  • Metalen fietsbel met plastic houder
  • Kan voorzien worden van een doming
 2. 2
  Bike Bell fietsbel
  • Vanaf 50 stuks
  • Metalen fietsbel met kunststof houder
  • Verkrijgbaar in blauw en zwart
  • Bewerking: doming
Filter
Fietsbellen
(3 artikelen)
3 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Fietsbellen zorgen voor veilig verkeer

Fietsen maken zelf geen geluid en daarom kunnen andere verkeersdeelnemers ze wel eens over het hoofd zien. Het geluid van een fietsbel is een duidelijk signaal dat iedereen herkent: pas op, een fietser! In de Wegenverkeerswet staat welke voorzieningen op een fiets aanwezig dienen te zijn. Naast zaken als goede verlichting en reflectoren, hoort een goed werkende fietsbel daar dus ook bij. Een fietsbel is een wettelijke eis die in het belang is van de veiligheid van fietsers en alle andere verkeersdeelnemers, zoals voetgangers en automobilisten. U kunt zelfs een bekeuring krijgen voor een ondeugdelijke fietsbel! Naast een verplichting is een fietsbel uiteraard ook een vrolijk ding met een karakteristiek geluid. Door uw keuze voor een bepaalde fietsbel krijgt uw fiets iets eigens. Fietsbellen met een speciaal ontwerp of bijzondere opdruk vallen op. Laat fietsbellen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en zet ze in als gepersonaliseerd cadeautje voor uw relaties!

Fietsbellen: vrolijke promotionele artikelen

Bedrukte fietsbellen zijn vrolijke promotionele artikelen die altijd in de smaak vallen bij uw relaties. Ze zijn geschikt voor verschillende doelgroepen. Voor kinderen kunt u bijvoorbeeld een fietsbel laten bedrukken met een grappige cartoon. Sportievelingen maakt u blij met een modern en hip design. Fietsbellen met bedrukking zijn leuk als weggevertje in een goodiebag met promotiemateriaal, samen met brochures en kortingsbonnen. Daarnaast zijn het effectieve premiums om gratis aan te bieden bij de aankoop van uw producten. Hiermee verleidt u klanten tot extra inkopen. Fietsbellen met opdruk zijn bovendien ideale give-aways voor organisaties die bewegen, sporten, gezondheid, milieuvriendelijkheid en fietsen willen stimuleren. Een bedrukte fietsbel is een rijdend reclamebord voor uw merk, boodschap, product of bedrijf!

Fietsbellen met bedrukking bestellen

Bij Promofit kunt u kiezen uit diverse voordelige fietsbellen. Deze kunnen wij voorzien van een bedrukking met een logo, tekening, foto, tekst, bedrijfsnaam, artwork of grafisch ontwerp. De bedrukkingmogelijkheden verschillen per model. De Fietsbel Original kan bijvoorbeeld worden voorzien van een sticker of doming sticker, beide met een full colour bedrukking. Een doming sticker heeft een speciale transparante laag die uw opdruk een prachtig en opvallend 3D-effect geeft. Doming is ook mogelijk op Bike Bell fietsbellen, evenals een normale bedrukking in één of meerdere kleuren. Fietsbel Mini is een extra kleine en lichte fietsbel die leverbaar is in elke PMS kleur die u wenst. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de RingRing fietsbel. Op dit model drukken we uw logo of tekst direct op de fietsbel zelf. De meeste modellen in ons assortiment zijn in meerdere actuele kleuren verkrijgbaar.

Voordelen van bedrukte fietsbellen

Enige voordelen van fietsbellen met uw opdruk zijn:

 • Goedkoop promotioneel artikel voor gebruik op fietsen;
 • Populaire give-away;
 • Functioneel gepersonaliseerd relatiegeschenk;
 • Vergroot uw naamsbekendheid;
 • Zowel bedrukt als onbedrukt snel leverbaar.

Goedkope fietsbellen bedrukken laten door Promofit

Kies voor het bedrukken van goedkope fietsbellen bij Promofit! Wij leveren uw bestelling, bedrukt of onbedrukt, razendsnel. Als u meer wilt weten over een specifieke fietsbel dan in onze webshop vermeld staat, neemt u contact op met onze deskundige medewerkers. Zij voorzien u graag van aanvullende informatie en advies. Naast fietsbellen hebben we ook vele andere fietsgeschenken met bedrukking. Ook geven we u graag een passende offerte. Wilt u bestellen? Dit kunt u via onze webshop snel regelen!