Zadelhoesjes houden je fietszadel droog en schoon

Zadelhoesjes zijn praktische artikelen. Staat uw fiets buiten? Dan blijft het zadel droog en schoon, bijvoorbeeld tijdens een regenbui. Als u het hoesje van het zadel afhaalt kunt u gaan zitten en fietsen zonder dat uw kleding nat wordt. Ook zijn zadelhoesjes erg handig om uw fiets te herkennen en terug te vinden in een grote fietsenstalling. Verder zijn de hoesjes erg geschikt voor het verspreiden van een promotionele boodschap. Ze vallen door hun afwijkende uiterlijk erg op tussen de zwarte en bruine fietszadels. Een hoesje met opdruk levert gegarandeerd bereik en respons op!

Bedrukte zadelhoesjes: vele mogelijkheden voor reclame maken

Met bedrukte zadelhoesjes kunt u veel kanten op als u reclame wilt maken voor uw merk, bedrijf, product of dienst. Laat er uw logo en een tekst van een tijdelijke actie op drukken en verspreid ze op plekken waar veel fietsen staan. Dit zijn stallingen bij winkelcentra, stations, scholen en universiteiten. Fietsers vinden een gratis zadelhoesje een leuk gebaar en ze zullen er dankbaar gebruik van maken. U bereikt zo een groot publiek. De zadeldekjes zijn ook erg leuke give-aways tijdens open dagen, feesten, beurzen, congressen, festivals enzovoorts. Voeg ze als gepersonaliseerd item toe aan een mailing, een goodiebag of laat uw promotieteam ze actief uitdelen. Uiteraard zijn de bedrukte hoesjes extra effectief voor allerlei diensten en acties die met fietsen te maken hebben, zoals een stimuleringsactie voor fietsen naar het werk.

Zadelhoesjes laten bedrukken met uw ontwerp

Promofit heeft verschillende voordelige fietszadelhoesjes in het assortiment. Deze kunnen wij voor u in full colour bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo, slogan, afbeelding, tekst, merk of grafisch ontwerp. De zadelhoesjes zijn gemaakt van waterbestendig materiaal en geheel op maat gemaakt. Voor deze artikelen werkt Promofit met twee soorten bedrukking. De eerste is standaard PMS bedrukking. Hierbij krijgt u een artikel in de kleuren van uw huisstijl. De tweede soort bedrukking is full-colour sublimatie. Met deze druktechniek is een bedrukking met elke foto of afbeelding mogelijk.

Voordelen van zadelhoesje met opdruk van uw reclameboodschap

Voordelen van fietszadelhoezen met uw reclame:
  • Praktisch promotioneel product voor gebruik op fietsen;
  • Kan op maat gemaakt worden;
  • Goedkoop gepersonaliseerd relatiegeschenk;
  • Voor het bereiken van een groot publiek;
  • Zowel bedrukt als onbedrukt snel geleverd.

Goedkope zadelhoesjes koopt u bij Promofit

Door te bestellen bij Promofit heeft u goedkope zadeldekjes met uw opdruk snel in huis! Ook is het mogelijk exemplaren onbedrukt te kopen. Bij de beschrijving van de hoesjes in onze webshop vindt u aanvullende informatie over het bedrukken en de prijzen. Als u interesse heeft kunt u online een offerteaanvraag doen of direct aangeven wat u wilt bestellen. Ons enthousiaste team staat voor u klaar met extra informatie en advies om u te helpen bij uw keuze en bestelling.