Bureauklokken met uw opdruk: verfijning op jouw desk

Maak van je werkplek een verlengstuk van je merk met onze prachtige bureauklokken. Deze klokken combineren functionaliteit met elegantie en bieden de perfecte gelegenheid om je logo en bedrijfsboodschap subtiel te integreren. Kies uit verschillende stijlen, materialen en kleuren om een bureauklok te creëren die de aandacht trekt en indruk maakt op zowel medewerkers als klanten.

Wandklokken bedrukken: maak een statement aan de muur

Geef elke ruimte een vleugje persoonlijkheid met onze opvallende wandklokken. Met jouw logo prominent in het midden van de wijzerplaat worden deze klokken niet alleen tijdmeetinstrumenten, maar ook kunstwerken aan de muur. Of je nu kiest voor een moderne, klassieke of minimalistische stijl, onze bedrukte wandklokken trekken ongetwijfeld de aandacht en versterken je merkidentiteit.

Houten klokken: natuurlijke schoonheid in tijdmeting

Breng de warmte van de natuur in je merk met onze prachtige houten klokken. Elke klok wordt met vakmanschap vervaardigd uit hoogwaardige houtsoorten zoals bamboe en vervolgens subtiel bedrukt of gegraveerd met jouw logo. Deze klokken zijn niet alleen functioneel, maar ook een statement van duurzaamheid en verfijning. Voeg een vleugje rustieke charme toe aan elke ruimte met onze bedrukte bamboe houten klokken.

Oplaadklokken met jouw logo: innovatie ontmoet functionaliteit

Deze slimme oplaadklokken dienen niet alleen als tijdmeters, maar ook als handige oplaadstations voor je elektronische apparaten. Laad je telefoon, smartwatch en andere gadgets op terwijl je jouw merk in de kijker zet. Personaliseer de oplaadklokken met je logo en maak indruk met een innovatieve benadering van tijdmeting.

Altijd de juiste tijd bij de hand met bedrukte klokken

Een gepersonaliseerde klok is een ontzettend leuk relatiegeschenk. Met een klok weet u immers altijd hoe laat het is! Dat is op het werk en thuis de oplossing om te kijken of het al tijd is voor uw volgende afspraak. Klokken met logo kunt u tijdens allerlei gelegenheden aanbieden aan uw klanten en andere relaties. Het zijn gewaardeerde cadeaus die u bijvoorbeeld op een beurs, evenement of feest kunt weggeven. Hiermee bouwt u een grotere naamsbekendheid op!

Een handig klokje op uw werkplek is eigenlijk onmisbaar. U hoeft maar even op te kijken en u weet hoeveel tijd u nog heeft om die ene deadline te halen. De tijd kan immers vliegen en u wilt niet te laat zijn voor uw lunchafspraak of een volgend overleg. Met een bureauklok is het gemakkelijk om op de tijd te letten. U zet de klok goed zichtbaar op uw bureau, checkt of de batterijen nog werken, stelt de juiste tijd in en klaar is Kees. Kijk af en toe op de klok, activeer een eventuele alarmfunctie en u bent bij de tijd! Bedrukte klokken komen van pas in bijna alle werkomgevingen waar bureaus, kasten, receptiebalies en tafels aanwezig zijn, zoals kantoren en kantines. Ze zijn prachtig te personaliseren met uw eigen opdruk. Het zijn mooie blikvangers die bijdragen aan het overbrengen van uw reclameboodschap!

Tijd om reclame te maken met gepersonaliseerde bureauklokken

Inderdaad, het is echt tijd om reclame te maken via bedrukte bureauklokken! Zorg dat u geen tijd verliest en laat gauw bureauklokjes bedrukken met uw merknaam, logo, afbeelding, artwork, tekening, grafisch ontwerp, bedrijfsnaam en/of een bijzondere tekst. Zet ze in tijdens uw promotionele activiteiten. Gebruik een bureauklokje als gepersonaliseerd weggevertje tijdens een jubileum, congres, workshop en dergelijke. Ook kunt u een bedrukte bureauklok cadeau doen als een klant uw producten aanschaft of een contract voor het afnemen van uw diensten ondertekent. Door bureauklokjes met uw bedrukking op te nemen in uw promotiecampagnes zal de boodschap hiervan zich sneller verspreiden en dat is goed voor uw naamsbekendheid!

Klokken bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam

Promofit zorgt graag dat u bij de tijd bent en kan goedkope klokken voor u bedrukken! In ons assortiment vindt u diverse analoge en digitale bureauklokjes. Deze leveren we snel met opdruk, zodat u deze leuke relatieartikelen tijdig in huis heeft. Ons aanbod bestaat onder meer uit de laag geprijsde Flexi alarmklok en smartphone houder. Deze tafelklok of wandklok heeft een wijzerplaat die in full colour te bedrukken is. Tevens kunnen we de zeer complete Droppy lcd klok op waterenergie met uw logo bedrukken. Dit model heeft een digitale tijdweergave en loopt volledig op waterenergie.

Voordelen van klokken met bedrukking

Bureauklokken met uw bedrukking, daar heeft u voordeel van. Een aantal belangrijke voordelen zijn:
  • Populair relatiegeschenk dat de tijd weergeeft;
  • Praktische weggevertjes voor alle leeftijden;
  • Voordelige give-away voor ieder moment;
  • Promotioneel artikel dat altijd bijdraagt aan uw naamsbekendheid;
  • Leuke weggever voor zowel nieuwe relaties als klanten die u al tijden kent;
  • Snel leverbaar relatieartikel, dus op tijd in huis.

Voordelige klokken met opdruk op tijd in huis via Promofit

Als u via Promofit klokken met bedrukking bestelt, heeft u ze op tijd in huis! Promofit levert snel diverse goedkope klokjes. We kunnen ze bedrukken met uw foto, grafisch ontwerp, cartoon, bedrijfsnaam, logo of tekst. Afhankelijk van het model is dit mogelijk in diverse kleuren of full colour. Staat de klok die u zoekt niet in onze webshop of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag aan een passend relatieartikel!