Magneetstickers bedrukken in full colour

Zoekt u naar een flexibele en krachtige manier om uw merkidentiteit te benadrukken? Magneetstickers bieden een uitstekende oplossing! Deze veelzijdige promotionele tools zijn gemakkelijk te bedrukken en kunnen volledig worden aangepast aan uw specifieke merkbehoeften. Magneetstickers zijn volledig aanpasbaar, waardoor u de vrijheid heeft om ze te ontwerpen in verschillende maten en vormen die perfect bij uw merk passen. Of u nu een opvallend logo, afbeeldingen of een specifieke boodschap wilt weergeven, magneetstickers bieden de flexibiliteit om uw creatieve visie tot leven te brengen.

Snel vinden

Filter
Magneetstickers
(5 artikelen)
5 artikelen
 1. 1
  Auto Magneetsticker bedrukken
  • Vanaf 1 stuks
  • In elke vorm/afmeting geproduceerd
  • Inclusief full colour bedrukking
  • Snelle levering
 2. 2
  Koelkastmagneten 1,0 mm (meer kleefkracht)
  • Vanaf 25 stuks
  • Standaard vorm of contourgesneden
  • Full colour print
  • Elk gewenste afmeting
 3. 3
  Koelkastmagneten 0,6 mm (promotioneel)
  • Vanaf 25 stuks
  • Standaard vorm of contourgesneden
  • Full colour print
  • Elk gewenste afmeting
 4. Magneetfolie Whiteboard
  • Vanaf 1 stuks
  • Creëer whiteboard op elk ijzeren oppervlak
  • In elk gewenst formaat
  • Full colour bedrukking mogelijk
 5. Magneetfolie
  • Vanaf 1 stuks
  • Magneetplaat met uw full color opdruk
  • In elk gewenst formaat
  • Bevestig op elk metalen oppervlak
Filter
Magneetstickers
(5 artikelen)
5 artikelen
Niet gevonden wat u zocht? Probeer een ander zoekwoord.

Magneetstickers met bedrukking: veelzijdige blikvangers

Magneetstickers zijn gemakkelijk te bedrukken en kunnen worden aangepast aan uw specifieke merkidentiteit. Bovendien kunnen ze in verschillende maten en vormen worden gedrukt, waardoor ze een geweldige manier zijn om uw merk te promoten. Ze zijn ook duurzaam en waterbestendig, waardoor ze lange tijd meegaan. Met bedrukte magneetstickers kunt u een blijvende blikvanger maken die uw merk op een krachtige manier onder de aandacht brengt. Ze zijn ideaal voor gebruik op brievenbusrekken, auto's, magnetrons, koelkasten, metalen kasten en andere metalen oppervlakken. U kunt kiezen uit een verscheidenheid aan druktechnieken om uw bedrijfslogo, afbeeldingen of boodschap weer te geven. Magneetstickers zijn een veelzijdige en aantrekkelijke manier om uw merk te promoten. Ze zijn kostenefficiënt, duurzaam en kunnen worden aangepast aan uw specifieke merkidentiteit. Bedrukte magneetstickers zijn een geweldige manier om uw merk op een krachtige en opvallende manier onder de aandacht te brengen.

Bedrukte magneetstickers: multifunctioneel in te zetten

Wat deze stickers nog aantrekkelijker maakt, is hun duurzaamheid en weerbestendigheid. Ze kunnen de elementen weerstaan, inclusief regen en zonlicht, waardoor ze er fris en aantrekkelijk blijven uitzien, zelfs na verloop van tijd.

Dankzij hun magnetische eigenschappen kunnen magneetstickers vrijwel overal worden geplaatst. Of het nu op brievenbusrekken, auto's, magnetrons, koelkasten, metalen kasten of andere metalen oppervlakken is, magneetstickers vinden moeiteloos hun plekje en trekken de aandacht van voorbijgangers.

Ze fungeren als mobiele reclameborden voor uw merk en trekken de aandacht van potentiële klanten waar u ook gaat. Dit zorgt voor een constante merkherkenning en kan de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten.

Kortom, magneetstickers zijn een kostenefficiënte, duurzame, en aanpasbare manier om uw merk op een krachtige en opvallende manier onder de aandacht te brengen. Met deze stickers kunt u een blijvende indruk maken die uw merk versterkt en herkenbaar maakt.

Verschillende soorten magneetstickers

Wij bieden diverse soorten magnetische stickers aan die aan verschillende behoeften voldoen. Hieronder een korte toelichting van de verschillende magneetstickers:

 1. Magneetfolie: Magneetfolie is een veelzijdige optie die zich perfect leent voor diverse toepassingen. Deze flexibele magnetische folie kan eenvoudig op metalen oppervlakken worden aangebracht, zoals koelkasten, metalen kasten of whiteboards. Het biedt een sterke hechting en is ideaal voor het tonen van boodschappen, foto's, of andere notities op deze oppervlakken. Magneetfolie is ook handig voor tijdelijke promoties en reclamecampagnes, omdat het gemakkelijk te verwijderen en opnieuw te gebruiken is.
 2. Auto Magneetstickers: Auto magneetstickers zijn speciaal ontworpen om op voertuigen te worden gebruikt. Ze zijn gemaakt van duurzaam magnetisch materiaal dat bestand is tegen weersinvloeden. Deze stickers met een sterkere kleefkracht kunnen gemakkelijk op deuren, kofferbakken of andere metalen delen van uw voertuig worden aangebracht. Ze zijn ideaal voor bedrijven die hun merk willen promoten of contactinformatie willen weergeven op bedrijfsvoertuigen. Met auto magneetstickers kunt u uw voertuig tijdelijk omtoveren tot een rijdende reclameboodschap.
 3. Whiteboard Magneetfolie: Whiteboard magneetfolie combineert de functionaliteit van een whiteboard met de veelzijdigheid van magneetfolie. Hiermee kunt u notities maken en belangrijke informatie noteren op een whiteboard-achtig oppervlak dat ook magnetisch is. Dit maakt het ideaal voor kantoren, scholen en vergaderruimtes. U kunt documenten en notities met magneten bevestigen en ze tegelijkertijd beschrijven of wissen zoals op een traditioneel whiteboard.

Of u nu op zoek bent naar een flexibele manier om uw merk te promoten, een praktische oplossing voor uw voertuigreclame, of een handig hulpmiddel voor notities en presentaties, onze verschillende soorten magnetische stickers, waaronder magneetfolie, auto magneetstickers en whiteboard magneetfolie, bieden tal van mogelijkheden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.