Altijd de juiste tijd bij de hand met deze praktische give-aways

Een handig klokje op uw werkplek is eigenlijk onmisbaar. U hoeft maar even op te kijken en u weet hoeveel tijd u nog heeft om die ene deadline te halen. De tijd kan immers vliegen en u wilt niet te laat zijn voor uw lunchafspraak of een volgend overleg. Met een bureauklok is het gemakkelijk om op de tijd te letten. U zet de klok goed zichtbaar op uw bureau, checkt of de batterijen nog werken, stelt de juiste tijd in en klaar is Kees. Kijk af en toe op de klok, activeer een eventuele alarmfunctie en u bent bij de tijd! Bureauklokken komen van pas in bijna alle werkomgevingen waar bureaus, kasten, receptiebalies en tafels aanwezig zijn, zoals kantoren en kantines. Ze zijn prachtig te personaliseren met uw eigen opdruk. Het zijn mooie blikvangers die bijdragen aan het overbrengen van uw reclameboodschap!

Het is tijd om reclame te maken via bedrukte bureauklokken

Inderdaad, het is echt tijd om reclame te maken via bedrukte bureauklokken! Zorg dat u geen tijd verliest en laat gauw bureauklokjes bedrukken met uw merknaam, logo, afbeelding, artwork, tekening, grafisch ontwerp, bedrijfsnaam en/of een bijzondere tekst. Zet ze in tijdens uw promotionele activiteiten. Gebruik een bureauklokje als gepersonaliseerd weggevertje tijdens een jubileum, congres, workshop en dergelijke. Ook kunt u een bedrukte bureauklok cadeau doen als een klant uw producten aanschaft of een contract voor het afnemen van uw diensten ondertekent. Door bureauklokjes met uw bedrukking op te nemen in uw promotiecampagnes zal de boodschap hiervan zich sneller verspreiden en dat is goed voor uw naamsbekendheid!

Bureauklokken met opdruk van uw logo of bedrijfsnaam

Promofit zorgt graag dat u bij de tijd bent en kan goedkope bureauklokken voor u bedrukken! In ons assortiment vindt u diverse analoge en digitale bureauklokjes. Deze leveren we snel met opdruk, zodat u deze leuke relatieartikelen tijdig in huis heeft. Ons aanbod bestaat onder meer uit de laag geprijsde Flexi alarmklok en smartphone houder. Deze tafelklok of wandklok heeft een wijzerplaat die in full colour te bedrukken is. Tevens kunnen we de zeer complete Droppy lcd klok op waterenergie met uw logo bedrukken. Dit model heeft een digitale tijdweergave en loopt volledig op waterenergie.

Het voordeel van bureauklokjes met bedrukking

Bureauklokken met uw bedrukking, daar heeft u voordeel van. Een aantal belangrijke voordelen zijn:
  • Populair relatiegeschenk dat de tijd weergeeft;
  • Praktische weggevertjes voor alle leeftijden;
  • Voordelige give-away voor ieder moment;
  • Promotioneel artikel dat altijd bijdraagt aan uw naamsbekendheid;
  • Leuke weggever voor zowel nieuwe relaties als klanten die u al tijden kent;
  • Snel leverbaar relatieartikel, dus op tijd in huis.

Voordelige bureauklokken met opdruk op tijd in huis via Promofit

Als u via Promofit bureauklokken met bedrukking bestelt, heeft u ze op tijd in huis! Promofit levert snel diverse goedkope bureauklokjes. We kunnen ze bedrukken met uw foto, grafisch ontwerp, cartoon, bedrijfsnaam, logo of tekst. Afhankelijk van het model is dit mogelijk in diverse kleuren of full colour. Staat de klok die u zoekt niet in onze webshop of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag aan een passend relatieartikel!