.

Laatste nieuws

Lees hieronder onze laatste nieuws- en blogartikelen op het gebied van promotionele artikelen, relatiegeschenken en de diensten van Promofit.
terug

Siliconen Polsbandjes - Bewerkingsmogelijkheden

Siliconen polsbandjes zijn erg populair. Ze worden gebruikt in allerlei branches. Tijdens festivals, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes maar ook worden de armbandjes gebruikt als give-away bij inzamelingsacties voor goede doelen of voor het maken van teams bij trainingen.

Het personaliseren van deze polsbandjes is mogelijk op vele manieren. Zo kunnen de polsbandjes in iedere gewenste PMS kleur gemaakt worden en is uw eigen tekst of logo geen probleem. Dit is mogelijk met bedrukken, debossing, debossing met invulkleur, embossing, color coated en nog vele andere opties. Om ervoor te zorgen dat het voor u duidelijk blijft geven wij u hieronder een uitgebreide uitleg van de verschillende bewerkingsmogelijkheden:

De meest gekozen optie. Met deze optie zal de tekst direct op het polsbandje bedrukt worden. Dit is mogelijk over de gehele breedte en kan in iedere gewenste PMS kleur. Het grote voordeel hiervan is dat er vele kleur gebruikt kunnen worden en kleine details vaak mogelijk zijn. Een nadeel is dat de bedrukking snel kan gaan slijten. Bij veel contact met de huid of kleding zal dit snel gebeuren. Wij adviseren deze polsbandjes wanneer u deze eenmalig wilt gebruiken.

De polsbandjes zullen gegraveerd (debossed) worden waardoor de tekst of het logo verdiept in het bandje zal komen. Dit zal dezelfde kleur blijven als het polsbandje. Dit is een minder opvallende bewerking maar wel een die permanent goed zal blijven. Een subtiele manier om uw slogan of logo te laten zien aan uw gasten.

De naam zegt het eigenlijk al. De polsbandjes zullen net zoals bovenstaande armbandjes gegraveerd worden waardoor de bewerking in het polsbandjes komt. Bij deze optie kan het gegraveerde deel ook nog met een of meerdere kleuren worden ingevuld. Het grote voordeel van deze polsbandjes is dat deze niet zullen slijten. Wij adviseren deze siliconen polsbandjes voor langdurig gebruik. Bijvoorbeeld voor tijdens het sporten, evenementen of als accessoires.

De siliconen bandjes met embossing hebben een reliëf. In dit geval zal uw logo, tekst of slogan boven op het bandje liggen waardoor u deze kan voelen wanneer u hier met uw hand over gaat. Een speciale maar subtiele manier om uw polsbandjes op te laten vallen.

Zoals bovenstaand polsbandje zal deze ook met reliëf gemaakt worden. Echter zal daarna het reliëf nog bedrukt worden. Deze bedrukking komt alleen op hetgeen dat hoger op het bandje ligt. Deze polsbandjes vallen erg op. Het grote nadeel hiervan is dat deze net zoals de bedrukte polsbandjes snel zullen slijten. Voor kort gebruik zijn deze armbandjes ideaal.

Een speciaal siliconen polsbandje. Deze is opgebouwd uit twee delen. Eerst zal het polsbandje geproduceerd worden met standaard debossing. Vervolgens zal er een coating aan de buitenkant van het bandje komen waardoor de buitenkant een andere kleur krijgt dan de binnenkant. Als extra optie kunt u vervolgens nog kiezen met hetgeen dat in het bandje gegraveerd is nog in te vullen met een andere kleur. Omdat de coating over de gehele buitenkant zit kan deze gaan slijten. Echter is deze coating wel een stuk sterker dan de normale bedrukking.

 

Ook zijn er nog verschillende extra opties:

  • Bedrukking binnenzijde

Het bedrukken van de binnenkant is een leuke extra optie. Let op dat dit snel zal slijten.

  • Oplopende nummering lasergravure

Een oplopende nummering is een leuke extra optie waardoor ieder bandje uniek is. De nummering is mogelijk vanaf ieder gewenst getal.

  • Oplopende nummering lasergravure + 1 kleur

Het invullen van de oplopende nummering maakt deze kleur een stuk duidelijker. Het zal ieder bandje uniek maken en het zal zo extra goed opvallen.

  • Per stuk gepersonaliseerd lasergravure

Ieder polsbandje uniek maken met een eigen naam, nummer of andere tekst is mogelijk met een gepersonaliseerde lasergravure.

  • Per stuk gepersonaliseerd lasergravure + 1 kleur

Uw persoonlijke personaliseren extra laten opvallen? Vul deze in met een eigen kleur en iedereen zal uw polsbandjes zien.

 

Met deze extra informatie over de bewerkingsmogelijkheden hopen we u duidelijkheid te hebben gegeven om de beste keuze voor uw polsbandje te maken. Mocht u er nog niet helemaal uitkomen of een andere optie willen die er niet tussen staat horen wij dit uiteraard graag. Neem contact op met ons via de mail (sales@promofit.nl) of bel of op +31 76 50 182 25.


geschreven door Promofit - 27-11-2017 11:42

laatst geupdate op : 01-12-2017 15:34

tags : Siliconen polsbandje, Snel, Populair, Goedkoop