Calculators: populaire kantoorartikelen en give-aways

Op zakrekenmachines maakt u eenvoudige berekeningen. In elk geval kunt u er mee optellen, aftrekken, delen en vermenigvuldigen. Hiermee is het een eitje om gauw een aantal getallen voor een offerte bij elkaar op te tellen en de bijbehorende btw uit te rekenen. Ook rekeningen zijn in een mum van tijd te controleren op juistheid. Zoals gezegd zijn calculators populaire kantoorartikelen, maar ze komen ook thuis of op school van pas. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken bij het doen van uw eigen administratie of voor het uitrekenen van oppervlaktes voor een nieuwe vloerbedekking. Rekenmachines zijn onmisbaar in vele beroepen. Een winkelier, timmerman, agrariër of ingenieur zou zich geen raad weten zonder dit slimme apparaatje. Laat dus rekenmachines van uw opdruk voorzien, geef ze cadeau aan uw relaties en bouw zo aan een sterk merk!

Bedrukte rekenmachines inzetten voor uw marketing

Reken er maar op dat een bedrukte rekenmachine een effectief promotiemiddel is! Een calculator die gepersonaliseerd is met uw opdruk is een echte eyecatcher. Bij iedere som is uw bedrijf duidelijk in beeld en dat levert een grotere naamsbekendheid op. Rekenmachines met bedrukking zijn gewilde weggevers tijdens beurzen, congressen, open dagen et cetera. Uw bedrijf kan ze bij allerlei promotionele activiteiten inzetten. Zo is een bedrukte calculator bijvoorbeeld een leuk extraatje voor klanten die uw producten of diensten kopen. Deze blijk van waardering zullen zij op prijs stellen en hierdoor bindt u klanten aan uw bedrijf!

Het aanschaffen van zakrekenmachines met opdruk van uw logo

Via de webshop van Promofit kunt u eenvoudig en snel rekenmachines met bedrukking aanschaffen! Wij bedrukken diverse voordelige calculators met uw grafisch ontwerp, logo, bedrijfsnaam, telefoonnummer en/of slogan. Zowel voor grote als kleine aantallen rekenmachines kunt u bij Promofit terecht. In ons assortiment zit onder meer de goedkope Snaplock rekenmachine. Dit model heeft een beschermklepje dat over het display valt en verandert in een standaard als u het uitklapt. Ook kunnen we bijvoorbeeld de Streamline calculator voor u bedrukken. Deze solar rekenmachine werkt zowel op licht als op batterijen. Of wat dacht u van een hippe FlexCount rekenmachine? Deze dual power calculator is gemaakt van flexibel materiaal en daardoor buigzaam! Naast zakrekenmachines levert Promofit ook andere handige relatieartikelen, zoals bureauklokken en vergrootglazen.

Reken op de voordelen van bedrukte calculators

Als u besluit rekenmachines te laten bedrukken, kunt u rekenen op een aantal voordelen. We benoemen de belangrijkste:
  • Praktisch relatiegeschenk om uw berekeningen op te maken;
  • Populaire give-away die op kantoor, op school of thuis te gebruiken is;
  • Goedkope weggevertjes voor iedereen die iets wil uitrekenen;
  • Promotioneel artikel dat uw naamsbekendheid vergroot;
  • Handige weggever die snel gepersonaliseerd te leveren is;
  • Relatieartikel dat ook bij een lage afname verkrijgbaar is.

Bestel voordelige rekenmachines met uw bedrukking bij Promofit

Zoekt u goedkope rekenmachines met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam? Stop met zoeken, want Promofit is hiervoor het juiste adres! Wij leveren diverse calculators en andere kantoorartikelen razendsnel met een prachtige bedrukking. Het bedrukken is mogelijk in diverse kleuren. Kijk bij de rekenmachine van uw keuze voor de specifieke mogelijkheden en prijzen. Wij rekenen bovendien heel gauw een aantrekkelijke offerte voor u uit. Staat het model dat u zoekt niet in het assortiment of wilt u meer weten over een calculator en het bedrukken daarvan? Stel uw vraag dan aan onze medewerkers, want zij helpen u graag!