Verwarm uw relaties, of laat ze juist even afkoelen!

De winterperiode is een ideale tijd om uw relaties te verrassen met een relatiegeschenk waar ze echt warm van worden. Een bedrukte warmtepad is zo’n geschenk, want hiermee kunt u uw lichaam plaatselijk verwarmen, bijvoorbeeld uw handen, voeten of nek. Tijdens koude dagen met vorst en sneeuw is de warmtepad een echte uitkomst! Deze handige give-away is te bedrukken met uw tekst of logo en kan geheel op maat gemaakt worden!

Een koelpad gebruikt u voor het verlichten van pijn. Dit komt onder meer van pas bij blauwe plekken, hoofdpijn en verstuikingen. Door een koude koelpad op de zere plek te leggen vermindert u de pijn en zwelling. Het is slim om altijd zo’n cold pack paraat te hebben. Hiermee kunt u snel eerste hulp bieden en voor de nodige afkoeling zorgen. Maak het uw relaties gemakkelijk en biedt ze een koelpad als relatiegeschenk aan!
 

Snel vinden

Filter
Hot/cool pads
(5 artikelen)
5 artikelen
 1. 1
  HeatPad warmtepad
  • Vanaf 50 stuks
  • Verfrissend en ontspannend
  • Herbuikbaar
 2. 2
  Hot&Cold Pack warmtepad
  • Vanaf 50 stuks
  • Herbruikbaar
  • Verfrissend of ontspannend
 3. 3
  BOLITAS Handwarmer
  • Vanaf 50 stuks
  • Kleur: Transparant
  • Bedrukbaar in 1 kleur
  • Afmeting: 9,5 x 9,5 cm
 4. LOVA Handwarmer
  • Vanaf 50 stuks
  • Snel warme handen
  • Herbruikbaar
  • Geen batterijen nodig
 5. WACO Handwarmer in hartvorm
  • Vanaf 50 stuks
  • Snel warme handen
  • Her-activatie mogelijk
  • Geen batterijen nodig
Filter
Hot/cool pads
(5 artikelen)
5 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Met een warmtepad krijgt u het snel weer warm

Een warmte pad, of heating pack, kunt u gebruiken als handenwarmer. Maar dat is slechts één van de mogelijkheden. Elk koud lichaamsdeel kunt u ermee opwarmen, zoals koude voeten en koude vingers. De heating pad is ook erg ontspannend bij spierpijn, verkrampte spieren en stijve gewrichten. De warmtepad is een warmtekussentje dat herbruikbaar is. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld de HeatPad warmtepad en de Hot&Cold Pack warmtepad. Bij de Heatpad drukt u het metalen plaatje in. Hierdoor ontstaat een chemische reactie in het materiaal (natriumacetaat, een soort zout) en wordt het zakje gauw heerlijk warm. Hier kunt u ongeveer een kwartier tot een half uur van genieten. Als u het warmtezakje nogmaals wilt gebruiken, dient u deze in heet, niet kokend, water te leggen. Het materiaal zal weer vloeibaar worden en daarmee is de hot pack klaar voor een volgend gebruik. Een Hot&Cold Pack is gevuld met gelparels die warmte of kou opnemen van een andere bron. Als u deze pack warm wilt gebruiken, verwarmt u het artikel in warm water. Wilt u de pack echter koud gebruiken, dan dient u het zakje eerst een poosje in de vriezer te leggen. Laat warmtepads bedrukken en maak uw relaties blij met deze handige give-away!

Bedrukte warmtezakken inzetten voor uw promotieactiviteiten

Met een bedrukte warmtepad of warmtezak zult u in de winter goed scoren bij uw klanten en andere relaties! Tijdens winterweer, wintersport en vakanties in de sneeuw zijn het gewilde artikelen. Als het vriest en er ligt ijs in de sloten of als het gesneeuwd heeft, worden warmtepads veel gebruikt voor het verwarmen van verkleumde handen en voeten. Na of tijdens een schaatstocht, een wandeling door de sneeuw, langlaufen, skiën of glijden met een slee, komen heat pads goed van pas. Biedt warmtepads met uw bedrukking aan als premium of stuur ze mee met een direct mail. Uitdelen op beurzen, congressen, evenementen, festivals, open dagen, kerstmarkten of feest is ook zeer effectief. Door uw bedrukking op een handenwarmer vergroot u uw naamsbekendheid en zorgt u voor een warm contact met uw relaties!

Warmte pads met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam kopen

Promotionele warmtepads zijn populaire relatiegeschenken die u kunt laten bedrukken bij Promofit. Dit is tevens mogelijk bij een lage afname. Wij zorgen voor een prachtige opdruk van uw afbeelding, bedrijfsnaam, logo, slogan, reclameboodschap of grafisch ontwerp. Ook leveren we custom made warmtepads, die geheel op maat gemaakt zijn. Een bedrukte warmtepad kunnen we voor u maken met een eigen vorm, zoals van uw product, uw logo, een auto, een dier of een bloem. U kunt bovendien kiezen uit diverse mooie kleuren voor het vulmateriaal. Zo kunt u dus een werkelijk uniek gepersonaliseerd relatiegeschenk creëren en dat zal zeker indruk op uw relaties maken!

Voordelen ervaren van warmte pads met uw bedrukking

Ervaar de diverse voordelen van hot packs met opdruk:

 • Praktisch promotioneel artikel dat warmte geeft;
 • Give- away met vele mogelijkheden voor succesvolle promotieacties;
 • Gepersonaliseerd relatiegeschenk dat snel leverbaar is;
 • Ook te bestellen bij een lage afname;
 • Mogelijkheden voor ontwerp met eigen vorm, custom made;
 • Populair weggevertje voor de winter.

Uw goedkope warmtepads bedrukken en bestellen bij Promofit

Bij Promofit kunt u goedkope warmte pads met bedrukking bestellen! Deze promotionele artikelen leveren wij razendsnel. Ook als u kleine aantallen hot packs nodig heeft, kunt u bij ons bestellen. In onze webshop vindt u productinformatie en uw vragen beantwoorden wij graag. Plaats online direct uw bestelling of vraag een offerte aan!

Een cold pack voor de eerste hulp

Ongelukjes zitten helaas in een klein hoekje. Een val, verzwikking of stoot is gauw gebeurd. Het koelen van het betreffende lichaamsdeel is dan aan te bevelen. IJs erop of een fijne koelpad. Het voordeel van een koelpad is dat deze van flexibel materiaal gemaakt is, dat zich naar het lichaam vormt. Kijk voordat u de koude kompressen gebruikt goed naar de gebruiksaanwijzing, want de meeste soorten moeten eerst in de vriezer gelegen hebben. Let er ook op dat u de cooling pack niet direct op de huid legt, maar wikkel er een doek omheen. Zo voorkomt u bevriezing van de huid. Koel zo’n vijftien tot twintig minuten, dat is voldoende. Een koelpad met promotionele bedrukking is een praktisch relatiegeschenk dat u een grote waardering onder uw relaties op zal leveren. Zo werkt u aan een stuk klantenbinding en een grotere naamsbekendheid!

Koelpads met uw logo voor allerlei promotieactiviteiten

Koelpads met opdruk van uw bedrijfsnaam of logo zijn handige give-aways. Ze zorgen voor een grotere effectiviteit van uw marketing. Richt u met bedrukte icepacks bijvoorbeeld op bepaalde doelgroepen, zoals sporters. U kunt zo’n gepersonaliseerd item bijvoorbeeld uitdelen als gratis weggever tijdens een evenement, festival, beurs, open dag of congres. Dit is een extra lokkertje voor bezoekers van uw stand en een goed aanknopingspunt voor een gesprek met potentiële klanten. Een andere mogelijkheid is om een koelpad met bedrukking mee te sturen met een direct mail, zodat deze meer opvalt. Ook is een bedrukte coldpack een leuke premium bij de verkoop van uw producten of diensten. Laat koelpads dus bedrukken met uw reclameboodschap en versterk zo uw promotieacties!

De bedrukking van cooling pads

Voor goedkope koelpads kunt u terecht in de webshop van Promofit! Wij bedrukken cooling pads met uw logo, grafisch ontwerp, contactgegevens, tekst, bedrijfsnaam en/of afbeelding. Een voorbeeld van een product uit ons assortiment koelpads is de Termosensor Massage hot en cold pad. Dit model is verkrijgbaar in twee kleuren en herbruikbaar. Wilt u iets unieks? Ook dat is mogelijk bij Promofit, want wij leveren ook custom made relatieartikelen. Hierbij bepaalt u zelf de vorm, kleur en afmeting van uw give-away. Informeer naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan!

De voordelen van het bedrukken van koelpads

Koelpads zijn gepersonaliseerd leverbaar met uw eigen bedrukking. Laat deze fijne weggevers dus bedrukken met uw logo of tekst en ervaar de volgende voordelen:

 • Praktische relatieartikelen die zorgen voor het afkoelen van blessures;
 • Goedkope weggevers voor klantenwerving en -binding;
 • Handige weggevertjes die uw naamsbekendheid vergroten;
 • Promotionele artikelen die ook bij een kleine afname verkrijgbaar zijn;
 • Snel leverbare give-aways.

Via Promofit goedkope koelpads met opdruk bestellen

Voor laag geprijsde koelpads met uw eigen opdruk hoeft u niet verder te zoeken. U vindt ze bij Promofit! Wij leveren elke bestelling, klein of groot, snel. Naast koelpads vindt u ook warmtepads in ons assortiment met promotionele artikelen. Wilt u aanvullende informatie over het bedrukken of wenst u relatieartikelen die op maat gemaakt zijn? Neem dan contact op met de medewerkers van ons verkoopteam. Zij zullen graag uw vragen beantwoorden.